PROLUTEX 25 mg enjeksiyon kullananlar

Serp208

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
421
300
İlaçı kullanan var mı acaba ilaç yeni gelmiş herhalde? Kullandıktan sonra göbekte ağrım oluştu normal mi acaba

İlaçı kullanan var mı acaba ilaç yeni gelmiş herhalde? Kullandıktan sonra göbekte ağrım oluştu normal mi acaba
Progesteron enjeksiyonlarının hepsinin uygulama yerinde Ağrı morluk sertlik gibi yan etkiler olabiliyor normal yani bol kolonyalı pamuk koy azcık rahatlatıyor

Dün doktorum progestan kalçadan iğneye alternatif olarak verdi. Sabah akşam 1 er kez. Sabah ilk defa kullandım ama bende agrı yanma yaptı, rahatsızlık verıyor. 7 adeti 128 tl, devlet karşılamıyor. Yani kalçadan iğneden pek bi avantajı yok, belkı arada kalçayı dınlendırmek için yapılabılır.

bende 3 gün oldu bu iyneye başlayalı. doktorum protestan yerine bunu kullanalım bu sefer dedi. nekadar etkili bilmiyorum. iyneyi yaptiktan sonra acı oluyo ve ertesi güne kadar devam ediyor. çok hafif e kızarıklık var bende

İğneyi yaparken etininizi çok sıkmayın ve iğneyi çıkarmadan etinizi serbest bırakıp, tek seferde dik çekin.

Canım hayırlı olsun bebeğin bu igne progesteron ignesi oluyor ve gobekten yapılıyor öylemi bnde 3. Tüp bebeğe başladım da diğer iğne kalcadan olan mahfediyo insanı ona göre bnde bundan istiyeyim bu sefer

Canım hayırlı olsun bebeğin bu igne progesteron ignesi oluyor ve gobekten yapılıyor öylemi bnde 3. Tüp bebeğe başladım da diğer iğne kalcadan olan mahfediyo insanı ona göre bnde bundan istiyeyim bu sefer
Aynen canım biraz üçret olarak farkı var ama değiyo yakması olmuyor en azından kalça gibi

Aynen canım biraz üçret olarak farkı var ama değiyo yakması olmuyor en azından kalça gibi
Bugün istedim doktorumdan ama vermedi cnm ya normalde o iğne kas içine enjekte edilmesi gerekiyor dedi o Karina yapıldığı için ordan yağ tabakasindan ne kadar kana karışır bence karışmaz karissada geç karisir dedi ben sabah akşam 2 tane jel kullanıyorum yine onlardan verdi bakalım inş hersey güzel olur bana da dua et yumurtalarim toplanacak daha 2 gun sonra senin toplama da estradiol kaçtı hqtirliyormusun

Bugün istedim doktorumdan ama vermedi cnm ya normalde o iğne kas içine enjekte edilmesi gerekiyor dedi o Karina yapıldığı için ordan yağ tabakasindan ne kadar kana karışır bence karışmaz karissada geç karisir dedi ben sabah akşam 2 tane jel kullanıyorum yine onlardan verdi bakalım inş hersey güzel olur bana da dua et yumurtalarim toplanacak daha 2 gun sonra senin toplama da estradiol kaçtı hqtirliyormusun
Rabbim yardımcın olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah .. malesef hatırlamıyorum :KK43:

Kızlar bende deneyimimi yazayım . Bu iğneden hiç memnun değilim. Tüp bebekle ikiz hamileyim.tedavinin İlk baştan beri hep bu iğneyi vurunuyordum üstelik günde 2 kere. 7+1 de yogun kanamayla hastaneye gittim şükür bebeklerime birsey olmamişti . Bu iğneyi kullanmaya devam ettim ama kanamadan sonra lekelenmem hiç bitmedi her wc moral bozuklugu resmen. Doktorumu değiştirdim 9+2 de hemen o iğnemi kesti . haftada 2 proluton ile vajinal progestan 200 verdi (sağolsun 9 kutu da oksapar yazmiş (raporlu) ). 50 tl para verdik eczaneye. Kanamam 2 günde bitti . Prolutex denen igneye haftalardır o kadar para döktüğüme mi yanayım? Yoksa hiçbir işe yaramadıgına mi yanayım bilemedim...

