Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başlarda sizin gibi vardı. bir ay yattım öyle geçti şimdi yine başladı pıhtı geliyor arada korkmaya başladım inşallah geçer ya teşekkür ederimGecmis olsun inşallah en kısa zamanda gecer. Ben 5+3teyken kanama alanları var diye hem gunde 2 progestan fitil hem de 3 gunde 1 proluton igne verdi doktor igneyi 3 kere vurdurmustum 1 hafta sonra başka bir doktora kalp atisi için gittiğimde kanama alanı olmadığını fitili de igneyi de birakmami soyledi. İlk doktor 3 kutu progestan 5 kutu proluton vermişti uzun bir süreç olur diye düşünürken 1 haftada bırakmış oldum. Siz de insallah en kısa zamanda bu igneye ihtiyac duymazsınız.
Kaç günde bir kullanacaksınızBende kullanıyorum kullanmayada devam edecem gibi
Şimdilik 5 günde bir ama doktorum 29. Haftada tekrar söyleyecek haftada bir mi yapılacak yoksa bıraktıracak mi belli olacak o haftada şimdi 27. HaftadayimKaç günde bir kullanacaksınız
O iğne her gün kullanılmıyor diye biliyorum tek ampül olarak satılıyor onu mu kullanıyorsunuzTüp bebekle gebe kaldım 8 haftalık şuan 2 aydır her gün kullaniyorum
Yok kutunun içinde 5 adet var her gün vuruluyorum hatta düne kadar progestan fitil de kullanıyordum sabah öğle akşam progestanin dibine vurdum diyebilirimO iğne her gün kullanılmıyor diye biliyorum tek ampül olarak satılıyor onu mu kullanıyorsunuz