• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protez diiş için izmirde diş hekimi tavsiyesi

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
733
38
123
İzmir
selamlar
arkadaşlar izmire yeni geldim ve protezimin altındaki kanal gören dişim ağrı yapıyor
doktora gideceğim fakat ankarada tepebaşındaki diş hastanesinde protezi yaptırırken tam 3 ay çektim ve daha bir sene olmadan dişlerim fire verdidolayısıyla her doktora gitmeyede korkuyorum
konak bornova alsancak çankayada diş hekimi tavsiyelerinize ihtiyacım var acil lüütfeen

selamlar
arkadaşlar izmire yeni geldim ve protezimin altındaki kanal gören dişim ağrı yapıyor
doktora gideceğim fakat ankarada tepebaşındaki diş hastanesinde protezi yaptırırken tam 3 ay çektim ve daha bir sene olmadan dişlerim fire verdidolayısıyla her doktora gitmeyede korkuyorum
konak bornova alsancak çankayada diş hekimi tavsiyelerinize ihtiyacım var acil lüütfeen

merhaba bornovada ailecek gittiğimiz doktor var ve çok memnunuz onu tavsiye edebilirim. bornova hükmet konağının orada, doktorun adı Faruk MÜFTÜOĞLU kliniğin adı Müftüoğlu olmalı netten emin olmak için bakabilirsin

sağolasın arkadaşım
heemen ismi kaydettiim
ağrım şuan yok
korrkuyorumda gitmeye son raddeye kadar dayanmaak niyetindeyim
eşim için gideceğiz bakalım

Back