Protez fiyatları ccye göre değişmiyor güncel olarak sormuştum ben elektron medikale (mentor) yuvarlak protez 4 bin damla protezler 5bin tl dediler. Ama bence hastaneler yada doktorlar toplu aldıkları için daha uygun fiyata aldıklarını düşünüyorum . Ameliyat parası kaç lira dediler bence bir daha düşünün arkadaşların dediği çok doğru misal doktorum bana 375 cc demişti ameliyattan önce , fakat ameliyat sırasında 325 ccnin daha uygun olduğuna karar vermiş , eğer ben protezi kendim almış olsaydım o zaman belki de bana olmayan bir protezi onu almış olduğum için onu mu takacaktı? En önemli şeylerden biri de deri esnekliği oluyor bence o da ameliyatta deneyerek buluyor doktorlar . Bence bir daha düşünün ayrı ayrı sağdan soldan birşeyler almayı koşturmayı düşünmeyin bile . Allah bilir ameliyat sütyenini de siz alacaksınız özelde olsanız atıyorum 8bin verirsiniz ama hiçbir şeyle siz ilgilenmezsiniz o verilen ücret herşeyi kapsıyor zaten tek tek herşeyle uğraşmak bana çok saçma geliyor açıkcası .