Merhaba 13 gün önce meme büyütme ameliatı oldum ameliyattan sonra hala devam eden baş agrılarım var yaşayan oldu mu acaba normal mi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Narkozu atamamışsın bol bol nescafe iç..Merhaba 13 gün önce meme büyütme ameliatı oldum ameliyattan sonra hala devam eden baş agrılarım var yaşayan oldu mu acaba normal mi ??
Evet ya internette de yazıyor gün içinde defalarca tekrar eden bir agrıNarkozu atamamışsın bol bol nescafe iç..
Bende 5 gün çektim. Sonra bir arkadaşım nescafe iç dedi. Deneyim dedim. İçtim kiiiii kendime geldim resmen. Çünkü ne yapsam baş ağrısı geçmiyordu. Gözlerim aydınlandı ağrı dinince.. işe yarayacaktır emin olEvet ya internette de yazıyor gün içinde defalarca tekrar eden bir agrı
Evet ya internette de yazıyor gün içinde defalarca tekrar eden bir agrıNarkozu atamamışsın bol bol nescafe iç..
Bende doktoruma sordum ama anestezi vs demedi malesef ameliyatla ilgili olabileceğini düşünmüyorum dedi ne yapsam bilemedimBende 5 gün çektim. Sonra bir arkadaşım nescafe iç dedi. Deneyim dedim. İçtim kiiiii kendime geldim resmen. Çünkü ne yapsam baş ağrısı geçmiyordu. Gözlerim aydınlandı ağrı dinince.. işe yarayacaktır emin ol
Şekersiz Türk kahvesi de için. Narkoz baş ağrısı yapıyor fena.bol bol da su iç,idrarla atarsın narkozuMerhaba 13 gün önce meme büyütme ameliatı oldum ameliyattan sonra hala devam eden baş agrılarım var yaşayan oldu mu acaba normal mi ??
Teşekkür ederim Evet dünden beri kahve içiyorum çok iyi geldi sanırım bugün çok az bir agrı yaşadım kaç gündür çok şiddetliydi ameliat olalı 17 gün oldu doktorum narkoz etkisi kalmaz bu güne kadar dedi ama bilemiyorumŞekersiz Türk kahvesi de için. Narkoz baş ağrısı yapıyor fena.bol bol da su iç,idrarla atarsın narkozu
Çok geçmiş olsun.birçok insan baş ağrısı yaptığını söylüyor,doktorunuz neden böyle söylemiş anlamadım,bünyeden bünyeye değişir.sizde uzun sürmüş yani baş ağrısı,zaten ameliyat sonrası iyileşme süreci filan da kolay değil onun stresi de etkilemiştir.bazen narkozun tam olarak atılması 15 günü buluyor diye okumuştum.şekersiz kahve ve boll boll su içmeye devam canım.zaten su içmek faydalı narkozu atmış olsan da iyi gelirTeşekkür ederim Evet dünden beri kahve içiyorum çok iyi geldi sanırım bugün çok az bir agrı yaşadım kaç gündür çok şiddetliydi ameliat olalı 17 gün oldu doktorum narkoz etkisi kalmaz bu güne kadar dedi ama bilemiyorum
Teşekkür ederim Evet dünden beri kahve içiyorum çok iyi geldi sanırım bugün çok az bir agrı yaşadım kaç gündür çok şiddetliydi ameliat olalı 17 gün oldu doktorum narkoz etkisi kalmaz bukadar dedi ama bilemiyorumŞekersiz Türk kahvesi de için. Narkoz baş ağrısı yapıyor fena.bol bol da su iç,idrarla atarsın narkozu
Evet çok haklısınız çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.birçok insan baş ağrısı yaptığını söylüyor,doktorunuz neden böyle söylemiş anlamadım,bünyeden bünyeye değişir.sizde uzun sürmüş yani baş ağrısı,zaten ameliyat sonrası iyileşme süreci filan da kolay değil onun stresi de etkilemiştir.bazen narkozun tam olarak atılması 15 günü buluyor diye okumuştum.şekersiz kahve ve boll boll su içmeye devam canım.zaten su içmek faydalı narkozu atmış olsan da iyi gelir