• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prostat çayi

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,babam yaşı gereği,üç sene önce,prostat bezi şişmesi ve iltihaplanması sorunu yaşamaya başlamıştı..
Sonra,şu reçeteyi öğrendi bir arkadaşından.Derhal,mısırçarşısından temin edip,kullandırdık.
Şimdi,hala kullanmakta ve hiç bir problemi kalmadı..Doktoru bile şaşırmış durumda.Hatta doktoru erkek..Cayın tarifini aldı,ilerde bana da lazım olur diye..

Hazanbel kökü
Kereviz tohumu

Bu ikisini eşit miktarda bir cezvede bir taşım kaynatıp,demliyor ve sabahları aç karnına içiyor..

Eşi veya yakını bu hastalıkla uğraşan varsa,denemesini tavsiye ederim..

bu paylaşımları bizimle paylaşmanamı sevinmeliyim..babacığına verdiğin değer içinmi..her ikisi için de teşekkürler ..
bende babam için hazırlayacağım..iyi geleceğinden eminim çünkü sevgi ile hazırlayıp içireceğiz..senin gibi.

bu paylaşımları bizimle paylaşmanamı sevinmeliyim..babacığına verdiğin değer içinmi..her ikisi için de teşekkürler ..
bende babam için hazırlayacağım..iyi geleceğinden eminim çünkü sevgi ile hazırlayıp içireceğiz..senin gibi.

Senin elin kime değse,iyi eder,Yeşilim..bundan hiç şüphem yok..Allah babacığına da şifa versin inşallah.

bende babama hazırlıycam arkadaşlar otlara merakım çoktur ama hazanbeli ilk defa duydum inşallah aktarda bulabilirim tarif için sonsuz teşekkürler

Sevgili yorum yazan arkadaşlarım,hepinizin hastalarınıza acil şifalar diliyorum.Mutlaka formülü denettirin.Düzenli kullandıkları takdirde faydasını kısa sürede göreceklerine eminim.O kadar güveniyorum yani formüle.Sevgiler hepinize.

canmm eşimin dedesi rahatsız prostat görünce sevindim paylaştığın için teşekkürler hemen alıp deneyeceğiz inşallh iyi gelir

Sevgili yorum yazan arkadaşlarım,hepinizin hastalarınıza acil şifalar diliyorum.Mutlaka formülü denettirin.Düzenli kullandıkları takdirde faydasını kısa sürede göreceklerine eminim.O kadar güveniyorum yani formüle.Sevgiler hepinize.

Tulicim bunu ne kadar süre kullanmak lazım peki?? Prostat kanseri olan bir yakınım var ona önericem en kısa zamanda.
Bunları cezvede kaynattıktan sonra bisüre bekleticezmi yoksa hemen süzüp içilecekmi?? :uhm:

ps: paylaştığın için çok tşkr....

Tulicim bunu ne kadar süre kullanmak lazım peki?? Prostat kanseri olan bir yakınım var ona önericem en kısa zamanda.
Bunları cezvede kaynattıktan sonra bisüre bekleticezmi yoksa hemen süzüp içilecekmi?? :uhm:

ps: paylaştığın için çok tşkr....

Canım otları kaynatmadan çay gibi demleyerek,taze taze içiyordu babam.Süresini bilemiyorum babam iyileşme hissedene kadar devam etti.Sonrasında da sanırım arada bir falan yaptı içti.Ama şu an içmiyor.Allah hastanıza şifalar versin canım.İnşallah sağlık bulur.Sevgilerimle.

saol arkadasım evet benım bı yakınımda kullandı bu cayı ve yanlış hatırlamıyorsam o bır sey daha eklıyordu herkese acıl şifalar

Benim babamda blg prostad çayı içiyor yaklaşık 1 yıldır bu prostatda erkeklerin baş belası be eşimde her sene kontrol ettiriyor

Back
X