- 14 Haziran 2024
- 865
- 386
- 26
-
- Konu Sahibi pinkheartt
Transferden sonra merkezde yarım saat yatırmışlardı yarım saatin sonunda hemşire gelerek iğneyi yapmıştı yan yatmamı söylemişti yan yatarak yapmıştı. Sonraki gün acilde yaptırdım yine yan yatarak yaptırmıştım daha sonrasında yüzüstü yatarak yaptırdımKızlar transfer hazırlığındayım promester iğne verdi doktorum. Bu iğne yatarak mı olunuyor transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemiyorum
Aa evet yan yatmak mantıklıTransferden sonra merkezde yarım saat yatırmışlardı yarım saatin sonunda hemşire gelerek iğneyi yapmıştı yan yatmamı söylemişti yan yatarak yapmıştı. Sonraki gün acilde yaptırdım yine yan yatarak yaptırmıştım daha sonrasında yüzüstü yatarak yaptırdım
Evet o yüzden sordum illa yüz üstü yatmak mı gerekiyor diye transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemedim :)Kalçadan vuruluyor bu iğne
50 mg günde 1 yapıyorum şuanAa evet yan yatmak mantıklısizin iğne dozlarınız nasıldı her gün müydü
Ne aşamada şuan tedaviniz50 mg günde 1 yapıyorum şuan
Yani senin tercihin tabi ama ben 18 haftama kadar kalçadan ve uzanarak yaptımEvet o yüzden sordum illa yüz üstü yatmak mı gerekiyor diye transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemedim :)
Transfer hariç 3. Günüm şuan beklemedeyimNe aşamada şuan tedaviniz
Ben de kullanıyorum. 7+4ikiz grbelik var hala da yapıyorum. Hiç birşey olmuyor. İçiniz rahat olsunKızlar transfer hazırlığındayım promester iğne verdi doktorum. Bu iğne yatarak mı olunuyor transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemiyorum
Transfer sonrası sırt üstü yatın ilk yarım saat deniyor. O yüzden yan dönün diyorlar. Nerede yaptırdınız?Transferden sonra merkezde yarım saat yatırmışlardı yarım saatin sonunda hemşire gelerek iğneyi yapmıştı yan yatmamı söylemişti yan yatarak yapmıştı. Sonraki gün acilde yaptırdım yine yan yatarak yaptırmıştım daha sonrasında yüzüstü yatarak yaptırdım
Kocaeli konak hastanesinde yapıldıTransfer sonrası sırt üstü yatın ilk yarım saat deniyor. O yüzden yan dönün diyorlar. Nerede yaptırdınız?
Benim iğnem yarın başlıyo transferim perşembe günüTransfer sonrası sırt üstü yatın ilk yarım saat deniyor. O yüzden yan dönün diyorlar. Nerede yaptırdınız?