- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
kızlar merhaba. bugn tekrar doktora gittim ve her ne kadar kabullenmek istemesem de erkek tipi saç dökülmesi teşhisi konuldu ve doktor gayet net konustu. seninle bir tadavi uygulucaz ama saçlarnın hepsi değil sadece %10-15 lik bir kısmını geri gtirebilirisz dedi. ama bu dökülmeler ara ara olucak ve sen ömrünün sonuna kadar saçlarınla ugrasmak zorunda kalıcaksın en yazık ki dedi. verdiği ilaçları yazayyım
- zinco 40tablet
- evigen ve bebanten ampül ( içine karıstırmak için argan & tatlı badem yağı) => bu karısımı hftada bir uygulucam btün gece saçımda kalıcakmış. En az 3 ay kullanacakmışım.
- bioxsine forte sprey
- prominoksil şampuan
şimdi ben size bu ürünlerden kullanıp özellikle de erkek tipi dökülmelerde fayda sağlayan var mı? bunlardan fayda görmezsen prp yöntemini arastr ondan daha memnun kalırsın dedi ama bilmiyorum. kızlar ne olur kullananlar birşey söylesn. duydugmdan beri gerçekten iyi değilim. saçlarımı tamamen kaybettiğimi düşünmek bile istemiyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
- zinco 40tablet
- evigen ve bebanten ampül ( içine karıstırmak için argan & tatlı badem yağı) => bu karısımı hftada bir uygulucam btün gece saçımda kalıcakmış. En az 3 ay kullanacakmışım.
- bioxsine forte sprey
- prominoksil şampuan
şimdi ben size bu ürünlerden kullanıp özellikle de erkek tipi dökülmelerde fayda sağlayan var mı? bunlardan fayda görmezsen prp yöntemini arastr ondan daha memnun kalırsın dedi ama bilmiyorum. kızlar ne olur kullananlar birşey söylesn. duydugmdan beri gerçekten iyi değilim. saçlarımı tamamen kaybettiğimi düşünmek bile istemiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)