Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

ama biz yenı dusuk yasadık canım senın suankı adetın asıl adetın işde oncekı adetını sayma cunkı o dusukden kalanı atmak ıcın di... ben hala adet olmadım bile dusun yanı sokturucu kullanıyorum suan bıtsın olayım yumurtlama takıbıne baslıcaz bu arada ilaca devam et duzene sokar zaten o hormonunu duzelttıgı ıcın prolaktının dusmus demekkı adet olmussun...

canım ayın 18inde adet olmuştm ve dun ayın 28iydi doktora gttm yumurta takibine ve doktr dedi ki çatlamş yumurtan.ilk çalışmamız dün oldu işte.ondan önceki günler çalışma falan hiç olmadı.ben nerden bleym ki yumurtam bukadr erken çatlasnincir kürü yüzünden bu ay soğankürüne hiç ara vermeden içtm sabah akşam.çok içtğm için olsa gerek bukadr erken çatlamsı.bakalım kısmetse olur bu ay bebişim.ama doktorm dediki yumurtan bugün mü ya da 2-3 gün önce mi çatladığını anlayamyz.sadece çatlayp çatlamadığını göreblyrz dedi.bu ay olmazsa da önümzdeki ay artkönemli olan yumurtalıklarm soğankürüyle süper çalışıyo ve hormonlarım dengeye gryo.canım sana da önerirm.ya ne kaybedcen ki?

minorlady;
rica ederim. memnun kalmışsanız, bildiğiniz dr lar ve hastaneler ile devam etmeniz çok daha iyi olur. hastanenin kayıtlarında hastalık - tedavi geçmişiniz duruyordur. gerektikçe dr larınız, ameliyatlarınızı yapan dr lar ile daha kolay iletişime geçerler. size en uygun olan tedaviyi uygularlar.
moralinizi yüksek tutup, doğru yerlerde tedavinize devam edin. inş bebeğinize kavuşursunuz.

özellikle böyle kurumlarda, dr lar karışık durumu olan hastaları daha çok seviyorlar. bu tedaviler onların mesleki başarıları için de bir fırsat oluyor, daha çok üstüne düşüyorlar diye düşünüyorum.
güzel sonuçlar almanız dileğiyle..

hadi hayrolsun
inşallah bu ay Rabbim nasib eder
inşallah güzel haberlerle gel bu ay
baklavam canımsın bu ay soğan kürünü dene derimbak bu ay incirkürü yüzünden prlktn hormonum yükselmşti diye soğan kürüne hiç ara vermedn içtm sabah akşam.ve bu ay yumurtam çok erken çatladı.ayın18i adet oldm.28i yani dün doktora gttğmde yumurtamın çatladğnı söledi.yani dün mü çatlmş ama 2 veya 1 gün önce mi çatlmş orası meçhul malesf.yine de dün ilişki dedi.bakalım nasip kısmet.bu ay olmazsa da soğan kürünü bırakmicam günlük her sabah aç karna içicem hiç ara vermedn ve adet gününden itibaren de sabah akşama çıkarcm kürü.bu şekilde çok daha erken çatlıyomş bu aydan tecrübe edndmcanım sen de pcolusn bence sana da etki edr.

saolasın canım kendine sözüm var bu ay böyle işlerle uğraşmıycam hiç bişey yapmıycam. :)
tedaviye başlamadan da sadece soğan kürüyle sonuç alamıyacağım için şu an yapmamın bir manası yok.
tedaviye başladığımda düşünebilirim sadece
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın bu ay.
olmazsa da canını sıkma çünkü erken çatlamış zamanını kaçırma ihtimaliniz olabilir.belkide tam zamanıydı belli olmaz

ArkadAslar prolaktini herhangi bi gun olcturebiliyomuyuz?doktor ilac bittikten sonra olctur gel dedi ama zaman vermedi

