Promester

pinkheartt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
865
386
26
Kızlar transfer hazırlığındayım promester iğne verdi doktorum. Bu iğne yatarak mı olunuyor transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemiyorum

Kızlar transfer hazırlığındayım promester iğne verdi doktorum. Bu iğne yatarak mı olunuyor transferden sonra karnımın üstüne yatmak istemiyorum
Transferden sonra merkezde yarım saat yatırmışlardı yarım saatin sonunda hemşire gelerek iğneyi yapmıştı yan yatmamı söylemişti yan yatarak yapmıştı. Sonraki gün acilde yaptırdım yine yan yatarak yaptırmıştım daha sonrasında yüzüstü yatarak yaptırdım

Aa evet yan yatmak mantıklı sizin iğne dozlarınız nasıldı her gün müydü

Ben de kullanıyorum. 7+4ikiz grbelik var hala da yapıyorum. Hiç birşey olmuyor. İçiniz rahat olsun

Transfer sonrası sırt üstü yatın ilk yarım saat deniyor. O yüzden yan dönün diyorlar. Nerede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…