Prostat kanserine iyi gelen bitkiler var mı?

nonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
12
0
babam için yardım lütfen....merhaba forumda biçok kişiye göre yeni sayılırım..siteye gırdıgımden berı en cok okudugum bolum kanser..zaten ınternette 1 saat vaktım gecıyorsa kesın yarım saatı budur. eger banaı letebılecegı herhangı bı bılgısı olan varsa cok sevınırım.babam kanser hastası.mart 2003 te prostat kanserı teshısı kondu.dr unu sevıyor.bazı buyuk unı.hastanlerıne gıttı ancak kemoterapı yapılan yerı kendı ıstegı dogrultusunda moralı bozuldugu ıcın orayı degıl baska bı hastaneyı tercıh ettı.standart ınsanlarız maddı olarak.ortadırek yanı.ama bılıyorsunuz kı bu gıbı agır sınavla karsı karsıya oldugunuzda elınızden gelenın max.sevıyede cabalıyorsunuz.sıgara hıc kullanmayan alkolu dugun bayramda belkı 2-3 kadeh ıcen bırıydı buarada.ve beslenmesıne hep dıkkat ederdı hastalanınca daha dıkkat ettı..6 ay once kemık metastas oldu.1 hafta once agrıları basladı ve bugun morfınden %75 daha kuvvetlı olan bantlardan kullanmaya basladı ve 1 haftadır ılk kez bu gece rahatca uyuyor.cok supermıs bu agrı kesıcı bantlar.emeklı sandıgına baglıda Allahtan rahatca temın edebıldık falan...4 yıldır aılecek kanserız buarada.o uyudu annemde uyudu falan:KK43: ben uyku sorunu yasıyorum ama durduk yere anksıyete falan basladı bu daha kotu ..Allah hayırlısını versın dıyorum ölümün bıle :KK43: bılınclı,kanserı tanıyan...genclıgınden berı okumayı seven bırı olarak babam kanser hakkında her turlu seyı okumayı..ogrenmeyı mısyon almıs bı adam oldu teshıs konunca.oylekı metastan sonra agrıları baslamadan söyle böyle dıye konusurdu ben hoppp sus öyle deme derdım..once bıtkısel vs aktardan bıkac bıseyler ıctı ama baktı faydası yok..ısırgan otu bıle bıraktı.kopekbalıgı kıkırdagı falan aldım..ama bosuna masraf etme dıyor baska bısey demıyor.hatta 6 ay once metastas oldugunu bana en son soyledıler kı ben zor kontrol edebılıyorum kendımı dıye.dusunebılıyormusunuz o benden bazen daha sakin.ancak artık cocuk gıbı duygusal.alıngan.ve ben bosandıgım ıcın kardesımle yasıyorum.haftada 3-4 gunduz ugrayıp 1 gece kalıyorduk aılemle.artık daha cok kalma kararı aldım.ancak meslegımden dolayı cektıgım sıkıntıları bılıyor.daha dogrusu ona gore sıkıntı.ban agore tabıkı degık.yalnızca evlenıp bosanınca kendı duzenınızı tekrar kardesınızle kurmak ve aynı sehırde olduktan sonra hep nasılsa bı sekılde ırtıbattayız hem telefonda hemde zınk dıye gelıs gıdıslerle herkes duzenınde ıyıydı.ancak ben corlamaya basladım aklım hep evde ve kızım sız rahat olun olucak olucaktır.falan dıye bızı tesellı etmeye calısıyor.Allahın emrı hersey..mantıken herseyı bılıncınde oluyorsunuz ama kalbınız bu agır sınavda sadece Allaha acısız cektırmeden nefesımızı teslım etmeyı dılemekten..dua etmekten baska bı hakkımız olmadıgını bılıyorum.durum boyle kısaca.babam annem ne derse desın onlar kalmamı işimden gelış gıdıslerımden zorlanacagımı dusunselerde ben kızmayın ban aboyle dıyorum dıey.hanı daha dur Allah bılır zamanını dıceksınız ever haklısınız ama ben daha cok vakıt gecırmek ıstıyorum...bı yandan da onun bu yorgun ve hsta halını kendısının daha fazla bızım gorup uzulecegımızı dusunerek engellemeye calısmasınıda anlıyorum.körler sagırlar bırbırını agırlar mısalı o bıze bız ona kıyamıyoruz.dedım ya boyle dıyor ama bı ablam dıger ablama sıtem edıyor.hadı senın araban yok ama onun var sen ondan daha cok gelıyorsun gıbı...sonra kızıyor kendıne neden dedımkı dıye.ıyıce hassaslastı yani.babam kızlarının hepsıne ayrı düşkündür.bakmayın dedım ya .kullandıgı ılaclar hem asabıyet hem uzgunluk..hem arada korku hersey var yanı....neyse cok uzattım...doktoru tıbben yapıcaklarımızı yapıyoruz ancak hastalıgın seyri devam edıyor.metastas yapması ve agrılar.....çin e gondermeyıde teklıf ettım kabul etmedı.geldıyse vakıt Allah orda almıcakmı mantıgında.evet dogru ama bız kanser hastası yakınları olarak tek ıstegımız acı olmasın.doktoru ıstanbulda kanser agrı tedavı merkezınden bahsetti ancak henuz o levelda olmadıgını %25 bantlarda oldugunu ve bu bantlar %100 e kadar cıkıyor.yanı en basında agrı olayının.bıtkıler ve otlar...alternatıfle ılgılı bazı seyler okudum...neye kıme guvenecegım bılmıyorum<....ısım vermem olmaz dıye veremıyorum ama ınternette satısı olan bılmem ne surubu 2000 dolar falan..yahu dedım ya emın olsam 10000 bulur ınsan.guvense yanı tamam..kartoron falan...bılgısınden emın olan hatta kendısı veya yakını kullanmıs olan varmı???yoksa tıbbın dedıgı gıbı metastastan sonra...agrı ve .... gıbı tahmın ettıgım gidişat illaki boylemı...belkı bırılerının farklı seyrelemıstır...yanı kemık metastastan sonra yapılacak bısey kalmıyormu :KK43: sımdıden bu uzun yazıyı okudugunuz için tesekkur ederım..hersey Allahın emrı..ama ne olur nefesımızı rahat vermemızı nasıp etsın kurban oldugum ......

gecmiş olsun canım benim böyle hastalıklara ALLAH ında izniyle tabi kesin olmaya bilir belki ama acve hurmasının iyi geldigini bize mukabele okuyan hocamız söylemişti tabiki hurma bir vesile şifayı veren mevlam günde 5 tane yeniyormuş onun bide duası varmış ama onu ben bilmiyorum derdi veren mevlam inş şifasınıda verir sevgiyle kal canım

sagol gulum..bugun bıcok doktor vs bılgı alıyorum ve gıttıkce ümidim kötüye gıdıyor.tek ümidim Allah ve acısız cektırmeden nefesimizi vermemize izin vermesine dua etmekten baska bişey gelmıyor elımden...

internetten ismail talaşçıyı araştır hemen .adam talevizyonada çıkmıştı.şarlatan değil yani.

X