- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
Öncelikli olarak geçmiş olsun... bioxsine forte içeriği nedir??kızlar merhaba. bugn tekrar doktora gittim ve her ne kadar kabullenmek istemesem de erkek tipi saç dökülmesi teşhisi konuldu ve doktor gayet net konustu. seninle bir tadavi uygulucaz ama saçlarnın hepsi değil sadece %10-15 lik bir kısmını geri gtirebilirisz dedi. ama bu dökülmeler ara ara olucak ve sen ömrünün sonuna kadar saçlarınla ugrasmak zorunda kalıcaksın en yazık ki dedi. verdiği ilaçları yazayyım
- zinco 40tablet
- evigen ve bebanten ampül ( içine karıstırmak için argan & tatlı badem yağı) => bu karısımı hftada bir uygulucam btün gece saçımda kalıcakmış. En az 3 ay kullanacakmışım.
- bioxsine forte sprey
- prominoksil şampuan
şimdi ben size bu ürünlerden kullanıp özellikle de erkek tipi dökülmelerde fayda sağlayan var mı? bunlardan fayda görmezsen prp yöntemini arastr ondan daha memnun kalırsın dedi ama bilmiyorum. kızlar ne olur kullananlar birşey söylesn. duydugmdan beri gerçekten iyi değilim. saçlarımı tamamen kaybettiğimi düşünmek bile istemiyorum
Öncelikli olarak geçmiş olsun... bioxsine forte içeriği nedir??
benzer tedavileri kullanan pek cok kişiyiz mağlesef sabırlı olmak lazım..umarım tedaviden sonuç alırsın biraz zaman gerekicek ve sabır bizler saç konusunda sanssız insanlarız ,banada aynı teshiş konuldu sonra başka doktor başka bir teşhis koydu diğeri bir diğerinin aynısı derken ilaçlar birbirine karıştı..
düzenli kullanım sabır ve en önemlisi stres ve panik yapma o zaman daha da tetiklenir...kendimden biliyorum
Kullandığın ilaçlardan bioxsıne forte minosidilmi içeriyor o tarz bir marka var yada bildiğimiz bioxcın mi?? eger minoksidil içerense benim bozuk para büyüklüğünde olan açıklıklarımda fazda sağladı benim kullandığım başka markaydı,amA genel olarak gürleştirmiyor öyle sacı estetik görüüme bir tık fayda sağlıyor o kadar..büyük bir beklenti içinede girmemek lazım..vitaminler önemli..tşk ederm hepimiz için geçer inşallah. sizin saçlarınıızn durumu nedir şuan. açık olan bölgeler kapandı mı az da olsa yoksa aynı mı ?
Saçlarınızda dökülme hangi bölümlerde yoğunlaştı erkek tipi dökülmenin belirtileri nelerdir?
Kullandığın ilaçlardan bioxsıne forte minosidilmi içeriyor o tarz bir marka var yada bildiğimiz bioxcın mi?? eger minoksidil içerense benim bozuk para büyüklüğünde olan açıklıklarımda fazda sağladı benim kullandığım başka markaydı,amA genel olarak gürleştirmiyor öyle sacı estetik görüüme bir tık fayda sağlıyor o kadar..büyük bir beklenti içinede girmemek lazım..vitaminler önemli..
Saçlarınızda dökülme hangi bölümlerde yoğunlaştı erkek tipi dökülmenin belirtileri nelerdir?
bende tam 1 yıldır kullanıyorum ara vermedim hiç bazen dozunu azalttım o kadar ama dökülmenin önüne gecen bir ilaç değil bu stabilize sağlıyor öyle saçta fışkırmıyor ama dedimya benim açıklıklarım vardı görünümünü epeyce hafifletti. ama erkek tipi dökülmede başka cağrede yok. senin dht blokeri ürünlerede ihtiyacın var yeşil çay iç bol bol dht için, bayan olunca her ilaç içilmiyor.ve melissa .. o da rahatlatır..minoksil gbi günde 2 defa 5 kez sıkılarak kullanılan bir şey bu da. aynılar sanırım ama markası biokxin. benm tek duam şuan ki saçımın yoğunluğu az olsa da yeter. yeter ki üstteki görünüm kapansın. sacımı salabileym baska birşey istemiyorum
bende tam 1 yıldır kullanıyorum ara vermedim hiç bazen dozunu azalttım o kadar ama dökülmenin önüne gecen bir ilaç değil bu stabilize sağlıyor öyle saçta fışkırmıyor ama dedimya benim açıklıklarım vardı görünümünü epeyce hafifletti. ama erkek tipi dökülmede başka cağrede yok. senin dht blokeri ürünlerede ihtiyacın var yeşil çay iç bol bol dht için, bayan olunca her ilaç içilmiyor.ve melissa .. o da rahatlatır..
Ben Prominoxil kullanıyorum eczacı önermişti bi faydasını görmedim.
ilk günlerden umutsuzluk geldi bu sözünüzlene kdr süredir kullanıyorsunuz ve saçlarınızdaki dökülme tipi nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?