Tesekkur ederim iste bir heves yaptirdum suan sizlamasinu cekiyorumGeçmiş olsun. Tirnak sekliniz gayet duzgun aslinda biraz tirnak guclendirici urunler kullansaniz guzel tirnaklariniz olurmuş. Boşuna yipratmışsiniz, yipranmasini gectim o uzayan tirnak ve protezin yukari cikmasi igrenc gorunuyor zaten.
Ben de yillar once tirnak yiyordum ve tirnak yatagim kısa ona rağmen protez vs kullanmadan yemeyi birakip, şekillendirmeyi basardim.
Geçmiş olsun. Tirnak sekliniz gayet duzgun aslinda biraz tirnak guclendirici urunler kullansaniz guzel tirnaklariniz olurmuş. Boşuna yipratmışsiniz, yipranmasini gectim o uzayan tirnak ve protezin yukari cikmasi igrenc gorunuyor zaten.
Ben de yillar once tirnak yiyordum ve tirnak yatagim kısa ona rağmen protez vs kullanmadan yemeyi birakip, şekillendirmeyi basardim.
Merhabalar,
Bende 2 hafta önce ilk defa kalıcı oje denedim. Tırnaklarım küçük ve yiyiyorumSiz nasıl yemeği bırakıp şekillendirdiniz?
Ayyy cirillaGeçmiş olsun. Tirnak sekliniz gayet duzgun aslinda biraz tirnak guclendirici urunler kullansaniz guzel tirnaklariniz olurmuş. Boşuna yipratmışsiniz, yipranmasini gectim o uzayan tirnak ve protezin yukari cikmasi igrenc gorunuyor zaten.
Ayyy cirillaBu konuyu araştırırken gördüm yorumunu. Şu tırnak yeme olayını nasıl hallettin ya? Ben bırakamıyorum
Herhangi bir yontem kullanmadim. Yuzuklerim ellerimde cok kotu duruyordu gerci hep kotu duruyordu takmiyordum yuzuk ama evlilik yuzuklerimi sirf tirnaklarimdan dolayi takasim gelmiyordu. O gun yemeyi birakip kalyon tirnak sertlestirici kullanmaya basladim ve manikur yaptirdim duzenli. Suanda manikurumu de kendim yapiyorum
Ayy hadi inşallah ben de başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?