- Konu Sahibi breeze_sea
Selam kızlar ben Amerıkada yasıyorum.Mayısta dugunum var gelınlıgımı buradan almaya karar vermıstım.Ilk once pronoviasa gıttım bugun kumasları muhtesemm gercekten ve cok profesyoneller ama gelınlıgı gıyıncee burası sole olsaa ıste bıraz ısıltı attırsak fılan en ufak tadılatta 500 dolar ekstra para vermenız gerekıyor.Sonra cıkıp davıd brıdala gıttıkkk ıgrennccc yururken gelınlıkten hasur husur sesler cıkıorrr en pahalı gelınlık 850 dolar ama sankı poset gıymıssınız gıbıı...Son olarak macys gıttım aslındaa guzel gelınlıkler cın malı ama tabı macys ve pronovıasın fıyatları bırbırılerıyle yarısıyor en ucuzu 2300 usd.Cok kararsız kaldım henuz almadım? Turkıye ye en erken martta gelebılıorum bır bucuk ay vaktım olacak o surede gelınlık dıktırebılırmıyım sızce? Yada burdan almalımıyım?Pronavıastan mesela? Yoksa o verecegım parayla Turkıyeden daha guzel seyler bulabılırmıyım? Bırde tabı burdan yaptırıp gelırsem sole bır sorun olucak belkı ustume bol gelecek 1 ay sonra yada kucuk ? Fıkır verırsınız cok sevınırıım? Tabı Ankarada gelınlık dıktırıbılecegım bır yer bulabılırmıuyım bırde? Gelınlık 21 dıye bır yer buldum? Bılenler varmı orayı? Sımdıden tesekkur ederım:)