kız inan ki o 8 gün kullandğn soğankürünün etkisi inanki.canım kesn hamilesn hiiiiç ya değlsem deme .ay çok sevndm canım benm......ayyy anaammmmdeme öyle fena oluyorum bak bi doktora falan gitmeden inanamıycam galiba... Kurban olduğum Allahım benim sevincimi yarım bırakmasın buradaki bütün evlat hasretiyle yanan ciğerlerede tez zamanda devalarını versin kucaklarını yavrularıyla doldursun...
bu ay en boş geçen aydı desem yeridir... bi soğan kürü yapmaya kalktım 8 gün devam ettim 8. gün doktora gittim 19 olan prolaktinim 28e çıkmış heralde dedim kürden bıraktım... klomen kullanacaktım önümüzdeki aya odaklandım... göğüslerim bi 10 gündür falan sızlıyo galiba ondan önce 3 gün kasığıma bişeyler battı hatta yazdım forumlardan birinde kisttendir dediler o geçti sonra sızlamaya başladı göğüslerim... ve çok hafif bel ağrısı adet oluyo gibi yine hafif karın ağrısı başka hiçbişeyim yok... ilişkide adetim bittiği günle 2 gün sonra bidaha başka fırsat olmadı yani en son 12. gün... çok şaşkınım o kadar uğraştık olmamıştı. bu ay günde saymadım hamileliğe ihtimalde vermedim... Daha eminde değilim umarım Rabbim ol demiştir... bugün anneme gidicem eşim nöbetçi yarın gelince yine yazarım inşaallah kesin sonuçları... ve İnşaallah sizdende güzel haberler alırız
Kızlaaarrrr test yaptım hemde daaa şimdi ilk idrarla falan değil kopkoyu 2 çizgi çıktı olabilir mi ki hem pko hem prolaktin hemde verimsiz geçen 1 ay şoktayım silik falan da değil kopkoyu 2 çizgii bişeyler söyleyin bana
Kızlaaarrrr test yaptım hemde daaa şimdi ilk idrarla falan değil kopkoyu 2 çizgi çıktı olabilir mi ki hem pko hem prolaktin hemde verimsiz geçen 1 ay şoktayım silik falan da değil kopkoyu 2 çizgii bişeyler söyleyin bana
agresifmelek, aksine var olan şikayetlerini hafifletmesi lazım dostinex kullanımının. ama bilemiyorum canım ya psikolojiktir, ya da her bünyede etkisi farklıdır. mesela dostinex içince adetler düzene giriyormuş. benim adetim tam sapıttı. SAT 2 şubat, bugün hala adetim gelmedi ve gebelik testim de negatif. 2 aydır dostinex içiyorum, 2 aydır adetim gecikiyor.
kızlar az önce kan verdim, prolaktin dahil herşeyime bakılacak. sonuçlar çıkınca yazarım size.
Günaydin kizlar.
bizimde 1,5 yiladan fazladir bebegimiz olmuyor,cuma günü doktora test yapaya gittim siklüsün 4. günü kan alindi,sonra paspertin adinda bir ilac verildi ve tekrar kan alindi ve bir süre gectikten sonra tekrar kan alindi,bu paspertin prolaktinle bir etki yapiyor mus....?
ve bilemiyorum suan,sonuclari henüz siklüsün ortasina dogru Ultrasyon yapildiktan sonra,birde siklüsün sonunda tekrar anlattigim gibi kan alindiktan sonra ögrenecegim
kizlar bu prolaktin yüksekliginin symptomatikleri nelerdir?
geçmiş olsun bende belirti olmadı. hormon testlerinde tesadüfen öğrendim. ama araştırdığım kadarıyla prolaktin yüksek olunca. adet gecikmesi yaşanırmış ayrıca göğüs hassasiyetleri. süt gelmesi.ve eğer prolaktin yüksekse baş ağrıları yapıyormuş bu da beyinde hipofiz adenomu olduğu anlamına gelıyormuş genelde tabi herkste aynı belirtileri göstermez.
sagol canim,benim aslnda adetlerim eskiden düzenliydi,ama nasil ki incir kürü yaptim bence o zaman tuhaflasti.
ve benim tüylenme var,birde gögüslerim minicik.
incir kürü prolaktını yükseltirmiş.prolaktinde adetleri akabinde yumurtalıkları bozuyormuş acaba tüylenmede prolktınden olabilir mi benımde çenemde bir kaç tane tüycük çıkmıştı. doktor bunula ilgili olduğunu söylemedi alabilirsn dedi aldım geçen ay çekince koptu zaten daha da cıkmadı. bilemıyorum ki
Ayy canim afalladim simdi ya.