Endokrine gittim.
Terar Mr a girmekten vazgeçtim.DR da gerek görmedi zaten.
tahliler istedi.ben sormadan kendi ne varsa açıklamalar yaptı zaten.
Ayrıca doktoru da çok beğendim
sonuçlar için tekrar randevu verdiler cuma gününe.
Ama Dostinex önermedi :44::44: Parlodel diye bir ilaç söyledi.doktoru beğendim ama neden dostinex vermedi ki bu ilaçda başka bişeyi tetiklemesin dostinex bildiğimiz bir ilaç tı bunu bilmiyorum
neyse hayırlısı

kızlar bu prolaktin denen arkadaş göğüslerde sızlama yapar mı hani süt hormonuymuş ya... koltuk altlarıma kadar acıyo benimkiler bi haftadır adet göreceğim zaman olurdu ama bu kadar değil çok rahatsız oldum bu sefer adetimde gecikti yine klomene başlıycaktım bu ay oda olmadı 2 gündür bekliyorum yoook adet görecekmişim gibi bi ağrı geliyo arada hah tamam geliyo artık diyorum ne gelen var ne giden... gidip bi tarlusal mı alsam ne yapsam...

herkeste yapmasada yapar eğer yüksekse.
bende yapıyor yükseldiği zaman anlıyorum.acıyor.ve ara ara bir ağrı vuruyor.bende ayrıyetten süt gibi bir şeyde geliyordu.
bence kafana göre ilaç kullanma tahlil filan yaptırmadan sakın.biraz daha bekle canım.yine olmazsa doktorunla görüş bence

teşekkürler canım aslında çok yüksek değil 28 ama ondan mı artık ya da adet göremedim ondan mı kıyafetim değse bile sızlıyo biraz daha bekleyim bakalım olmazsa doktora giderim

mrb bendede adet düzensizliği vardı 5 aydır bebiş çalışması yapıyodk ama olmuyodu bi türlü. geçtiğimiz ay doktora gittim ve prolaktinim 46 çıktı sonra bana dostinex verdi içinde 2 tane olandan birisini 1 hafta kullandm diğerini bir sonra ki hafta .sonuncusunu kullandıktan sonraki 3. gün kontrole gittim 1 e düşmüş. fakat fazla düştüğü için bende baş dönmesi mide bulantısı ve baş ağrısı oldu fena halde. ilaçı en son içeli 2 haftayı geçti işte.bu ay korunduk düşük olabiliyomuş fakat ben hala adet olmadım.test yapcm negatidf çıkarsa adet söktürücü kullancm. ilk defa bebek olmasın die dua edyorm ilginç

bende göğüs ağrısı çok yapyodu göğüslerm çok acıyodu meğer prolaktin yüksekmiş yanii...sen yinede bi test yap derm

öncelikle geçmiş olsun. ben dostinex kullanmıştım ilk başta . ama çocuk düşünmeye başladığımda doktora gidip çocuk düşünüyorum dediğimde dostinex i kesti ve bana parlodel kullanmamı söylemişti.bende öyle yaptım. her hangi bir yan etki görmemiştim

teşekkür ederim canım.
dostinex kullanırken de yan etkilerini hissetmiştim.parlodel daha çok yan etkisi varmış diye duydum ama inşallah bende de senin gibi yan etki yapmaz inş.
sanada geçmiş olsun canım.
sevgiler...

Tahlillerim çıktı.
prolaktin 42 çıktı bu sefer
Dr söylediği gibi parlodel yazdı her gün akşam yarım içecekmişim.
ilk zamanlarda yan etkilerini hissedebilirsin endişelenme dedi.

Kansızlığımda varmış malesef onada bi ilaç yazdı
Şekerimde yüksek çıktı öfff
sınırı 100 muş benim 107 çıktı.şimdilik onun için ilaç yazmadı.
Her ay progestan kullandığımı söyledim.içme dedi:44:
prolaktin düzelince kendi kendine olurmu diye düşünüyor bilmiyorum :44:
bide olmazsa pko nun ne yapacağı belli olmaz

Rapor yazdı ama eczanede sorun oldu ilk defa parlodeli kullandığım için.
Sanırım tekrar yazdırmam gerekicek bitince.eczacı öyle bişeyler zırvaladı.:44:
yazdırmadan alınıyormu acaba?
Herkese sevgiler...

prl olduğu için göğüslerinde sızı olan arkadaşlarım... acaba sizinkide mi böyle uzun sürüyodu hala geçmedi ağrımıyo ama sızlıyo dokununca falan... hala adette görmedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…