• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pronovias İman'dan uyarlanan,özel dikim, tesettür gelinlik.

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Pronovias İman'ı bilmeyen yoktur, ben de sadeliği hep ön planda tuttuğum için bu modeli seçmiştim.
Özel dikim, danteli gerçek fransız dantelidir, 36-38 Beden, boyu 1.70 cm civarında olanlara uygundur.
Almayı düşünen olursa, detaylı fotoğraf gönderebilirim.

Düşündüğüm fiyat ise: 1000 TL'dir. :)

Bence tesetture uygulanabilecek en güzel gelinlik muhtesem olmus prensesler gibi masallahhh Allah nazarlardan saklasınn =)

Mjoranda ; Sanırım bende öyle düşündüğüm için bunu uyarlamıştım ama yinede hala gelinlik modellerine bakıp iç geçirmekten geri de kalmıyorum :31: Ama gelinliğimi gerçekten çok severek giydim :51:

beyazlale1 ; Sağolasın canım :55:

Ama almayı düşünen yok sanırım :19:

merhaba akadaşım çok güzelmiş ama biraz pahalı geldi :) ama harika ben 40-42 filan giyiyorum :(

ben resmi göremedim , bir arkadaşım istiyordu tesettürlü gelinlik canım bir resim gönderiversen de baksak :)

canım özelden yazamadım, gece görememiştim şimdi gördüm gelinliği , arkadaşım baksın eğer beğenirse sana tekrar ulaşırız. çok güzelmiş gerçekten , maşallah ne hoş da zayıfsın :) ALlah yuvana ağız tadı versin

Back