Gelinlik Modelleri Pronovias Alce

Ahh cik zahmet veriyorum sizede. 9 eylulde dugunum,evet baktim stoktakilerde yoktu,peki olmadi yada begenmedim diyelim iade yada degisim mumkunmu ve gumruk falan nekadara patlar acaba,siz amerikada oldugnz iun sanirim gumrukle falan ugrasmadiniz turkiyeye yollayabiliolardr umarim..

evet canim benim gumruk sorunum olmadi su an derste oldugum icin arayip sorma sansim yok. live support sistemleri varmis chatlesmeyi denicem simdi sorucam gumruk iisini :))

Asagidaki konusmanin ozeti:

Pronovias, San Patrick, La Sposa ve White One markalari sadece amerika ve kanadaya gonderiliyormus. Diger markalari sordugum ama cevap almamisim tekrar niye sormadiysam;/

Turkiyeye gonderim yapan baska website biliyomusunz diye sordu ilgilenen kisi ben de bridalgown.net i soyledim hatta arkadasim aldi ordan falan dedim, ama ayak ustu o siteyi aslinda onlar pronoviasin yetkilendirilmis saticisi degiller diyerek gomdu. ama onlarin websitelerinde oyle olduklari yaziyor dedigimdeyse gecen sefer kontrol ettigimde degillerdi dedi ne zaman kontrol ettigni bilemiyorum tabii
en sonda da amerika adresine gonderim yapmanizi istesem pronovias ne zamanda teslim edilir dedim=stoktakilerden degil= 4 ile 5 ayi buluyormus teslim suresi.

Boyle iste, dersi cok guzel bir bahaneyle kaynattim

-----------------------

Joshua: Greetings! How can I assist you today?
You:hi i am a customer from turkey and I wanna buy a pronovias dress from ur website. I have concerns about shipping to my country,though.
You: do you ship to turkey?
Joshua:The concern is that we can not ship Pronovias to Turkey, I assume.
You: gosh.. so sad...
Joshuaronovias, San Patrick, La Sposa and White One can only be shipped to USA or Canada.
You: what about the other brands?
Joshua: Do you know anyone in USA or Canada you can ship to?
You: yes. bridalgown.net ships to turkey
You: a friend of mine bought her dress from the website
Joshua: perhaps they do, but that site also is not an authorized retailer.
You: ah really? they arent? but they say they are..
Joshua: That's correct. Well, they may claim they are, but last time I checked they were not.
You: what if I wanna send the pronovias dress not an in stock one, to an american address? how long will it take to recieve the dress?
Joshua:16-20 weeks
You: Ok I got it. thank you then.
Joshua: No problem. Have a great day!

Son düzenleme:
Siteye baktim florete vardi ama hazirmi dikilecekmi bilmiyorum fiyatida 1772$ di galiba hazir olup olmadigi nasil anlicam

Benim size önerim, sahibinden.com sitesinde pronovias diye arama yaparak tüm ilanlara bakmanız. bu modele çok benzer komple fransız dantelinden balık formlu çok model oluyor. ikinci el ama malzeme kaliteli olduğunda temizlenince sıfır gibi olurlar. 2000-2500 gibi bir fiyata rahatça en güzelinden bir orijinal pronovias alırsınız.

mesela şu an albina modelini düğünü ertelendiği için giyinememiş bir gelin 3500e satıyor:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-evlilik-dugun-pronovias-sifir-gelinlik-80208483/detay

finisterre de çok güzel bir model bence, ikinci el:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-evlilik-dugun-pronovias-finisterre-orjinal-ozel-islemeli-gelinlik-81664202/detay

yine sizinkine çok benzer patricia modeli:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-evlilik-dugun-2012-yili-fashion-koleksiyonundan-pronovias-patricia-gelinlik-77536082/detay

bunlar 5 dakkada bulduklarım...

minenes olmadi ben zaten bavul ticaretine baslicam yakinda. turkiyeye her gelisimde aticam valize 2 tane :))

ben ispanya'ya gittiğimde oradaki fiyatları görünce bavula atmaya niyetlenmiştim cidden takipçilerime sordum hatta, isteyen olsa parasını havale yaptırıp kapıp gelecektim, kısmet olmadı

orda euro uzerinden degil mi fiyatlar? ona ragmen bile mi ucuz? ben ev arkadasimin gelinligini burdan alcam Trye gore ciddi ciddi fark var arasinda.

orda euro uzerinden degil mi fiyatlar? ona ragmen bile mi ucuz? ben ev arkadasimin gelinligini burdan alcam Trye gore ciddi ciddi fark var arasinda.

yani en az 500-600 lira kar ediyorsun. modelin fiyatı arttıkça fark da artıyor. mesela laertes bir 3-5 bin daha ucuzdu orada. hani gidip uçakla alsan gelsen karda olursun

Cok tesekkur ederim bukadar ilgilendigin icin,aralikta bende ispanyada baktigimda fiyatlar 2100-2400

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Sahibindeni takip ediyorum bahsettigiz gelinlikleride daha once inceledim ama malesef bedenm degiller yoksa 2.el olmasi beni hic rahatsz etmz okadar para verip ah bikere giydim demektense begenip alirm 2.el olsun ayin 29 nda randevum var ponoviasta denicem bakicam nisanlimla bi istisare yapalim bakalim:)

Ya aslında istediğiniz model dikimi çok kolay olan bir model. Bir kupon Fransız tipi dantelle, hani olmadı iki kuponla dikecekler. Kumaş maliyeti çok benzer de olsa boncuk işlemesiyle birlikte 1000i geçmez. 1000-1500 de işçilik verseniz max 2500e dikilir aynı gelinlik...

Ben diktirdigim gelinligin ayni kalitede olucagina kesinlikle inanmiyorum:)

Valla su provama bi gideyimde olmadi yapicam bi cilginlik)

Pazar gunu pronoviasta gelinlik provam varrr:)) bu arada ebayda malaga buldum 700$ hemde((

Kizlar gelinligimiii aldimmm,pronoviastaki randevumda balear,finisterre,patricia ve 2011 floreteyi denedim en guzeli florete oldu siparisi olmadigindan adanadaki magazasindan tek olan numune soruldu oda tam bedenimdi ve aldik,duvak almadim heniz begendigm duvak 1200 tl idi biraz alternatif dusunmek istedimm,ama cokk icine sindi gelinligimm insALLAH hepinizin istedigi gibi olur:))

Çok zarif bir model. Güle güle giy moon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…