Kızlar bende deneyimimi yazayım . Bu iğneden hiç memnun değilim. Tüp bebekle ikiz hamileyim.tedavinin İlk baştan beri hep bu iğneyi vurunuyordum üstelik günde 2 kere. 7+1 de yogun kanamayla hastaneye gittim şükür bebeklerime birsey olmamişti . Bu iğneyi kullanmaya devam ettim ama kanamadan sonra lekelenmem hiç bitmedi her wc moral bozuklugu resmen. Doktorumu değiştirdim 9+2 de hemen o iğnemi kesti . haftada 2 proluton ile vajinal progestan 200 verdi (sağolsun 9 kutu da oksapar yazmiş (raporlu) ). 50 tl para verdik eczaneye. Kanamam 2 günde bitti . Prolutex denen igneye haftalardır o kadar para döktüğüme mi yanayım? Yoksa hiçbir işe yaramadıgına mi yanayım bilemedim...
Kanama neden olmuş belli mi ? Bende lekelenme oluyor içerde kanama alanı varmış 3günde 1 proluton vuruluyorum bide bugün dupaston hapa başladım

Kanama neden olmuş belli mi ? Bende lekelenme oluyor içerde kanama alanı varmış 3günde 1 proluton vuruluyorum bide bugün dupaston hapa başladım
Herkesin farklı sebepten olabilir bnm bebeklerden biri kılcal damarı çatlatıyormuş :KK43:

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle...Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏Ben de 5+3 günlük tüp bebek gebesiyim.Bugün sabah lekelenme ile uyandım iç çamaşırımda.Haliyle çok panik oldum.Sonrasında kurulmadığında açık pembe kan akıntı gibiydi.Sonraki saatlerde 2-3 kez daha geldi idrarımı yaptıktan sonra ,çok şükür şimdi kesildi.Doktor mutlaka istirahet dedi.Nedeni konusunda hiçbirşey söylemedi,düşük tehlikesini önlemek icin dinlen dedi.Bebeğib kesesini gördü ultrasonla ama bebek görünmedi.Şuan görünmez 2 hafta sonra kontrol yazdı..Benim transferimi yapan doktor günde 3 kez progestan fitil ve günde 1 kez göbekten prolutekx iğne ve haftada bir kalçadan iğne tedavisi vermişti gebelik görülünce.Bugün ilkkez gittiğim Dr progestanı ağızdan günde 2 kez al dedi.Ama acayip baş dönmesi yaptı.Vajinadan yapılırsa enfeksiyon riski var dedi.Siz nasıl kullanıyorsunuz,ben arada kaldım şimdi.Ayrıca prolutex iğneyi kes dedi ama transferi yapan Dr prolutex iğneyi hergün kullanmaya devam et dedi.Buarada ben şehir dışında transfer yaptırdığım için mecburen bulunduğum ilden bir Dr buldum.Siz prolutex iğneyi vuruşuyor müsünüz.Ben transferi yapan Dr umun dediğine uyucam.Bugünlere kolay gelmedik çünkü.Riske atmak istemiyorum.Ama buradaki Dr ,bu kadar progestana gerek yok dedi.Oysaki ben fazla progrstanın idrar ile atıldığını biliyorum.Ha birde pruloton iğneyi 3 günde 1 kalçadan vurul dedi.Transferi yapan Dr um lekelenme olduğu durumlarda haftada 1 yerine 3 günde 1 kullanılabilir dedi.Birtek bu konuda 2 Dr aynı fikirde🙈

Kızlar benim doktorum benim komple duphaston hapa çevirdi sabah öğle akşam . Progynex iğne kullanıyordum önceden gun de 1 kez.

Bende bu iğneyi kullanıyorum ikinci tüp bebek denemem. Sabah akşam birer tane göbekten vuruluyorum. Bugün aşırı kaşıntı yaptı sabahki iğne. Yumurta büyütürken de günde bir tane vuruluyordum bu iğneden.Bunların dışında oksapar vuruluyorum tedavinin başından beri her sabah. O da mosmor etti kollarımı ayrıca vajinal progestan da kullanıyorum sabah akşam hayırlısı bakalım cumartesi test var

X