prl olduğu için göğüslerinde sızı olan arkadaşlarım... acaba sizinkide mi böyle uzun sürüyodu hala geçmedi ağrımıyo ama sızlıyo dokununca falan... hala adette görmedim
normal değerlere yaklaştıkça geçiyordu acısı benim.
anladım canım teşekkür ederim... benim ki durmadan yükseliyo heralde Allahtan hayırlısı bakalım seviniyodum bu ay klomenle belki olur diye bi adet olup onuda kullanamadıkkaç gün daha bekleyip gitsem doktora bilmiyorum gebelik testi falan yapmakta içimden gelmiyo pko bi yandan prl bi yandan cart diye bi çizgi çıkacak yine ve allak bullak olcam... aslında adet ağrımda var belimde karnımda ne içsem söker ki civan perçemi falan diye biliyorum kullanmasını bilen var mı aranızda ya da başka bi tavsiyesi olan...
ilaç kullanmıyorsun herhalde prolaktin için.
Hayırlısı canım.
Rabbim tez zmaanda dileğine kavuştursun hayırlısıyla...
arkadaşlar gebelik idrar testinde en erken kaç günlükken çıkar testte????ayın 28i yumurtam çatlamştı.yani eğer inş bebk olmşsa bugün 8 günlük olmş olr.kaç gün sonra test yaptm
ay canım meraktan çatlayacam:18:inş olur bu ay olur da ben de millet gibi yalandan "ay istemiyordum ama kazayla olducanım 14 gün sonra diyolar ama net bi bilgim yok yinede... umarım bebişciğin olmuştur güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla
ay canım meraktan çatlayacam:18:inş olur bu ay olur da ben de millet gibi yalandan "ay istemiyordum ama kazayla oldu" dicem hasreti içde valla canım ben de senn gbi pcoluyum ve yumurtam klomen+soğankürüyle gelşti çatladı.sen de şimdiden soğankürü yap sabah akşam.adet olursn bu kürle inş.klomeni de adetin 5.günü başla.Allahın izniyle yumurtan gelşp çatlar inş.
canım senin göğüsler büüymşse inş bebş olma ihtimali varilahi kız güldürdün beni bide istemiyodum diycekmişşşş... bi iki gün daa bekleyimde canım ihtimal vermiyorum ama bi gebelik testi yapcam sonrada bakıcam çaresine kaç gün oldu hala hassas göğüsler içine su doldurmuş balon gibi gezdiriyorum önümde... adam bile farkettide önceden bunlar avcuma sığıyodu ne oldu sana falan oldu Allahtan umut kesilmiyo işte her ay aynı terane... seninki çatlamış patlamış bak maaşallah azcık sabret bakalım olmuştur rabbimin izniyle canım benim darısıda bize olur sonra inşaallah
ilk belirtilerdenmiş canım zaten göğüslerdeki hassasiyet döllenme olur olmaz başlarmış... hem yumurta çatladıktan sonra kiste dönüşmezki ya bebiş olur ya da adetle atılır... biraz rahat olmaya çalış Allahtan hayırlısı öyle umuyorum ki bebişin oldu inşaallahcanım senin göğüsler büüymşse inş bebş olma ihtimali varya benm de başdönmelerim ve göğüs uçlarımda ağrı var 4 gündr.bukadr erken zamanda belrti çıkmaz bnece.ama bu başdönmesi ve göğüs ucu ağrısı psikolojik de değl:26:eğer bebiş değilse kisdir yine e çünkü ben de kis oldu mu göğüs ağrısı başlr.soğanı yumurta çatladktan sonra bıraktm.ve yumurta çatladktan bi kaç gün sonra başladı göğüs ucu ağrısı.soğandan sonra ortaya çktğı içn korkyrm ya yne kisden dolayysa ayyyyy kafayı ycm beklmkten başka çarm yok:18:
arkadaşlar gebelik idrar testinde en erken kaç günlükken çıkar testte????ayın 28i yumurtam çatlamştı.yani eğer inş bebk olmşsa bugün 8 günlük olmş olr.kaç gün sonra test yaptm
ay bu beklemek ne zormuş yaPotipotocannn yimirtasi çatlamış, çalısmasını yapmış, da gün sayarmış benim arkadasım :))) hadi bakalım innnsallah bebis gelir bu ay. Genelde catladiktan 12 gün sonra kan testinde çıkar diyorlar. Kisiye göre erken veya geç olabilir. Azıcık daha sabret.
ya canım hani betahcg bebek anarahmine ulaşıp yapşdıktan sonra salglanrmş.göğüsler de öyle sanıyrdm.sen emin misin bebiş olr olmz göğüs ağrsı oldğnu?bi de yumurtamın çatladığı gün doktr bna demşti ki bi kaç yumurtan daha çok muhteşem gelşmş.eğer bu çatlayn döllenmzse dğerleri de çatlayablr.pcolular böyle oluyo.o gelşp çatlamynlar belki kis olmştr dye korkyrmilk belirtilerdenmiş canım zaten göğüslerdeki hassasiyet döllenme olur olmaz başlarmış... hem yumurta çatladıktan sonra kiste dönüşmezki ya bebiş olur ya da adetle atılır... biraz rahat olmaya çalış Allahtan hayırlısı öyle umuyorum ki bebişin oldu inşaallah
olumlu düşün tatlım hayırlı vakitse hayırlı bebekse mutlaka geldi eğer gelmediysede vakit bu vakit değilmiş
bende ne başdönmesi ne mide bulantısı bişey yok göğüslerimde ne zaman başladı sızlamaya tam bilmiyorum adet olacağım zaman olurdu ben yine öyle olucam sandım ama yok şimdiye kadar hiç bu kadar göğüslerimin sızladığını bilmemprolaktindende olabilir çünkü sadece ucu değil neresine ellesem acıyo hafif belim ağrıyo bide bazen ishal olmuşum gibi bi ağrı giriyo karnıma geri gidiyo o kadar uykumda gelmiyo yorulmuyorumda hatta diğer aylarda daha fazla belirtim vardı ben adet yerini bulsun diye test yapıcam zati...
