Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. AYDAN SONRA TEST VERMEK GEREKİYORMUŞ VERMİŞMİYDİNİZ5aydı kullanıyoruz bi sonuç olunca yazıcam
Bizə doktor vermemiz gerektiğini söylemedi bende burdan okudum. Ocağın sonu bitiyo ilaç o zaman vericez 1 qutumuz kalmış, yan etkisi bence olmadı içinde vitaminler var yazıyo ama bilmiyorum. Doğrusu demem gerekirse içmesini istemiyordum nedenni bilmiyorum araşdırdım kötü bişey duymadim çunki kullanan çok az her kes yeni kullanmaya başlamış4. AYDAN SONRA TEST VERMEK GEREKİYORMUŞ VERMİŞMİYDİNİZ
BİRDE EŞİNİZE YAN ETKİSİ OLDU MU ACABA
iyi günler. biz tüp bebek merkezinde ayrıntılı analiz verdik prolistemin 6.ayındayız artıkhadi hayiisi olsun insallah sonuc cikinca bize de yqzarmisiniz birde sizin esinizinde problemi sebepsiz azosperm mi
ilaç yeni o yuzden çok kullanan yok sanırım sizin eşinizin sorunu ne idiMerhabalar benim eşim azospermi denemediğimiz yöntem kalmadı ve 2021 ara verdik herşeye ve sonra eşim bu ilacı duydu güzel sonuç alan varmı acaba
İyi günler nasılsınız?Merhaba arkadaşlar eşim azosperm PROLİSTEM diye bir ürün duydum kullananlar az sanırım kullanıp sonuç alanlar oldu mu ?
hayırlı olsun inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır 4 vial dediğiniz 4 şişe midirİyi günler nasılsınız?
Biz prolistem kullandık, FSH 16
Mikro tese olduk 4 vial sperma çıktı
Yani 4 tüphayırlı olsun inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır. vial sperm ne oluyor
çok sevindim benimde eşim fsh 16 biz prolistem başlamadıkYani 4 tüp
İnşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun
yan etki olsa doktorlar bilgilendirirdi, cinselliye yan etkisi olmuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ancak prolistemle doğal yolla çıkacağını düşünmüyorum. prolistem sadece vitamin gibicinsel yan etkilerinden ve mikrotese deki doku kaybı bazen erken kemik erimesi vs gibi yan etkilerde yapabiliyormuş diye duydu ondan korkuyor . inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır herşey