Gelinlik Modelleri Pronovias, San Patrick Hakkında

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Kızlar bunlardan birinden gelinlik kiralamak istiyorum ama İstanbul'da nerelerde vardır bu marka ? Kiralama ücretleri ne kadardır ?

Merhaba,

Bahsettiğiniz markalarda kiralama hizmeti yok. Sıfırları genelde 5-6bin tl aralığında -3ten başlar- ve tüm aksesuarlar ekstra ücretli. Outletlere çok tutulmayan sıfır ürünler düşüyor, onlar da 1500-3000tl gibi fiyatlanıyor. Bu markaların ikinci el piyasası çok hareketli olur, sahibinden.com da alış fiyatının yarısının altına iyi durumda ikinci el bulabiliyorsunuz en tutulan modelleri. Ürünler çok kaliteli olduğu için temizleme sonrası belli bile olmuyor ikinci el olduğu. Orijinali sıfır alamayacaksanız diktirmek yerine ikinci el o kaliteyi yakalamak için en garanti yol.

Ben bir model denedim San Patrick'te; 7000 dediler hakikaten.

Aslında sahibinden.com da baktım fakat olur mu üzerime olmaz mı bunun garantisini bilemediğim için biraz geri durdum ama bu markanın modellerini de göremedim

Ikinci eli de deneyerek alırsınız zaten. İstanbuldasınız, o açıdan aynı modelin farklı bedenlerini bulma şansınız da olabilir. Gelinliğin durumu çok iyi olur ve fiyatı da aklınıza yatarsa fermuardan daraltma veya dar gelirse arkayı çapraz içe çevirme gibi tadilatları terzi bularak yaptırabilirsiniz. Pronovias tan alırken de üstünüze göre burada ayarlanıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…