canışımmmmm benimmmmarkadaşlar sonucumu aldım 3526 çıktı şimdi sıra kesemizi görmeye geldi hala içimde bi korku var, hala şaşkınım belkide... lütfen hiçbiriniz umutsuz olmayın klomene başlamak üzereydim, prolaktin için daha ilaç bile almamıştım üstelik pko olduğu için tedavisiz zor olacağınıda söyledi doktor ama tek ilaç iğne kullanmadan oluverdi Rabbim verince, olacak en hayırlı vaktini bekliyor bebişler belkide en güzel zamanda gelecekler evlatsızlıkla imtihan etmesin Allahım kimseyi, kucaklarımızı doldursun o minik canlarla
canışımmmmm benimmmmhayırlı olsn.ben de yarın 15.günüm yumurta çatlamamn.salı yaptm çkmadı.yarn yne yapcam dayanamcm hani dyosn ya ilaçsız tedavisz oldu dye.inan tesadüf değil soğankürü vesile oldu RABBİM VERDİ.
arkadaşlar sonucumu aldım 3526 çıktı şimdi sıra kesemizi görmeye geldi hala içimde bi korku var, hala şaşkınım belkide... lütfen hiçbiriniz umutsuz olmayın klomene başlamak üzereydim, prolaktin için daha ilaç bile almamıştım üstelik pko olduğu için tedavisiz zor olacağınıda söyledi doktor ama tek ilaç iğne kullanmadan oluverdi Rabbim verince, olacak en hayırlı vaktini bekliyor bebişler belkide en güzel zamanda gelecekler evlatsızlıkla imtihan etmesin Allahım kimseyi, kucaklarımızı doldursun o minik canlarla
canışımmmmm benimmmmhayırlı olsn.ben de yarın 15.günüm yumurta çatlamamn.salı yaptm çkmadı.yarn yne yapcam dayanamcm hani dyosn ya ilaçsız tedavisz oldu dye.inan tesadüf değil soğankürü vesile oldu RABBİM VERDİ.
Tebrik ederim tekrar.
Rabbim verdi mucizesini.inşallah sonucuda hayırlı olur.Sağlıklı hayırlı bir evladın olur.
bugün yumrta çatlamamn 15.günüydü idrar testi yaptm negatf çktıpotipotocum nasılsın.
Bat ne zaman senin.
önceden test yapıp canını sıkma hemen.
Dur bakalım gün doğmadan neler doğacak....
sevgiler...
bugün yumrta çatlamamn 15.günüydü idrar testi yaptm negatf çktıeğer yumurta döllenmş olsydı teste 15.gün çkardı artık test falan da almcm.bu ay da boş geçti canım sen bu ay soğana başla bak yoksa fena dövrm
canım moral verdğn içn çok tşk edermCanim yumurta catlamasindan 14 gun sonra adetin gelmesi gerek diye biliyorum. En fazla 16 gun. Senin adetin gelmemis. Bana olumlu birseyler var gibi geldi. Idrar testinde illa cikacak diye birsey yok, kanda baktirmadin ki. Bence olumlu haberler gelecek :)
canım moral verdğn içn çok tşk edermama ben ilaçsız adet olmyrm ki kendmi bldm bleli ilaçla adet olyrm
ayyy ama bak sen bana çok umut verdn şmdi heAma tatlim o zaman yumurtan catlamiyordu, simdi catladi ama. Ben yumurta catlamasindan sonra mutlaka adet gelir diye biliyorum. Insallah hamilesindir guzel arkadasim :)
Potipotom yumurtan catlayamayinca kist oluyor demistin. Ama dr yumurtan catladi dedi degil mi? Ben dr kesin kOnustu diye umutluyum canim. Insallah :)) bir kan tahlili yaptirma imkanin var mi?ayyy ama bak sen bana çok umut verdn şmdi hekesin mi bu dedğin ben netten pek anlamıyorum bunu netten öğreneblyomyz?ya ama 15 günlük testte çkrdı.ben kis olmş dye korkyrm.kis olunca da adet olnmyo doktrm demşti.ben sürekli kisle başım belada hep.off
Potipotom yumurtan catlayamayinca kist oluyor demistin. Ama dr yumurtan catladi dedi degil mi? Ben dr kesin kOnustu diye umutluyum canim. Insallah :)) bir kan tahlili yaptirma imkanin var mi?
kızlar merhaba ben dostinex 8 li tablet kullandım bu ay perşembe günü son hapımı kullanıcam ayrıca ovu testiyle de takip ediyorum yumrtlama günümü bugun adetimin 20. günü ama hala koyu çizgiyi göremedim. acaba yumrutlamayacakmıyım geçen ay 14. yada 16. günde görmüştüm koyu çizgiyi. (tam hatırlayamadım) mümkünmü acaba
dostinex kullananlar sizde de böyle oldumu
teşekkür ederim cevabın için. bende tam doz alıyoru pazartesi perşembe . yarın son hapım sabırsızlanıyorum bir an önce regl olacaksam olayım diye beklıyorum haftaya da prolaktınımı ölçtürücem bakalım. her kadın her ay yumurtlamayabilirmiş. sanırım bu ay bende yumurtasızımsağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?