Gelinlik Modelleri Pronovianstan Gelinlik Beğendim Diktireceğim Yorumlarınızı bekliyorum :)

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98

arkadaşlar beğendiğim model bu zarif ve sade bir gelinlik arıyordum. omuzlarında dantel detayı olacak duvakta dantel olsun istiyorum bana fikir verebilirmisiniz nasıl durur sizce A kesimi? 170 boyum 56 kilodayım biraz gögüs ölçüsü büyük bu model iyice ön plana çıkarır mı ki :/ artık karar vermem lazım tabi yapabilir mi gelinlikçi onu da tam bilemiyorum umarım gönlüme göre olur.

bence şık ve zarif boyunda uygun benim hoşuma gitt.zaten fazla model bakıp kafanı karıştırma hayalindekine ve vucuduna yakını bul tamam.bende 8 eylülde evleniorum dün karfar verdim gelinliğime 1 günde

bence şık ve zarif boyunda uygun benim hoşuma gitt.zaten fazla model bakıp kafanı karıştırma hayalindekine ve vucuduna yakını bul tamam.bende 8 eylülde evleniorum dün karfar verdim gelinliğime 1 günde

ne güzel hemen karar verebilmişsin benim çoğu hoşuma gidiyor o yüzden arada kalıyorum. prenseste begeniyorum A kesim de ne olacak benim bu halim..

ne güzel hemen karar verebilmişsin benim çoğu hoşuma gidiyor o yüzden arada kalıyorum. prenseste begeniyorum A kesim de ne olacak benim bu halim..

ikisinide deneyeceksin bakıcaksın o zaman:)) ahh bayanların derdi bitmez

vücut yapın müsaitse hiç düşünme derim gerçekten çok zarif bir gelinlik, asil bir havası var. Boyun zaten 1.70 ve kilon 56 ise zayıf bir yapın vardır. Yalnız boynun ile göğüslerin arasındaki ölçüye dikkat et o ölçü ne kadar uzunsa bu tarz bir gelinlik o kadar hoş gözükecektir. Yoksa çok basık ve boyunu dha kısa gösterebilir. Bir gelinlikçiye gidip üst kısmına en yakın olan bir modeli dene ve üzerinde gör bence , duruşu çok asil. i

İçine sinerse hiç düşünme :)) mutluluklar..

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…