Protez tırnak mükemmel bir çözüm....

cigdemlara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
14
0
16
Tekirdağ
kızlar 1hafta önce protez tırnak takdırdım inanılmaz memnunum söylendiği gibi sararma alttaki tırnağa zarar verme olayı yok çünkü 3. kullanışım.benim tırnaklarımda kırılıyor ve 2 ye ayrılıyordu çok ince ve hassastı çözümü protezde buldum tavsiye ederim süperrrrr...

Merhaba ben protez tirnak yaptirdim ve cok memnunum, 2 hafta oldu ama bu ilk yaptirisim oldugu icin aklima bisey takildi. Benim normalde gittigim manikurcum dedi ki, bi musterisi de protez tirnak yaptirmis ve bir ay sonra cikardiginda butun tirnaklari mantarmis. Sizce dogru mudur? Bu yuzden cikarttirsammi hemen diye dusunuyorum. Yardimmmmm!!!!!!

Yaptirdigin yerin kalitesi cok onemli. Ben ikinci kez yaptirdim su an cook memnunum hatta kucuklugumden beri tirnak yiyen biri olarak az once ilk defa kendime oje surdum ama ilk yaptirdigim tam bi fiyaskoydu. Zaten ilk gunden cikmaya baslamisti tirnaklar.. Ki ikinci yaptirdigim yerde daha ucuz olmasina ragmen cok daha kaliteli. Hem de ojesizken bile kullanilabilir bildigin dogal tirnak gibi gorunuyo ilkini cikardigimda tirnaklarim incelmisti insallah bu sefer sorunsuz olur :)

canım nerde yaptırdın adresini ve fiyatını belirtir misn

canım nerde yaptırdın adresini ve fiyatını belirtir misn

Leyla inanir da yaptirmistim ben. Yalniz cikartirken cok kotu yaptilar. Protez tirnak yapmayan biri cikardi ve makineyle cikardi. Resmen kazidi tirnaklarimi kalinligi yariya indi. Cikardiginda tirnaklarim uzamisti ama ala ala oldu o makineyle tam dumduz cikaramadi bi de o kadar hassasti ki geriye kivriliyodu tirnaklarim cok aci cektim ve kesmek zorunda kaldim dibinden surekli duzelene kadar ki hala bombeleri tam duzelmedi. Bi daha yaptirmayi dusunmuyorum. En iyisi kendi tirnagi insanin. Tirnak yemeyi de birakamadim ama en azindan oje surme keyfine varmis oldum protezlerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…