Promester bel ağrısı

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.083
474
26
Kızlar kalçadan Promester kullanıyorum bu iğne bel ağrısı yapar mı transferimin üçüncü günü tutunma belirtisi mi iğne mi anlayamıyorum

Kızlar kalçadan Promester kullanıyorum bu iğne bel ağrısı yapar mı transferimin üçüncü günü tutunma belirtisi mi iğne mi anlayamıyorum
Ben de 2. transferim sırasında 10 gün boyunca vurulmuştum. Bende aşırı eklem ağrısı yapmıştı. Ağır bir ilaç. Umarım sonunda güzel haber alırsınız da tüm bunlara değer.

Benim negatif olmuştu. Birazdan 3. transferimi olacağım. Odadayım. Belki bu mesajlaşma uğurlu gelir.

Teşekkür ederim. Sorunsuz geçti. Şimdi beni en çok zorlayan kısımdayım. Çok fazla umutlanmıyorum. Sonrası zorluyor yoksa beni. Bakalım artık. Sizin transferiniz ne zaman olacak!
Benim oldu 5.günündeyim. Ne umutlanın ne de olumsuz düşünün. Tam bu evrede en sağlıklısı inanın bu

Az kalmış sonuca. Umarım pozitif haber ile sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Sonucu buraya da yazarsanız sevinirlm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…