sahiden bu incir küründen sonra benim adetler saptti ve ben cok kiloda aldim,simdi 10 ay falan oldu incir kürünü yapali ve ben yaptiktan sonraki 4-5 ay icinde 15 kilo falan aldim
bak demek ki dogruymus herhalde...dur bakalim ne cikacak bu tahlillerin sonuclari...Insallah sorun sadece budur ve düzeltilir
canim yok ya benim ki baya bi tüylenme,lasere falanda gidiyorum.
canim sende sorun nedir?
umarım iyi cıkar sonuçların. hormonlar neler yapıyor bize valla metobolizmada yavaş çalışıyor kılo da verilemıyor zaanediyorum bende de var 10 kılo fazlalık. ben de gebelik düşünüyorum diye doktora gttim testler falan yapıldı yumurtalıklara bakıldı. prolaktınım yüksek çıktı ilaca başladım bu ay aynı zamnda korunmuyorumda çok çabuk fırlıyormuş değer çünkü prolaktın düşükken yakaldaık yakaladık bebişi. hayırlsıı bakalım
benım adetim ne olcak bakalım daha kullanışımın ilk ayı nprmalde 28/29 günde gelir. prospektüsüne baktım baş ağrısı olabilirmiş. çok zor ya birde çalışıyorum işteyım şimdi tüm gün bilgisayara bakıyorum başım gözlerim çatlıyor doktorumu arasam mı diye düşünmeye başladım. topidik umarım senin prolaktının düşmüştür belki de hamilesindir. kan testi de isteseydin gebelik için.idrarlamı bakıldı gebeliğe
Ayy canim afalladim simdi ya.
sahiden bu incir küründen sonra benim adetler saptti ve ben cok kiloda aldim,simdi 10 ay falan oldu incir kürünü yapali ve ben yaptiktan sonraki 4-5 ay icinde 15 kilo falan aldim
bak demek ki dogruymus herhalde...dur bakalim ne cikacak bu tahlillerin sonuclari...Insallah sorun sadece budur ve düzeltilir
canim yok ya benim ki baya bi tüylenme,lasere falanda gidiyorum.
canim sende sorun nedir?
canım prolaktin sonucum çıkmış. 24'e düşmüş. yılbaşında ilk kez ölçtürdüğümde 145 idi. 2 buçuk ayda 24'e düştü, çok mutlu oldum. bende de zaman zaman baş ağrısı yapıyor dostinex canım, ilk zamanlar unutkanlık ve denge kaybı yapmıştı ama vücut alışıyor etkileri çok kalmıyor. umarım sende de çok fazla yan etkisi olmaz, bende fazla olmadı.
gebelik için kan testi de yaptırdım bugün canım. sonucu daha çıkmamıştı, sizlere haber vereceğim sonucumu alınca. :)
ben de inciri çok tüketirdim, kurusunu tazesini çok yerim normalde. ama prolaktini yükselttiği doğru, 2.5 aydır prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendiğimden beri yemiyorum. ani kilo artışı, adet düzensizlikleri hormonal dengesizlik olabileceğini gösteriyor canım. olması muhtemel, baktırmanda faayda var, ama hiçbir dengesizlik olmaya da bilir. sadece prolaktinse dediğin gibi kolay tedavi ediliyor canım, kafana takma. benim hipofiz bezimde tümör bulundu, prolaktin salgılayan oymuş. buna rağmen haftada 2 gün yarımşar tablet dostinex içerek prolaktinim 24e düştü. fakat benim de adet düzensizliğim başladı. hormonlarım tamam görünüyor. tahlillerimi bugün yeniledim, çarşamba gün dr a gideceğim. söylediklerini burdan hepinizle paylaşırım. acil şifalar dilerim :)
ben de inciri çok tüketirdim, kurusunu tazesini çok yerim normalde. ama prolaktini yükselttiği doğru, 2.5 aydır prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendiğimden beri yemiyorum. ani kilo artışı, adet düzensizlikleri hormonal dengesizlik olabileceğini gösteriyor canım. olması muhtemel, baktırmanda faayda var, ama hiçbir dengesizlik olmaya da bilir. sadece prolaktinse dediğin gibi kolay tedavi ediliyor canım, kafana takma. benim hipofiz bezimde tümör bulundu, prolaktin salgılayan oymuş. buna rağmen haftada 2 gün yarımşar tablet dostinex içerek prolaktinim 24e düştü. fakat benim de adet düzensizliğim başladı. hormonlarım tamam görünüyor. tahlillerimi bugün yeniledim, çarşamba gün dr a gideceğim. söylediklerini burdan hepinizle paylaşırım. acil şifalar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?