Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progesteron enjeksiyonlarının hepsinin uygulama yerinde Ağrı morluk sertlik gibi yan etkiler olabiliyor normal yani bol kolonyalı pamuk koy azcık rahatlatıyorİlaçı kullanan var mı acaba ilaç yeni gelmiş herhalde? Kullandıktan sonra göbekte ağrım oluştu normal mi acaba
Yanlış bişey yaptım sandım doktoru aradım normal dedi teşekkür ederim öyle deniyeyim birdeProgesteron enjeksiyonlarının hepsinin uygulama yerinde Ağrı morluk sertlik gibi yan etkiler olabiliyor normal yani bol kolonyalı pamuk koy azcık rahatlatıyor
Canım hayırlı olsun bebeğin bu igne progesteron ignesi oluyor ve gobekten yapılıyor öylemi bnde 3. Tüp bebeğe başladım da diğer iğne kalcadan olan mahfediyo insanı ona göre bnde bundan istiyeyim bu seferİlaçı kullanan var mı acaba ilaç yeni gelmiş herhalde? Kullandıktan sonra göbekte ağrım oluştu normal mi acaba
Aynen canım biraz üçret olarak farkı var ama değiyo yakması olmuyor en azından kalça gibiCanım hayırlı olsun bebeğin bu igne progesteron ignesi oluyor ve gobekten yapılıyor öylemi bnde 3. Tüp bebeğe başladım da diğer iğne kalcadan olan mahfediyo insanı ona göre bnde bundan istiyeyim bu sefer
Bugün istedim doktorumdan ama vermedi cnm ya normalde o iğne kas içine enjekte edilmesi gerekiyor dedi o Karina yapıldığı için ordan yağ tabakasindan ne kadar kana karışır bence karışmaz karissada geç karisir dedi ben sabah akşam 2 tane jel kullanıyorum yine onlardan verdi bakalım inş hersey güzel olur bana da dua et yumurtalarim toplanacak daha 2 gun sonra senin toplama da estradiol kaçtı hqtirliyormusunAynen canım biraz üçret olarak farkı var ama değiyo yakması olmuyor en azından kalça gibi
Rabbim yardımcın olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah .. malesef hatırlamıyorumBugün istedim doktorumdan ama vermedi cnm ya normalde o iğne kas içine enjekte edilmesi gerekiyor dedi o Karina yapıldığı için ordan yağ tabakasindan ne kadar kana karışır bence karışmaz karissada geç karisir dedi ben sabah akşam 2 tane jel kullanıyorum yine onlardan verdi bakalım inş hersey güzel olur bana da dua et yumurtalarim toplanacak daha 2 gun sonra senin toplama da estradiol kaçtı hqtirliyormusun
Sağol cnm bnm allah razı olsun ins hayırlı güzel sonuçlar alırım bndeRabbim yardımcın olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah .. malesef hatırlamıyorum
Kanama neden olmuş belli mi ? Bende lekelenme oluyor içerde kanama alanı varmış 3günde 1 proluton vuruluyorum bide bugün dupaston hapa başladımKızlar bende deneyimimi yazayım . Bu iğneden hiç memnun değilim. Tüp bebekle ikiz hamileyim.tedavinin İlk baştan beri hep bu iğneyi vurunuyordum üstelik günde 2 kere. 7+1 de yogun kanamayla hastaneye gittim şükür bebeklerime birsey olmamişti . Bu iğneyi kullanmaya devam ettim ama kanamadan sonra lekelenmem hiç bitmedi her wc moral bozuklugu resmen. Doktorumu değiştirdim 9+2 de hemen o iğnemi kesti . haftada 2 proluton ile vajinal progestan 200 verdi (sağolsun 9 kutu da oksapar yazmiş (raporlu) ). 50 tl para verdik eczaneye. Kanamam 2 günde bitti . Prolutex denen igneye haftalardır o kadar para döktüğüme mi yanayım? Yoksa hiçbir işe yaramadıgına mi yanayım bilemedim...
Herkesin farklı sebepten olabilir bnm bebeklerden biri kılcal damarı çatlatıyormuşKanama neden olmuş belli mi ? Bende lekelenme oluyor içerde kanama alanı varmış 3günde 1 proluton vuruluyorum bide bugün dupaston hapa başladım
Evet onuda duymuştum düzelecek birşeymiymiş pekiHerkesin farklı sebepten olabilir bnm bebeklerden biri kılcal damarı çatlatıyormuş
Hiç bilmiyorum ki internette okuyorum doğum yapasaya kadar kanaması olanlar varmiş ..Evet onuda duymuştum düzelecek birşeymiymiş peki
Korkuyor insan yaHiç bilmiyorum ki internette okuyorum doğum yapasaya kadar kanaması olanlar varmiş ..
Bende bu iğneyi kullanıyorum ikinci tüp bebek denemem. Sabah akşam birer tane göbekten vuruluyorum. Bugün aşırı kaşıntı yaptı sabahki iğne. Yumurta büyütürken de günde bir tane vuruluyordum bu iğneden.Bunların dışında oksapar vuruluyorum tedavinin başından beri her sabah. O da mosmor etti kollarımı ayrıca vajinal progestan da kullanıyorum sabah akşam hayırlısı bakalım cumartesi test varKızlar bende deneyimimi yazayım . Bu iğneden hiç memnun değilim. Tüp bebekle ikiz hamileyim.tedavinin İlk baştan beri hep bu iğneyi vurunuyordum üstelik günde 2 kere. 7+1 de yogun kanamayla hastaneye gittim şükür bebeklerime birsey olmamişti . Bu iğneyi kullanmaya devam ettim ama kanamadan sonra lekelenmem hiç bitmedi her wc moral bozuklugu resmen. Doktorumu değiştirdim 9+2 de hemen o iğnemi kesti . haftada 2 proluton ile vajinal progestan 200 verdi (sağolsun 9 kutu da oksapar yazmiş (raporlu) ). 50 tl para verdik eczaneye. Kanamam 2 günde bitti . Prolutex denen igneye haftalardır o kadar para döktüğüme mi yanayım? Yoksa hiçbir işe yaramadıgına mi yanayım bilemedim...