PROLİSTEM

nuritella

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
29
5
6
30
Merhaba arkadaşlar eşim azosperm PROLİSTEM diye bir ürün duydum kullananlar az sanırım kullanıp sonuç alanlar oldu mu ?

Bu şekilde arattırın köşedeki büyütecten önceki yorumlara ulaşırsınız .

Eklentiler

• IMG_7747.jpeg
    IMG_7747.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 39
4. AYDAN SONRA TEST VERMEK GEREKİYORMUŞ VERMİŞMİYDİNİZ
BİRDE EŞİNİZE YAN ETKİSİ OLDU MU ACABA
Bizə doktor vermemiz gerektiğini söylemedi bende burdan okudum. Ocağın sonu bitiyo ilaç o zaman vericez 1 qutumuz kalmış, yan etkisi bence olmadı içinde vitaminler var yazıyo ama bilmiyorum. Doğrusu demem gerekirse içmesini istemiyordum nedenni bilmiyorum araşdırdım kötü bişey duymadim çunki kullanan çok az her kes yeni kullanmaya başlamış

Merhabalar benim eşim azospermi denemediğimiz yöntem kalmadı ve 2021 ara verdik herşeye ve sonra eşim bu ilacı duydu güzel sonuç alan varmı acaba

Yani 4 tüp
İnşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok sevindim benimde eşim fsh 16 biz prolistem başlamadık
eşim olası yan etkilerinden dolayı mikrotese olmak istemiyor sizin eşiniz mikrotesede herhangi bir problem yaşadı mı acaba birde yaşı kaçtı hangi doktorda mikro tese oldunuz

Nasıl bi yan etki? Biz yeni olduk. Arman Özdemir hoca etdi. 28 yaşı var. Şimdilik herşey düzeninde. İlaç sadece vitamin. İlaçsızda mikrotese ola bilir sigara içmezse tabiki
Ve biz yemeymizede dikkat etdik avakado, portakal kabak çekirdeyi falan az yağlı yedi, meyve sebze çok tüketdi, neyin nasil yardımcı olduğnu bilmiyorum inşAllah tüp bebek tutar hepimizde🙏🏻

cinsel yan etkilerinden ve mikrotese deki doku kaybı bazen erken kemik erimesi vs gibi yan etkilerde yapabiliyormuş diye duydu ondan korkuyor . inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır herşey

cinsel yan etkilerinden ve mikrotese deki doku kaybı bazen erken kemik erimesi vs gibi yan etkilerde yapabiliyormuş diye duydu ondan korkuyor . inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır herşey
yan etki olsa doktorlar bilgilendirirdi, cinselliye yan etkisi olmuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ancak prolistemle doğal yolla çıkacağını düşünmüyorum. prolistem sadece vitamin gibi

Back