O oz_tos Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2012 36 2 28 İstanbul 2 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Cakir #21 ufunkitos .!.: Bu durumda pronovias benzeri gelinliğim deseniz daha doğru olur Genişletmek için tıkla... katılıyorum çünkü hiçbiri aynısı olamıyor
ufunkitos .!.: Bu durumda pronovias benzeri gelinliğim deseniz daha doğru olur Genişletmek için tıkla... katılıyorum çünkü hiçbiri aynısı olamıyor
Cakir Buluta yükü sorulmazmış Kayıtlı Üye 4 Şubat 2012 233 42 73 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Cakir #22 kedi .!.: bu modeli de çok beğenmiştim nereye diktiriyorsun tabi mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığını söyleyebilirmisin? ben de buna benzer bir modeli düşünüyorum buda çok güzel tabi Genişletmek için tıkla... 2000 tl'ye diktiriyorum. Esenler Türkan Moda Evi
kedi .!.: bu modeli de çok beğenmiştim nereye diktiriyorsun tabi mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığını söyleyebilirmisin? ben de buna benzer bir modeli düşünüyorum buda çok güzel tabi Genişletmek için tıkla... 2000 tl'ye diktiriyorum. Esenler Türkan Moda Evi