Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

İnşallah hamileyimdir canım. Adet günümü yani pazar gününü bekleyeceğim, Gecikme olursa ptesi ya da salı kan testi yaptırırım artık. Sen de prolaktinim yüksekti demişsin, peki bebğin oldu mu?

benim 1 sene önce bi düşüğüm oldu 7 haftalıkken...
o zamandan beri denemeler devam ama henüz yok bende çok istiyorum...
ve işin garibi, düşükten sonra ortaya çıktı biçok şey...
prolaktin,pko vs...

Senin adına çok üzüldüm canım, umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Anne olmak ne zor muş ya ( Allah isteyen herkese versin..

Senin adına çok üzüldüm canım, umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Anne olmak ne zor muş ya ( Allah isteyen herkese versin..

sağolasın cnm çok teşekkür ederim.. allah cidden çok isteyen herkese nasip etsin, zor bi durum beklemek...

canım prolaktının cok yuksek degıl ama umarım o sevıyede kalmıstır 3 aydır adet oncesı 3 gun cok hafıf akıntıda kan seklınde gunde 1-2 kez gorup sonrasında adet oldum ve son ay goguslerım adetten 2 hafta once agrımaya basldı normalde 1 hafta kala baslardı dr gıttım kontrle hormon testlerı yaptı ve prolaktın 93 cıktı cok yukselms dostınex verdı buarada ovulasyon testınde bende normal bekledgım zamanda koyu renk ıkı cıft cızgı gormustm oncesı ve sonrası ıkıncı cızgı sılıktı hep ama lh hormonu yukselmesı ovulasyon oldugnun kanıtı degılmıs malesef benım yumrtlamam olmamıs ve kıst olarak kalmıs bence bu adetınde bıdaha kontrle gıt ve bunalrı dr lada paylas ınsallah en kısa zamnda hepımız kavusuruz bebekelrımıze

adetimin 20.günü başka bir doktora gitmiştim kaşıntı şikayetiyle. vajinal ultrasonla muayene etti ve yumurtlama olduğunu söyledi. Hatta yumurtaların boyutu gebelik için gayet uygun dedi. Rahim, rahim duvarı ve rahim zarında da herhangi bir sorun yokmuş. Göğüslerimin acıması beni tedirgin ediyor. Adet günümü beklemekten başka çare yok şimdilik. adet olursam eğer, tekrar hormon testi yaptırmayı düşünüyorum.

slm arkadaşlar.bende de prolaktin 36 çıktı.doktora gittigimde gögsümden süt gelip gelmedigini sormuştu.ben haşimato hastasıyım tiroid hastalarında yuksek çıkabiliyormui sanırım o yüzden sormuş.inş yuksek olması hamile kalmak için engel degildir.birde bu ovulasyon testini ilk defa duydum nasıl bir test gerçekten işe yarıyor mu.birde fsh kaç olması iyi.

ovulasyon testi eczanelerde satılıo canım gebelık testı gıbı yapıosun lh yukselısını gosterıo 12-36 saat ıcınde ovulasyon olacagını anlamak ıcın ama bendeki gıbı lh artıp yumrta catlayamadan kalabılıoda fsh tam bılmıorm ama referans degerlerı yazıodur tahlıl kagıdında yuksek cıkması iyi degıl dıe bılıorum yumurta rezervının azaldıgnı gosterıo

Kızlar prolaktinim 8.24 çıkmış ref.deger olarak bakarsak sonuç normal ama benden neden süt geliyor sıktığım zaman ...böyle bişi yasayan arkadaşlar bana yardımcı olabılırmı

mrb kızlarr benimde bu prolaktinle başım oldkça dertte bi çıkıyo bi iniyo ne kadar oynak bi hormonn :))) baş edemedim valla
dostinex içmeye başladım tabi çok yüksek değil 40 larda falan 1 haftada 1 taneyi yarım yarım içtim ve 2 lere kadar düşmüştü çok etki bir ilaç belli
ama benim anlamadığım ben bunu 1 hafta önce düşsün diye içtim tamam düştü fakat 2 gün sonra bu oynak hormonun yükmediğine dair bi kanıt varmı yani bilgisi olan varmı yada 1 hafta sonra
o an düşürüyo peki ondan sonrası ne oluyo çünkü bu ilac sürekli içilmiyo yarım yarım 2- 3 günde oda 1 tane
biryerden duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum ama dostinex hem prolaktini düşürmeye yardımcı hemde gebeliği kolaylaştıran bir ilaçmış
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşlhhhh

arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende bu hormondan dertliyim vee öğreneli 2 gün oldu.2 yıllık evliym gebelik oluşmadı. evliliğimzn ilk aylarında eşim tarafından korunduk.. biraz stresli sorunlu günler geçirdik birde üstüne memleket değişikliği oldu eşimin iş nedeniyle.. ailemden arkadaşlarımdan memlektmden ayrılmak baya zor geldi..doktora gittim vajinal ultrasonda,karında ultrasonda bi sorun çıkmadı,,kan idrar testi değerler iyi çıktı,hormon testinde prolaktin 60 çıktı.. bana ilaç vermeden mr istedi dün çektirdim. sonuçlar pazartesi.. inş. kötü bişi çıkmazda prolaktini düşürdükten sonra gelir bebişler .... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

mrb arkadaşlar bende yeni öğrendim prolaktin hormonum 29 çıktı dr banada dostinex verdi aslında çok endişelenecek bişey olmadığını ama yinede ilaç verdiğini söyledi ama ben yinede korkuyorum adet düznsizliğim vardı sebebide bumu bilmiyorum. adet düzenszliği yapıyomu bu hormon kahverengi lekelenme bileninz var mı

adet duzensızlıgı yapıyor canım benım kahverengı lekem olamdı ama adet baslayamıo pembe leke oluo 2-3 gun sonra adet baslayabılıodu 93 cıktı mr falan ıstemedı dr um ama ıstese ıcımde rahatlardı sankı bılemıorum:S

amin canım.. mr sonucunu bızlede paylasırmısn

merhaba.pro adet düzensizligi yaptıgı kesin benimde bozulmaya başladı adet düzenim.pronun yukseldigi sanırım baş agrısından anlayabilirsiniz benim başım agırdıgı zaman yusek çıkmıştı.36 çıktı doktor ilaç vermedi

Bugün mr sonucunu alacağım inşallah kötü bişi çıkmaz..sizlerlede paylaşırım.. prolaktin değerinin yüksek çıkmasının etkileri insandan insana değişiyor demek ki. bende adet düzensizliği,göğüsten süt gelme ağrı sancı gibi birşeym olmadı.. gebe kalamama durumu ile doktora gttiğimde öğrendim...

Kızlar selam benim de prolaktinim sürekli yükselip duruyordu.. reglimi geciktiriyordu hatta. sebebi depresyon ilaçlarıymış dikkatli olun derimm

Kızlar mr sonucumu aldım.. herşey normal çıktı sadece prolaktini düşürmek için DOSTİNEX ilacı verdi..Bu ilacı kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…