• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pronovias fiyatlarını bilenlerrr--lütfen

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
pronovias gelinliklerde son fiyatları bilenler yazabilir mi arkadaşlar, bayılıyorum bu gelinliklere ama fiyatlar nedir acep??kaydirigubbakcemile2

Pronovias'ın bir sürü farklı fiyatı var. Genelde benim denediklerim 1900Euro ile 2000küsür Euro arasıydı. Fazla geldi bana. Ayrıca beğenmedim de. Benim beğendiklerim genelde Türk tarzına uygun değilmiş ondan gelmiyomuş. Ben daha düz ve Helenistik seviyorum. Ona da dikkat et. Sitesinden bakıp beğenince orda bulamadığın da oluyor. Ayrıca sitesinde bir model beğenmiştim (elie Saab sanırım) Vakko satıyormuş. 6000Euro. Ağzım açık kaldı. Üzerinde de iş miş yok yani. Anlamadım neye göre yapıolar bu fiyatları.

Pronovias'ın gelinlik fiyatları 2 binden 12 bin tl'ye kadar uzanabiliyor.Ama sadece gelinlik fiyatı bu .Aksesuarları da ortalama 3-4 bin tutuyor.Yine modeline göre değişiyor.
Benim gelinliğim Pronovias'tı.Tansiye ederim gönül rahatlığı ile.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar, kış aylarında indşirim yapıor mu peki türkiyedeki şubeler

teşekkür ederim kızlar, kış aylarında indşirim yapıor mu peki türkiyedeki şubeler

Önceki yılların modelleri ucuz oluyor.İstanbul'da zaten Nişantaşı ve İstinye Park'ta var.Ben İstinye Park'tan almıştım.O zaman yaz ayı idi ve önceki yılın birkaç modeli vardı ve fiyatı daha makuldu.kaydirigubbakcemile5

Benim beğendiğim gelinliğin fiyatı 4000 Euro du aksesuarları hariç. Bizim bütçemizin çok üstünde bir fiyattı
aynı gelinliği lal moda da 2200 TL ye diktirdim birebir aynısını yaptılar çok memnun kaldım.

çok pahalıymış yaHu :( bir tanesine göz koymuştum ama gelinliğe 2000'den fazla para veremem... sağlık olsun...

Pronoviaslarda birbirinden farklı seriler var. Genelde ürünleri 2000euro civarında oluyorlar, hani glamour ya da couture serilerinden bir şeyler beğenirseniz. Manuel Mota serileri 3000euro, Elie Saab ise 5000-7000 euro arasında fiyatlandırılıyor. Arkadaşların dediği gibi aksesuarlar hariç Uzun dantel kenarlı bir duvak 2000TL'yi bulabiliyor.

Vakko outletlere önceki sezonlardan reyon ürünlerini koyuyorlar, genelde 1500-2500TL arasında değişiyor fiyatları. Ancak en favori olan ürünlerin oraya düşmediğini belirtmeliyim.

Ayrıca sahibinden.com gibi ikinci el sitelerinde orijinal pronoviasların sevilen birçok modelini yine aynı fiyat aralığında alabilirsiniz. Pronoviasların dikiş ve kumaş kalitesi oldukça iyi olduğundan kuru temizlemede zarar görmüyorlar ve tekrar giyilmeye oldukça müsaitler.

Yurtdışından almayı riske edebilirseniz ve özellike Amerika'ya gidip gelen bir tanıdık / akrabanız varsa www.weddingshoppeinc.com sitesinden Türkiye'de 6000-7000 aralığında satılan orijinal modelleri 3000-4000TL arasında alıp getirtebilirsiniz. Siteden bir arkadaşımız Amerika'dan geleceği zamanlarda konu açıp isteyene bavulunda gelinlik getirebileceğini söylemişti >> Gospodina.

Pronovias'ın birçok modelinin çok benzeri de diktirebilir aslında, hatta ben birkaç kere tam olarak aynı desendeki dantellere vs. Eminönü'nde rastlarım ancak çok benzemesi için de yine bir 3000TL'yi gözden çıkarmak gerekir...

Son düzenleme:
manuel mota-2013- gabon modeli istediğime o kadar yakın ki...

:D İstediğin gabon olsun :D Çok kolay bir model ve kumaşının çok benzeri piyasada bulunur. Lez denen kordonesiz fransız kupon türüyle, gövdede organze kullanacaksın. 3000'e yaklaşabilseydin ipek organze kullandırırdın ki o zaman %99 benzer, yoksa mat organze veya kumlu organze kullandırırsın, 2500e de olabilir, bu işten anladığını belirtir ve iyi pazarlık yaparsan. Tabi ki buna dantel çerçeveli uzun duvak dahil değil.

Gelinlikçiler her zaman duvağı da hesaba katarlar ve bu yüzden yüksek fiyat söylerler. Eğer bütçeniz kısıtlıysa en başında uzun dantel çerçeveli duvak istemediğinizi belirtin, 500lira olumlu etkisi olur, en azından fransız kupon kullandıracaksanız...

Son düzenleme:
gecen yıl ben bu markanın gelinliğini 1250 tl ye diktrmiştim :)
cok sade ama cok sık bir gelinlikti :))

çok güzel modelleri siz yaratıyorsunuz zaten.. normalde düz bir tarzı var taş,işleme+ oluyor.. elie saab bu konuda çok daha başarılı bence :52: valentinoda aynı şekilde:12:

pekii istanbul anadolu yakasında pronovias modelleri diktirebilecegımız guvenılır bı terzı varmdr arkadaşlarr:ssz:

Ne gerek var bukadar pahali gelinlige 3-5 saat icin yazik yani? Nede olsa markaya veriyorsunuz gereksiz, sahane gelinliklerimiz var türkiyede daha uygun hatda daha güzel...

Back