Protez fiyatları

Tomurcuksude

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
301
268
30
Kızlar bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz merak ediyorum mentor almak istiyorum ama sizce fiyatları ne kadar ya da cc ye veya şekle göre değişiyor mu

Tamam zaten o söyleyecek ne olacağını daha muane olmadım ölçü olarak o sonraki is ama öğrenmem lazım fiyat olarak
Tamam da ameliyat sırasında vücudunuza koyarak deniyor protezi.. Bazen doktor 350 der ama ameliyatta takınca ya sığmaz ya çirkin durur, bir başka boyut takar. O bakımdan diyorum.

Tamam da ameliyat sırasında vücudunuza koyarak deniyor protezi.. Bazen doktor 350 der ama ameliyatta takınca ya sığmaz ya çirkin durur, bir başka boyut takar. O bakımdan diyorum.
Yaa valla kafam o kadar dolu ki ne yapicagimi bilmiyorum salı günü tekrar gidicem tabi ki bunu da sorucam nasıl olucak diye ama kafama yatar sa olurum yatmazsa çıkar giderim olacak o yani

Ben bu protez isini hastaya birakmalarini anlayamiyorum.335 cc olarak konustum . Ama 300 ve 355 ile de girecek ameliyata. Ya sigmazsa ? Ya küçük gelirse ?

Protez fiyatları ccye göre değişmiyor güncel olarak sormuştum ben elektron medikale (mentor) yuvarlak protez 4 bin damla protezler 5bin tl dediler. Ama bence hastaneler yada doktorlar toplu aldıkları için daha uygun fiyata aldıklarını düşünüyorum . Ameliyat parası kaç lira dediler bence bir daha düşünün arkadaşların dediği çok doğru misal doktorum bana 375 cc demişti ameliyattan önce , fakat ameliyat sırasında 325 ccnin daha uygun olduğuna karar vermiş , eğer ben protezi kendim almış olsaydım o zaman belki de bana olmayan bir protezi onu almış olduğum için onu mu takacaktı? En önemli şeylerden biri de deri esnekliği oluyor bence o da ameliyatta deneyerek buluyor doktorlar . Bence bir daha düşünün ayrı ayrı sağdan soldan birşeyler almayı koşturmayı düşünmeyin bile . Allah bilir ameliyat sütyenini de siz alacaksınız özelde olsanız atıyorum 8bin verirsiniz ama hiçbir şeyle siz ilgilenmezsiniz o verilen ücret herşeyi kapsıyor zaten tek tek herşeyle uğraşmak bana çok saçma geliyor açıkcası .

X