Gelinlik Modelleri pronovias gelinlikler

cnsugr

böcük =)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
45
0
36
İzmir
arkadaşlar mrb,
bu yaz sonu eylülde düğünüm var.gelinlik bakmaya başladım ve pronoviasın gelinliklerine bayıldım tabiki de =) ancak ben izmirde olduğum için gelinlik bakmaya istanbula gidicem.daha önceden bir arkadaşımın ablası ankara pronoviastan aldı gelinliğini ve indirim yaptırttığını söyledi.(13binden 8bin civarına ) gerçekten böyyle bir şey var mı biliyormusunuz ?
ayrıca sizce hangi mağazasına gitmeliyim istanbulda?yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Pronovias'ın kişiye özel indirim yapacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Uluslararası kurumsal bir marka ve fiyatlandırmasını çalışanların inisiyatifine bırakacağını sanmam. Yalnız, belirli dönemde belli modellerinde indirim oluyor, outletlerinde de geçen senelere ait indirimli modeller var.

Orijinal pronoviaslarda fiyatlar 4000'den başlıyor, genelde 6-7 bin civarında oluyorlar. Elie Saab, Manuel Mota serileri zaten 10bin ve katlarına uzanıyor. Kardeş markalar La Sposa ve San Patrick de aynı şekilde.

Outletlerde 1500-2500 civarında seyrediyor ancak en beğenilen modelleri outlete pek düşmüyor.

Bence orijinal pronovias giyinmek için iyi bir seçenek ikinci elini almak olurdu. Zaten malzeme kaliteli olduğu için kuru temizlemeden tertemiz çıkıyorlar. İkinci elde 6-7 bine satılan gelinlikleri 2000-2500 gibi bir fiyata, aksesuarları dahil alabiliyorsunuz genelde.

Hangi mağazaya gideceğinizi denemek istediğiniz modellere göre seçin. Listenizi belirledikten sonra telefon edin, sorun. En çok ürünü barındırana gidersiniz.

Mutluluklar dilerim..

teşekkr ederim haftaya istinya parka gitmeyi düşünüyorm inş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…