Dua edin bişey çıkmasın bu alcl 300 binde 1 kişide görülen vakaymış çoğunluğu allergenin dokulu protezinde görülmüş yani riski az ama maalesef doktorlarımız bu hastalığı bilmiyor kimse bana bu olabilir demedi ihtiyacınız yoksa yaptırmayın benim dümdüz bir göğsüm vardı yani göğsüm oluşmamıştı ondan yaptırmıştımÇok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.İnşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz Ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bunları okuyunca korkuyorum
Dua edin bişey çıkmasın bu alcl 300 binde 1 kişide görülen vakaymış çoğunluğu allergenin dokulu protezinde görülmüş yani riski az ama maalesef doktorlarımız bu hastalığı bilmiyor kimse bana bu olabilir demedi ihtiyacınız yoksa yaptırmayın benim dümdüz bir göğsüm vardı yani göğsüm oluşmamıştı ondan yaptırmıştım
Şöyle birşey yaptırın taktırın her yıl ultrason emar çektirin takibini yapın hastalık konusunda okuyarak bilinçleniyorız baktınız sıkıntı var çıkarttırırsınızDua ediyorum sizin içinDestekli sütyen kullanıyorum ben de en küçük destekliyi bile doldurmuyor Az bir dokum var .Çok kararsızım
Şöyle birşey yaptırın taktırın her yıl ultrason emar çektirin takibini yapın hastalık konusunda okuyarak bilinçleniyorız baktınız sıkıntı var çıkarttırırsınız
merhaba 15 degil 25 yildir kullaniyorum. cok gecmis olsun. yasadiginiz sey baska bir sey de olabilir (ruptur), endiselenmeyin. ultrason yakalayamayabiliyor, emar cektirmekle iyi ediyorsunuz. ALCL, CD30 testi ile anlasiliyor. sividan ornek aliniyor. kilo kaybiniz oldu mu? emarinizda bir sorun cikmazsa hematolog tavsiye edebilirim istanbul'daysaniz. ayni sebeple gittim. kendisi bu konuyu biliyor. iyi haberler alirsiniz insallah.Hanımlar merhaba 2007 de göğsüme mentor protez taktırdım 2019 eylülde göğüslerimin altından sırtıma doğru yayılan bir ağrıyla birlikte iki göğsümde büyüdü sertleşti hassaslaştı sol göğsümün iç kısmında kızarıklık ve sıcaklık oldu aynı zamanda kollarımı kaldırırken müthiş acıyordu acil genel cerraha gittim ultrason emar bişey çıkmadı aradan 9 ay geçti gene oldu gene ultrason mamoğrafi gene bişey bulunamıyor bu arada protezlerdede hiç bir sıkıntı yok yaklaşık 2 yıldır bu böyleydi en 9 ay önce olmuştu ama geçen gün sol göğsümün altında bir ağrı gibi bişey hissettim sabaha sol göğsüm büyümüştü sertleşmişti internette araştırdığımda protezin etrafını saran kapsül ve sıvının bir tür lenfoma kanseri olan ALCL yaptığını öğrendim bu protez takıldıktan yıllar sonra ortaya çıkıyormuş geç teşhis konulursa ölümcülmüş salı günü emarım var doktor ultrason yazmadı ama korkuyorum büyük ihtimal ALCL ve ben teşhiste geç kaldım şu an göğsüm normale döndü ama altı kızarık protezi 15 yıllık olan arkaşlarımız varmı aramızda onlarda bir sıkıntı varmı
Günaydın sizdedemi aynı şikayetler oldu sizin test nedeniniz neydi sizede geçmiş olsun emarlardada bişey şıkmıyor birtek katlantılar çıktı oda önemsiz bişeymiş sıvı yok denecek kadar az dedi doktorun biri diğer seneki emarımda hiç sıvıdan bahsedilmedi ben genel cerreha gidiyorum onlar emar uştrason istiyor şimdi salı gecesi emarım var duruma göre ultrasonda isteyecek benim göğüslerim ikiside büyümüşken kızarıklık varken ultrason çekildi hiç bişey yok dendi rüptürde yok emardada rüptür yok istanbuldayım hemotoloğun ismini alabilirim sağolunmerhaba 15 degil 25 yildir kullaniyorum. cok gecmis olsun. yasadiginiz sey baska bir sey de olabilir (ruptur), endiselenmeyin. ultrason yakalayamayabiliyor, emar cektirmekle iyi ediyorsunuz. ALCL, CD30 testi ile anlasiliyor. sividan ornek aliniyor. kilo kaybiniz oldu mu? emarinizda bir sorun cikmazsa hematolog tavsiye edebilirim istanbul'daysaniz. ayni sebeple gittim. kendisi bu konuyu biliyor. iyi haberler alirsiniz insallah.
Kilo kaybımda yok diyet yapıyorum ona rağmen pek veremiyorummerhaba 15 degil 25 yildir kullaniyorum. cok gecmis olsun. yasadiginiz sey baska bir sey de olabilir (ruptur), endiselenmeyin. ultrason yakalayamayabiliyor, emar cektirmekle iyi ediyorsunuz. ALCL, CD30 testi ile anlasiliyor. sividan ornek aliniyor. kilo kaybiniz oldu mu? emarinizda bir sorun cikmazsa hematolog tavsiye edebilirim istanbul'daysaniz. ayni sebeple gittim. kendisi bu konuyu biliyor. iyi haberler alirsiniz insallah.
