• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovıas 2011 gelinlik modelleri

offfleyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
12
0
36
İstanbul
Pronovias'ın 2011 Gelinlik Koleksiyonu nihayet vitrinlerde yerini aldı. Vakko tarafından ülkemize getirilerek satışa sunulan pronovias kolleksiyonunda bu sene, büzgülü etekler, açık omuzlar, dekolteler, görkemli etekler sıkça kullanılmış.

Promovias 2011 koleksiyonunun birbirinden muhteşem modellerini incelemenizi ısrarla öneriyoruz.

image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw

Ancak bu kadarını yükleyebildim. Daha fazlasını alıntı yaptığım sitedeki sayfa ziyaret ederek görebilirsiniz.

Galeri - Kategori: PRONOVIAS 2011 - DARISI BAŞINA

güzel paylaşım. tşkler. :71:ben 4.model gibi bişeyi ilk kez gördüm gelinlikte yaka.. alt biraz daha gösterişli-kabarık olursa nasıl durur acaba:26:

güzel paylaşım. tşkler. :71:ben 4.model gibi bişeyi ilk kez gördüm gelinlikte yaka.. alt biraz daha gösterişli-kabarık olursa nasıl durur acaba:26:

Takip edenler biliyordur ama ben yine de tekrarlamış olayım; tasarımcılar birkaç yıldır gelinlikte gelenek haline gelen beyaz rengi özellikle yıkmaya ve kırmızı, siyah dahil tüm renkleri kullanmaya çalışıyorlar. Şimdibenim bu yazdığklarımı okuduktan sonra "ama beyaz saflığı temsil ediyor" dediğinizi duyar gibiyim. işin kimyasına baktığımız zaman ise beyaz aslında saf bir renk değildir. saf renk olarak size siyah, mavi, kırmızı sayabilirim. ama beyaz kesinlikle bunların arasında yer almıyor. peki nerden geliyor bu saflık vb. bence tamamen bir dayatma senelerin getirdiği. anadoludaki örf ve adetlerimize bakacak olursanız, geleneksellerimiz arasında bir renk cümbüşü ile karşılaşırsınız.ben derim ki hanımlar, evlilik hazırlıkları yapan bayanlar alternatif renkleri de düşünmeliler.

bu dedikleriniz sadece podyumlarda ve birkaç çılgın yıldızın gelinliğinde kalır. batıda birkaç yüzyıllık, dünyadaysa onlarca yıldır uygulanan, giderek daha çok ülkede moda haline gelen ve sevilen bir gelenek bu. gerilemiyor, aksine ilerliyor. saflık meselesi de kirlenmesi en kolay dolayısıyla kirlenmemesi için en fazla çaba gösterilmesi gereken renk olmasından ileri geliyor. aslında beyaz zaten renk olmaması hali. yani bir yandan da tamamen tarafsız olup hiçbir rengi içermeyen tek şey...

Takip edenler biliyordur ama ben yine de tekrarlamış olayım; tasarımcılar birkaç yıldır gelinlikte gelenek haline gelen beyaz rengi özellikle yıkmaya ve kırmızı, siyah dahil tüm renkleri kullanmaya çalışıyorlar. Şimdibenim bu yazdığklarımı okuduktan sonra "ama beyaz saflığı temsil ediyor" dediğinizi duyar gibiyim. işin kimyasına baktığımız zaman ise beyaz aslında saf bir renk değildir. saf renk olarak size siyah, mavi, kırmızı sayabilirim. ama beyaz kesinlikle bunların arasında yer almıyor. peki nerden geliyor bu saflık vb. bence tamamen bir dayatma senelerin getirdiği. anadoludaki örf ve adetlerimize bakacak olursanız, geleneksellerimiz arasında bir renk cümbüşü ile karşılaşırsınız.ben derim ki hanımlar, evlilik hazırlıkları yapan bayanlar alternatif renkleri de düşünmeliler.

beyaz saflığımı temsil ediyor bilmem de ben renkten bahsetmemiştim. 4.modeldeki gelinliğin yakalı ve düşünebileceğim bi tarz oluşundan bahsetmiştim. cevabı yazarken benim söylediğime değilde kızdığın bi duruma cevap verir gibi olmuşsun:1: :68:

beyaz saflığımı temsil ediyor bilmem de ben renkten bahsetmemiştim. 4.modeldeki gelinliğin yakalı ve düşünebileceğim bi tarz oluşundan bahsetmiştim. cevabı yazarken benim söylediğime değilde kızdığın bi duruma cevap verir gibi olmuşsun:1: :68:

Ben bir tasarımcı olarak herkezin zevkine saygı duyar istediği renkte gelinlik dikerim.Eminim tüm genç kızlar annelerinin gelin fotoğraflarına hayrandır. Ben öyleyim. Diğer renklerdeki gelinlikler ise sadece fark yaratmak isteyen gelin adayları.. Tavsiyem ten renginize uygun olarak beyaz,kırıkbeyaz,ve krem renkleri...

Öyle bir izlenim bıraktıysam özür dilerim. Kesinlikle niyetim bu değildi sadece düşüncelerimi paylaşmak istemiştim. 4. sıradaki gelinliğin yakalı olmasından kaynaklı bir farklılık olduğunu ve bu nedenle size ilginç geldiğinin farkındayım ben buna ek olarak renk konusuna da değinmek istemiştim.

Eğer kırıcı olduysam özür dilerim.

Pronovias'ın 2011 Gelinlik Koleksiyonu nihayet vitrinlerde yerini aldı. Vakko tarafından ülkemize getirilerek satışa sunulan pronovias kolleksiyonunda bu sene, büzgülü etekler, açık omuzlar, dekolteler, görkemli etekler sıkça kullanılmış.

Promovias 2011 koleksiyonunun birbirinden muhteşem modellerini incelemenizi ısrarla öneriyoruz.

image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw
image.raw

Ancak bu kadarını yükleyebildim. Daha fazlasını alıntı yaptığım sitedeki sayfa ziyaret ederek görebilirsiniz.

Galeri - Kategori: PRONOVIAS 2011 - DARISI BAŞINA

bunların hepsi harıka özellikle 5. ve 6. olan muhhteşemmiş

Back