Ş
şahrud
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şahrud

kızlar ben bu tarifi geçen sene bir diyetisyen arkadaşımdan almıştım.uyguladım ve 1.5 ayda 9 kg verdim.burada dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var.sadece protein aldığımız için vücut susuz kalmasın diye bol su içmeliyiz.ayrıca ağzımızdan koku gelme ihtimalide yüksek olduğu için tatlandırıcı sakızlardan kullanabiliriz.
önce diyetin nasıl bir mekanizması olduğunu anlatayım
karbonhidrat ve yağlar proteinin yakılmasına yardımcı olurlar ama biz karbonhidrat ve yağ hiç ama hiç almazsak eğer protein kendini yakmak için vücutta birikmiş yağları kullanır.bu diyette asla uzun sürdürülmemeli ve sağlıklı olunmalı.ayrıca diyet esnasında hiç istinasız protein harici kilo verdirdiğini bile düşündüğünüz hiç birşeyi yemeyeceksiniz.örneğin marul ,salata,elma,armut yok bir parça ekmek bunlar katiyen yasak.eğer yersek protein onları kullanır kendini yakmak için o zaman da yağlarımız yerinde durur
bütün gün yiyeceğimiz şunlardan ibaret
kırmızı et , tavuk ve balık
ayrıca yumurta
peynir yağsız
sınırsızca yiyebilirsiniz
ama unutmayın asla başka bir yiyecekten bir parça bile almak yok:)
etler haşlanarak ya da ızgara
yumurta rafadan ya da haşlanmış
zaten protein vücuda tokluk hissi verir.2. günden sonra kesinlikle aklınıza başka bişey gelmiyor merak etmeyin.
ben sabahtan 10 tane yumurtayı haşlayıp kenara koyuyordum.açlık hissettikçe bir tane yiyordum ve öğünlerde de birgün tavuk haşlaması diğer gün kırmızı et ızgara olmadı haşlamasını yiyordum
dediğim gibi miktar yok istediğiniz kadar
kesinlikle çok rahat bir şekilde kilo vereceksiniz
ramazandan sonra ben tekrar uygulayacağım
burada da gün gün kilomu yazarım
başka uygulayacak arkadaşlarada şimdiden başarılar:dance: