Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

canışımmmmm benimmmmhayırlı olsn.ben de yarın 15.günüm yumurta çatlamamn.salı yaptm çkmadı.yarn yne yapcam dayanamcmhani dyosn ya ilaçsız tedavisz oldu dye.inan tesadüf değil soğankürü vesile oldu RABBİM VERDİ.

belkide o vesile olmuştur gerçekten tatlım umarım senden de güzel haberler alırız Allah herkesin gönlüne göre versin... daha erken çıkmayabilir varsada hemen üzülme... göğüslerinde seninde vardı hassasiyet demi o benim ilk belirtim bak hayırlısı inşaallah artık...

Tebrik ederim tekrar.
Rabbim verdi mucizesini.inşallah sonucuda hayırlı olur.Sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

potipotocum nasılsın.
Bat ne zaman senin.
önceden test yapıp canını sıkma hemen.
Dur bakalım gün doğmadan neler doğacak....
sevgiler...

kaçzamandır forma giremiyordum dostlar yeni gelişmeler olmuş bizlerde alırız bebeişlerimizi kucagımıza inşallah bn bu ay yine kırmızıyı gördüm artık diger aylara kaldı işimz hayırlısı ne yapalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler demişler ne yapalım vardır bundada bir hayır beklemekten başka çare yok rabbim bekleyişimizi kolaylaştırsın inş canlar

potipotocum nasılsın.
Bat ne zaman senin.
önceden test yapıp canını sıkma hemen.
Dur bakalım gün doğmadan neler doğacak....
sevgiler...
bugün yumrta çatlamamn 15.günüydü idrar testi yaptm negatf çktıeğer yumurta döllenmş olsydı teste 15.gün çkardıartık test falan da almcm.bu ay da boş geçticanım sen bu ay soğana başla bak yoksa fena dövrm

Merhaba,
Daha öncede yazmıştım 3 ay önce prolaktinimin 37 civarında olduğunu öğrenmiştim önce dostinex 1kutu kullanmıştım gebelik düşündüğüm için bu ay parlodel verdi ilacım 2 gün önce bitti ve bugün adetimin 2.günü FSH LH E2 Hormonlarım normal seviyede ve prolaktinde 10.14 seviyesindeydi.Birde sağ yumurtalığımda ufak bir kist vardı 2 ay içinde küçülüp bugün bakıldığında yok olmuştu.Benim adet gecikmemi yapan kist yada prolaktin.Prolaktin tekrar yükselirse diye doktora sordum ve istersen haftada 2 tablet kullan bir süre dedi.Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı sizce bir süre daha az dozda kullanmam prolaktini dengelermi? Lütfen deneyimleriniz varsa fikir veririseniz sevinirim.

arkadaşlar bugün yumurtamın çatlamsınn 15.günüydü ve testte çkmadı(((demekkki döllenmemş((((yoksa çkardı

Canim yumurta catlamasindan 14 gun sonra adetin gelmesi gerek diye biliyorum. En fazla 16 gun. Senin adetin gelmemis. Bana olumlu birseyler var gibi geldi. Idrar testinde illa cikacak diye birsey yok, kanda baktirmadin ki. Bence olumlu haberler gelecek :)

canım moral verdğn içn çok tşk edermama ben ilaçsız adet olmyrm kikendmi bldm bleli ilaçla adet olyrm

canım moral verdğn içn çok tşk edermama ben ilaçsız adet olmyrm kikendmi bldm bleli ilaçla adet olyrm

Ama tatlim o zaman yumurtan catlamiyordu, simdi catladi ama. Ben yumurta catlamasindan sonra mutlaka adet gelir diye biliyorum. Insallah hamilesindir guzel arkadasim :)

Ama tatlim o zaman yumurtan catlamiyordu, simdi catladi ama. Ben yumurta catlamasindan sonra mutlaka adet gelir diye biliyorum. Insallah hamilesindir guzel arkadasim :)
ayyy ama bak sen bana çok umut verdn şmdi hekesin mi bu dedğin ben netten pek anlamıyorum bunu netten öğreneblyomyz?ya ama 15 günlük testte çkrdı.ben kis olmş dye korkyrm.kis olunca da adet olnmyo doktrm demşti.ben sürekli kisle başım belada hep.off

Potipotom yumurtan catlayamayinca kist oluyor demistin. Ama dr yumurtan catladi dedi degil mi? Ben dr kesin kOnustu diye umutluyum canim. Insallah :)) bir kan tahlili yaptirma imkanin var mi?

Potipotom yumurtan catlayamayinca kist oluyor demistin. Ama dr yumurtan catladi dedi degil mi? Ben dr kesin kOnustu diye umutluyum canim. Insallah :)) bir kan tahlili yaptirma imkanin var mi?

canım evet çatlamıyınca kist olyo doğru.ama doktr bana demşti ki yumurtan çatlamş ve hatta 2-3 tane de daha çok güzel gelşmş.pcolularda böyle olyo demişti.o yüzden her ihtimale karşı günaşırı olmak üzere bi haftalık çalışma demşti yaptk işte ama benim korkum o çatlamış yumurta döllenmemştr ve diğerleri de çatlamyp kist olmştr dye aklımı kemiriyorum resmen.ya hani demştm ya soğan kürü olmadn çatlamyo.e çünkü ben soğan kürünü bırakmştm yumurtam çatldğnda.çatladktan sonra içmek bebek içn iyi dğlmş.ay böyle işteya ben ilçedeyim küçück hastane ver ama bin şahit ister geçen seferki hamilelğmde gttm kan vermek içn 2 kez verdk 1.de kanımı kaybetmşlerdi 2.de de neymşte kanım makinadan düşmş sistem silmş.tartştm bütün hastaneyi ayağa kaldrdm ama nafile.valla eşim zorla aldı beni ordan.hatta onlar yüzünden düşük oldu.eğer blseydm o zaman her türlü tedbi alrdk .ay neyse canışım başını ağrıttım....bu pazar sınava grcem ordan kaynanmlara gidcez bi haftalığına.ancak orda yaparım kan testini.tabi senin dedğine göre de yumurtam çatlamşsa adette olcm:)inş Rabbim ikimze de bebş verr en kısa zamanda hatta senn ikiz olsn bi kereden kurl hehehe:)benim arkadaş öle yapmştı.yumurtası çatladığı gün doktoru bi iğne söylemşti eczaneden alıp kocasına vurup ilşki demşti.kocanın spermlerine ne yapyosa artk o iğne ikiz olyo:)galiba azıtıyo mu ne:)))))ay neyse bu sabah ne kadar da gevezeym ya:)öpüyorum canışıııımmmm

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben dostinex 8 li tablet kullandım bu ay perşembe günü son hapımı kullanıcam ayrıca ovu testiyle de takip ediyorum yumrtlama günümü bugun adetimin 20. günü ama hala koyu çizgiyi göremedim. acaba yumrutlamayacakmıyım geçen ay 14. yada 16. günde görmüştüm koyu çizgiyi. (tam hatırlayamadım) mümkünmü acaba

dostinex kullananlar sizde de böyle oldumu

dostinex kullananlar sizde de böyle oldumu

ben kullanıyorum dostinex.. ilk 5 ay önce kullanmıştım,şimdi şu anda da kullanıyorum 1 aydır..
benim kullanış şeklim,haftada yarım tablet olarak..
ama ben ovu takibi kendim hiç yapmadım daha o yüzden bu konuda bilgim yok açıkçası..

teşekkür ederim cevabın için. bende tam doz alıyoru pazartesi perşembe . yarın son hapım sabırsızlanıyorum bir an önce regl olacaksam olayım diye beklıyorum haftaya da prolaktınımı ölçtürücem bakalım. her kadın her ay yumurtlamayabilirmiş. sanırım bu ay bende yumurtasızım sağlık olsun

valla kadınların ne derdi biteeeer, ne hastalıkları sorunları..
allah böyle yaratmış ama napıcaksın, vardır bi hikmeti..
benim prolaktin ilkinde 37,ikincide 32 çıktı sınır değerin azcık üstünde ama yinede yükselmemesi lazım,neden yükseliyo bilmiyoki kimsede :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…