proscar kullanan var mı??

ben bi bayan olarak evliligide düşünmedigim için çünkü yan etkileri evli ve çocuk yapmak isteyen kadınlar için tehlikeli çok araştırdım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum proscarı ikiye bölerek şuan için saç dökülmem yavaşladı tabi ben 4 5 ay sonra tam etki görecegimi düşünüyorum ama baya azaldı tabi bununla birlikte evde kenmizin yaptıgı evimizdende hiç eksik olmayan yogurtun suyunu hergün içiyorum ve zigavus şampuan kullanıyorum şuan çok mutluyum çünkü banyoda hiç dökülme yasamıyorum sadece tararken biraz dökülüyor ama daha yeni oldugu için zamanla o dökülmede kalmıycak hiç kuşkum yok bide banyodan sonra kuruyan saçlarımı ince bi tarakla ayırıp diplerde gördügüm bi sürü yeni saçlarsa beni çok mutlu ediyor tam sonuç almak için se 4 5 ayı sabırsızlıkla bekliyorum ama ben kimseye sebep olmak istemem ben evli degilim ve düşünmüyorumda o yüzden bu kadar cesaretliyim

Hâlâ kullaniyormusunuz? Memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…