Gelinlik Modelleri Pronovias için optimum outlet

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Kızlar, geçen gün optimum outlete gittik. Vakko outletin sağ arka köşesinde gelinlik satıyorlar. 3-5 tane pronovias gelinlik vardı ve fiyatları 1700-2500 arasıydı. gerçi renkleri biraz grileşmiş ve yıpranmışlar gibi geldi bana ama belki bir kuru temizleme ile adam olurlar. ilgilenenler mutlaka gidip baksınlar diyorum...

bugün yine optimuma gittik, bir uğradım baktım neler var diye. şu modelden birkaç tane vardı. ilgilenenlere duyrulur:

arkadaslar normalde ne kadar ki pronovias? veya san patrick? outlette 2bin liraysa cok mu pahali normal alinca

hangi seriden model beğendiğinize göre değişiyor ama bildiğim kadarıyla genelde duvakla beraber 5000 lira civarında oluyor pronoviaslar. yani evet oldukça pahalı. hele ki elie saab koleksiyonundakiler onbinleri buluyormuş. gerçi fatihteki aşırı rüküş birkaç modaevi de bu fiyatlara gelinlik satıyorlar...

Benim gelnliğim de prnoviasdandı bayılmıştım gçen seneydi dğünüm ama pronoviasın kendi mağazasından bir önceki sezonun ürününü almıştım. Yani aslında şöyle 2010 yazıydı benim düğünüm ve gelinlikte 2010 modeldi ama düğün ağustosta olunca onlar çoktan 2011 modelleri çıkarmış ooluyorlar :) Bence indirimli pronovias gelinlik alma şansınız varsa asla kaçırmayın, insanın üzerinde duruşu kesinlikle mükemmel

Yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?
Ben bu gelinliğe hayran kaldım hiç belli olmaz diktirebilirim de lakin pek anlamıyorum kuması vs .. Zaten markasını bile bilmiyorum
Fiyatı hakkında bile bilgim yok Eki Görüntüle 302028

Son düzenleme:
geçen gün optiumumdayken vakkoya bakayım dedim 5 dk. Epi topu 6-7 model vardı ve kesinlikle çok kötülerdi ama zevk meselesi tabii, ben kalçaya kadar dar gelen sonra kabaran model sevmem daha çok onlardan vardı ve çok taşlılardı, denenmekten mi bilmiyorum hiç çekici durmuyorlar yani pek pronovias halleri yoktu...viaport vakko da daha çok model olabilir belki.

Denk gelmesi gerekiyor. Bazen çok güzel modeller olabiliyor, bazen de hiç sevmedikleriniz. Ben gittiğimde karışıktı genelde, dantelli denizkızı kesimde olanlar da vardı, kabarık olanlar da. tabi ki en popüler modeller zaten outlete düşmez, çünkü satılırlar çoktan, ama zevkleriniz popülerden yana değilse ve farklı modelleri seviyorsanız kesinlikle şansınız var.

bir de şunu eklemek lazım, pronoviaslar sadece optimumda satılmıyor, başka outletleri de var.

canım outleti başka nerelerde var acaba eğer ordan bir şey denk düşürürsem çok süper olacak

bir de sanırım genellikle deniz kızı modelleri kalmş denemeden bilinmez tabi hangi model daha çok yakışır ama bakan arkadaşlar genellikle hangi bedenler kalmş oluyo yardımcı olursanız sevinirim

mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/63-uygun-fiyata-orijinal-pronovias.html

burada çeşitli illerdeki vakko outletlerin bir listesini toplamıştım. linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Canim tesekkur ederim cevap icin bu konularla baya ilgilisin zaten herkes sana danisiyo anladigim kadariyla yukarda yazan bi arkadasta kendi magazasindn indirm alms bakmk lazim su ara tatil bir gelsnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…