Bu yazdıklarım son iki sene çekilen emarım içindi şimdi salı gecesi yenisi çekilecekGünaydın sizdedemi aynı şikayetler oldu sizin test nedeniniz neydi sizede geçmiş olsun emarlardada bişey şıkmıyor birtek katlantılar çıktı oda önemsiz bişeymiş sıvı yok denecek kadar az dedi doktorun biri diğer seneki emarımda hiç sıvıdan bahsedilmedi ben genel cerreha gidiyorum onlar emar uştrason istiyor şimdi salı gecesi emarım var duruma göre ultrasonda isteyecek benim göğüslerim ikiside büyümüşken kızarıklık varken ultrason çekildi hiç bişey yok dendi rüptürde yok emardada rüptür yok istanbuldayım hemotoloğun ismini alabilirim sağolun
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu ALCL belirtileriyle sizin belirtileriniz aynı mı? Belki vücudunuz artık istemiyordur tepki veriyordur.bakın demet akalın ve seda sayan da ikinci silikon ameliyatlarını oldular demeki zamanla vücut sıkıntı çıkarıyor değişmesi yada çıkarılması lazım.içime öyle doğuyor ki kötü hastalık değil vücudunuz istemiyor.güzel haberlerle gelin inş,sonucu bize de haber verinHanımlar merhaba 2007 de göğsüme mentor protez taktırdım 2019 eylülde göğüslerimin altından sırtıma doğru yayılan bir ağrıyla birlikte iki göğsümde büyüdü sertleşti hassaslaştı sol göğsümün iç kısmında kızarıklık ve sıcaklık oldu aynı zamanda kollarımı kaldırırken müthiş acıyordu acil genel cerraha gittim ultrason emar bişey çıkmadı aradan 9 ay geçti gene oldu gene ultrason mamoğrafi gene bişey bulunamıyor bu arada protezlerdede hiç bir sıkıntı yok yaklaşık 2 yıldır bu böyleydi en 9 ay önce olmuştu ama geçen gün sol göğsümün altında bir ağrı gibi bişey hissettim sabaha sol göğsüm büyümüştü sertleşmişti internette araştırdığımda protezin etrafını saran kapsül ve sıvının bir tür lenfoma kanseri olan ALCL yaptığını öğrendim bu protez takıldıktan yıllar sonra ortaya çıkıyormuş geç teşhis konulursa ölümcülmüş salı günü emarım var doktor ultrason yazmadı ama korkuyorum büyük ihtimal ALCL ve ben teşhiste geç kaldım şu an göğsüm normale döndü ama altı kızarık protezi 15 yıllık olan arkaşlarımız varmı aramızda onlarda bir sıkıntı varmı
Çok sağolun alcl ile bulgular belirti gösteriyor ama son 2 senedir emarlarımda ultrasonlarımda hiç bir sıkıntı yok doktorların dediği koyulduğu gibi duruyor deforme dahi yok ama insan genede korkuyor birde benim protezim mentorun şeffaf pütürsüz olanıymış o çeşitlerde sıkıntı yaşanmamış belkide dediğiniz gibidir belkide artık vucut istemiyordur inşallah sadece budur çok sağolunÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu ALCL belirtileriyle sizin belirtileriniz aynı mı? Belki vücudunuz artık istemiyordur tepki veriyordur.bakın demet akalın ve seda sayan da ikinci silikon ameliyatlarını oldular demeki zamanla vücut sıkıntı çıkarıyor değişmesi yada çıkarılması lazım.içime öyle doğuyor ki kötü hastalık değil vücudunuz istemiyor.güzel haberlerle gelin inş,sonucu bize de haber verin
Rica ederim canım.aynen pürtüklü silikonlarda bu vaka görülüyormuş.ayrıca silikonunuzda da sıkıntı olmadığını yazmışınız.lenfoma protez etrafında oluşan kapsül nedeniyle ortaya çıkar diye okumuştum.doktor değilim ama kapsül yoksa lenfoma da yoktur yani.sana çok çok geçmiş olsun.moralini yüksek tut.inşaallah kötü birşeyin çıkmayacakÇok sağolun alcl ile bulgular belirti gösteriyor ama son 2 senedir emarlarımda ultrasonlarımda hiç bir sıkıntı yok doktorların dediği koyulduğu gibi duruyor deforme dahi yok ama insan genede korkuyor birde benim protezim mentorun şeffaf pütürsüz olanıymış o çeşitlerde sıkıntı yaşanmamış belkide dediğiniz gibidir belkide artık vucut istemiyordur inşallah sadece budur çok sağolun
İnşallah çok teşekkür ederimRica ederim canım.aynen pürtüklü silikonlarda bu vaka görülüyormuş.ayrıca silikonunuzda da sıkıntı olmadığını yazmışınız.lenfoma protez etrafında oluşan kapsül nedeniyle ortaya çıkar diye okumuştum.doktor değilim ama kapsül yoksa lenfoma da yoktur yani.sana çok çok geçmiş olsun.moralini yüksek tut.inşaallah kötü birşeyin çıkmayacak