Protez Tırnak Yaptıran Var mı?

pembe11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
30
0
36
Tırnaklarım da çatlaklar oluyor ve çok çabuk kırılıyor.Çok iyi markalar kullanmama rağmen hala sağlıklı uzamıyor.
Protez tırnak düşünmeye başladım.Yaptıran var mı?

ben iki sene önce fin yaptırmıştım.Gerçekten çok gzl görünüo elleriniz.bi çok bakım ürünü kullanmama ragmen hep kırılıodu.protezi ilk yaptırdıgımda cok hosuma gitti ama protezin de gzl oldugu kadar kötü taraflarıda var.mesela ay bitmeden tekrar gidip yeniletmen lazım yoksa ellerin cok kötü görünüo hele bide bikaç kopan tırnak varsa(bide çok saglam oldugu için kırılırken kendi tırnagınıda koparıp götürüo.bi sene yaptırdım sora cıkarttırdım tırnaklarım eskisinden daha kötu oldu inceldi kagıt gibi oldu ve eski haline döndürene kadar canm cıktı walla.yani mümkünse başka şekillerde bakım yap tırnaklarına.sally hansen ın tırnak sertleştiricisi var eczanelerde ben onunla kendine getirdim tırnaklarımı.umarım yardımı dokunur bilgilerin:))

Tesekkur ederim , verdigin bilgiler icin....Tirnagin eski yapisina donmesi zorsa eczanedeki dedigin urunu deneyeyim oncelikle...

kimseye tavsiye etmem, almanyada yillardan beri cok yaygin, türkiyeye cok gec geldi,ama areti iyi yapanlarda varmis allaha sükür.
ben yillar önce ihtiyacim olmamasina ragmen yaptirdim, ama cok gereksiz, cünkü kendi tirnagini cok inceltiyorlar ve sonra toparlamasi cok zor, o yüzden tirnak destekleyeci oje kullanmak daha mantikli bence.

Protez sadece el tırnakları için mi oluyor? Ayak tırnağı için de geçerli mi? Diyelim şekli yamuk bi tırnağın üstüne de yapılır mı? Biliyor musunuz (

Protez sadece el tırnakları için mi oluyor? Ayak tırnağı için de geçerli mi? Diyelim şekli yamuk bi tırnağın üstüne de yapılır mı? Biliyor musunuz (

Akrilik sistem ile tırnağı şekillendirdikten sonra dolduruyorlar canım oluyor yani...

Antalya'da protez tırnak yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim..

Arkadaslar bence protez tirnak yaptirmayin cunku onu takinca kendi tirnaginizi olduruyorlar ve protezler ciktiltan sonra alttaki tirnagin kendine gelmesi aylar suruyor ben taktirdim tavsiye etmem

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çok inceltirlerse yapan kişi işin ehli değilse dediğin gibi tırnaklar mahvoluyor ama işin ehline düştüysen sorun yaşamazsın bu yüzden kullanmayın diye genellemek pek doğru olmaz, biraz şans işi...

Ben tekniği öğrendim, ayak parmaklarımın ilk tırnakları düşmüştü, aylarca beklemek yerine protez yaptım güzel güzel kullanıyorum mesela büyük kolaylık :)

Ben amsterdamda yasasigim icin mutlaka isin ehlini bilen birine gitmisimdir. Ben sadece kendi deneyimimi soyledim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…