- 27 Ağustos 2017
- 16
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi bir yudum insan
-
Resmini atarmsnBen iki aydır kullanıyorum ama çıkarttırmadım hiç. Kötü olur mu emin olamadım ama bu haline bayılıyorum :)
Kullandığınız ürün nedirTirnaklarin zaten inceyse daha kotu olma ihtimali var. Memnun olmayanlar gordum bu uygulamadan. Boyle takma şeyler yerine kendi tırnaklarinizi guclendirin. Benimde tirnaklarim surekli ya ayriliyor ya soyuluyordu. Tirnak guclendirici kullaniyorum bayadir ve hic kirilmadi ama en son marka degistirdim ve yaramadi sanirim ve yine dibinden kirilip soyulma basladi. Eski kullandigim urune geri dondum uzatmaya calisiyorum simdi.
Kullandığınız ürün nedir
Of walla milletin tırnaklarına özeniyorum hepKalyon hardener kullaniyorum. Kullandigim 7-8 ay boyunca asla tirnagim kirilmadi hep kendim kısalttım. Ama gittim sacma sapan baska bir kalsiyumlu guclendirici kullanmaya basladim hangi sebeble ve niyeyse bilmiyorum. 1 ay sonra tirnagim dibinden kirildi, diger tirnaklarimda soyulmalar başladı. Hepsini kesmek zorunda kaldım. :/ tirnaklarim kisayken oje kesinlikle kullanamiyorum berbat duruyor. Tirnaklarim zor uzuyor şuan hala ara ara ayriliyor hafifce torpuluyorum zor toparlancak zaten, oje surulcek kivama gelsin diye bakiyorum. 2 gunde bir kalyon suruyorum suan. :////
Of walla milletin tırnaklarına özeniyorum hep
Rahatmsının pekiMerhabalar ekteki gibi :)
Rahatmsının peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?