- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
Kızlar biliyorum hormon testleri reglin 2.3 günü yapılıyor o zaman kan verdigimde prolaktinim 10 - 15 arası çıkıyor.
Reglim bittikten 1 hafta sonra yani yumurtlama dönemine yakın kan verdigimde adet günüme kadar 50 - 60 arası çıkıyor.
Kadın doğum doktoru regl olduğum testi göz önüne alıyor ve ilaç yazmıyor!! Ama benim hormonum reglden hemen sonra fırlıyor.
Bu hamilelige engel değil mi yani ? Yumurtam catlamak üzereyken prolaktin 60 çıkıyor ve doktor strestendir amaaan takma diyip yolluyor ben gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım.
Çok şiş ve ağrılı göğüslerle başım dertte sadece adetliyken rahat bir uyku uyuyorum ondan sonra hemen şişiyor ve ağrıyor.
Genel cerraha gittim ultrasonla göğüslerime baktı ve bir problem yok dedi.
Neden yükseliyor dedim bilmiyorum beyin filmi cektirmen lazm dedi
Ama birkaç ay dostinex kullan ondan sonra dedi.
Netten araştırıyorum beyinle alakali bir sey olsa çok çok yükselmesi lazimmis.
Kızlar bir fikri olan başına böyle bir şey gelen varmi ?
Reglim bittikten 1 hafta sonra yani yumurtlama dönemine yakın kan verdigimde adet günüme kadar 50 - 60 arası çıkıyor.
Kadın doğum doktoru regl olduğum testi göz önüne alıyor ve ilaç yazmıyor!! Ama benim hormonum reglden hemen sonra fırlıyor.
Bu hamilelige engel değil mi yani ? Yumurtam catlamak üzereyken prolaktin 60 çıkıyor ve doktor strestendir amaaan takma diyip yolluyor ben gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım.
Çok şiş ve ağrılı göğüslerle başım dertte sadece adetliyken rahat bir uyku uyuyorum ondan sonra hemen şişiyor ve ağrıyor.
Genel cerraha gittim ultrasonla göğüslerime baktı ve bir problem yok dedi.
Neden yükseliyor dedim bilmiyorum beyin filmi cektirmen lazm dedi
Ama birkaç ay dostinex kullan ondan sonra dedi.
Netten araştırıyorum beyinle alakali bir sey olsa çok çok yükselmesi lazimmis.
Kızlar bir fikri olan başına böyle bir şey gelen varmi ?