• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias'a gidip gelinlik deneyen veya alan var mı?

dmlgok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
38
0
46
Karabük
Ya kızlar ben karabük'te yaşıyorum düğünüm ağustosta.
Burda bi gelinlikçiyle anlaştık pronovias modellerini kumaşı dahil birebir dikiyolarmış.
Fakat ben modele tam karar veremedim pronoviasın biçok modelini beğendim ama tabi 1.80 boyundaki mankenlerle aynı durmaz resimden bakıp karar vermek riskli.
Ben önümüzdeki hafta istanbula gelicem.Gidip pronoviasa beğendiğim bikaç modeli deniyim diyorum nasıl karşılıyorlar deneme yaptırıyorlar mı almazsak ters yaparlar mı?
Ayıp olur mu ki ya daha önce mağazalarına giden var mı bana bi yardım edin noluur:17:

tabi ki deneme yaptırıyorlar hem de duvagına tacına kadar takıp :))) çok da kibar ve ilgililer için rahat olsun giderken yani

ama önemli bir not düşmeliyim çatkapı giderseniz sadece kataloğa bakabiliyorsunuz. randevu almanız gerekli deneyebilmeniz için

Burda bi gelinlikçiyle anlaştık pronovias modellerini kumaşı dahil birebir dikiyolarmış.
Fakat ben modele tam karar veremedim pronoviasın biçok modelini beğendim ama tabi 1.80 boyundaki mankenlerle aynı durmaz resimden bakıp karar vermek riskli.
Ben önümüzdeki hafta istanbula gelicem.Gidip pronoviasa beğendiğim bikaç modeli deniyim diyorum nasıl karşılıyorlar deneme yaptırıyorlar mı almazsak ters yaparlar mı?
Ayıp olur mu ki ya daha önce mağazalarına giden var mı bana bi yardım edin noluur:17:

Gönül rahatlığı ile gidebilirsin. Ben de gitmiştim ve 4-5 model de denedim. Gerçekten ilgililer. Sonuç olarak ben de gelinliğimi ordan almamıştım. Ama arkadaşın dediği çok doğru, kesinlikle randevu almadan gitme. Şimdiden telefon edip randevunu alsan iyi olur:)

Peki pronovias gelinliklerin fiyatları nedir aşağı yukarı. Elbette modele göre değişir ama fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

Peki pronovias gelinliklerin fiyatları nedir aşağı yukarı. Elbette modele göre değişir ama fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

Çok düz, sade veya tarlatansız modelleri 3binlerden başlıyor, genelde etrafta beğeniyle paylaşılanlar 5-6bin tllerde. Manuel mota serisi 6-10bin tlde yoğunlaşıyor, elie saab 15-25bin tl şeklinde.

bence mutlaka git ve dene fikir sahibi olursun dediğin gibi katalogla üzerindeki duruş aynı olmuyor

Çok düz, sade veya tarlatansız modelleri 3binlerden başlıyor, genelde etrafta beğeniyle paylaşılanlar 5-6bin tllerde. Manuel mota serisi 6-10bin tlde yoğunlaşıyor, elie saab 15-25bin tl şeklinde.
Pronovias isim yapmış sadece :) Şu fiyatlara bak , sen diksen daha iyisini çıkartırsın ortaya mine abla :)

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back