valla kardiş nereye baksam öyle yazıyo hemen başlarmış artık dahasını bilemem tabiiki daa nasip olmadı bize :44:ya canım hani betahcg bebek anarahmine ulaşıp yapşdıktan sonra salglanrmş.göğüsler de öyle sanıyrdm.sen emin misin bebiş olr olmz göğüs ağrsı oldğnu?bi de yumurtamın çatladığı gün doktr bna demşti ki bi kaç yumurtan daha çok muhteşem gelşmş.eğer bu çatlayn döllenmzse dğerleri de çatlayablr.pcolular böyle oluyo.o gelşp çatlamynlar belki kis olmştr dye korkyrmo çatlayan yumurtam da o gün mü çatlmş tı 2 gün önce mi çatlamştı meçhuldü.o yüzden de umudum pek yok of yaaaa eşimin görav yeri yüznden doktor imkanım çok kısıtlı yumurta takibine gtmek içn 2,5 saat yol gtmem gerkyo bu yüzden yumurta takbne geç başlamştm
canişkom sen de bu testi yaptr ark yasen de pcolusun adet gecikmesi olma ihtimali yüksek malesf sende umutlanıyoz umutlanıyoz sonra üzülüyoz
ay bu beklemek ne zormuş yabugün 10.gün oluyo.bi hafta sonra yapsam çıkar mı acep ya içimdeki his olumsuz diyo ama ya bu sağandan yumurtayı yapıyo da da bebeği yapıyo mu onu blmyrm işte:44:neyse bu ay bunun tecrübesini de öğrenmiş olcaz canımm sen ne durumdasın bu ay?
ay bu ilaçlar bi tarafı yapiym derken başka yerden bozuyoBilirim bebeem beklemenin ne demek olduğunu :) umutsuz olma, kızarım. Hem birkaç yumurta varmış, farklı zamanlarda birden cok yumurta catlamasi oluyormuş. Soğandan yumurta geliştiyse, tüpler falan tikali degilse bebik de olur. Ki senin maşallah öyle bir sorunun yok, daha once hamile kaldın. Sadece yumurtaların gelişmiyordu, bu tedaviyle bu ay yada cok kısa bir sure sonra bebik olacağına eminim :))
Bende durumlar vahim. Bugun 37. Gün adetim gelmedi. Cuma kahverengi kanamam vardı, adet başlıyor dedim, arkası gelmedi. Bebik de yok, cuma kan testi yaptırmıştım, sonuc negatif((( ben hiç böyle olmazdım. Dostinexlr adetim gelmiyor. Ben de çarşambaya istanbula Dr a gidiyorum canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum
ay ilahi senvalla kardiş nereye baksam öyle yazıyo hemen başlarmış artık dahasını bilemem tabiiki daa nasip olmadı bize :44:
öyle valla umutlar bi çizgiyle nerden geldiğini şaşırıyo... ama ben bu ay öyle umutlu da değilim canım yaa zaten çalışmada yapmadık kiyumurtlama dönemimde bi misafir vardı evde görmemen lazım herşeyin hayırlısı baba olmadan bile bebek yaratan Rabbim ki koskoca peygamberi yaratmış İsa a.s gibi verecekse yımırtasız falan her türlü verir bi üzülme düşünmemeye çalış 2 gün öncemiydi diğer yumurtalar ne oldu hepside döllendiyse 3 yumurta üçüzü olduysa yaa olur mu olur Allahın neye gücü yetmez umutsuz olma eee tabi ille olacak diyede bişey yok belki senin içinde bebişin içinde önümüzdeki aylar daha hayırlı bilemeyiz ya sabır ya selamet... bikaç gün sabret sonra kanda çıkar galiba ama inşaallah bu ay senin ayındır canı gönülden istiyorum:109:
ayyyyy canım hamilesin kesinnnnn.....ay rabbim tamaına erdrsn AMİİİİNNNN.sen de artk millete havanı at "ay korunuyodk ya nasıl oldu anlmdm istmydm oldu" dersnKızlaaarrrr test yaptım hemde daaa şimdi ilk idrarla falan değil kopkoyu 2 çizgi çıktı olabilir mi ki hem pko hem prolaktin hemde verimsiz geçen 1 ay şoktayım silik falan da değil kopkoyu 2 çizgii bişeyler söyleyin bana
ayyyyy canım hamilesin kesinnnnn.....ay rabbim tamaına erdrsn AMİİİİNNNN.sen de artk millete havanı at "ay korunuyodk ya nasıl oldu anlmdm istmydm oldu" dersnay kız darısı başıma.tapidikimn,baklavamın ,herkesin başına inş.
canım çabuk ilham ol bize naptn bu ay ve adet öncesi belirtler nelr yaşdn ve göğuslern ilk ne zamn başldı ağrımaya???benim geçen hamilelğmde göğüslerm ağrısı tam adet dönemimle balmştı.ama bu kez çoooooooook erken başlynca korkyrm ya kisse dye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?