ama biz yenı dusuk yasadık canım senın suankı adetın asıl adetın işde oncekı adetını sayma cunkı o dusukden kalanı atmak ıcın di... ben hala adet olmadım bile dusun yanı sokturucu kullanıyorum suan bıtsın olayım yumurtlama takıbıne baslıcaz bu arada ilaca devam et duzene sokar zaten o hormonunu duzelttıgı ıcın prolaktının dusmus demekkı adet olmussun...canım ben hamile kaldığımda prolaktinim 84 idi.düşükten sonra yani geçen ay 69 idi prolaktin. dr ilaç vermişti dostinex ama ben kullanmamıştım. bu hafta pazartesi ilaca başladım fakat dün yumurtlama günümde adet oldum.ve halen devam ediyo adetim.bunun ilaçla ilgisi varmıdır??? normalde adeti saat bile sekmeyen biriyim ama 15 gün önce adet olmuştum daha yaaa. :2:
biraz daha durumunu açıklasaydın arkadaşım keşke.
hiç mr çektirmediniz mi? bu kadar yüksek değerlerde genelde hipofiz adenomu çıkıyor.
adenom varsa, 1 aylık bir ilaç tedavisi çözüm olmaz.
mutlaka endokrin uzmanı ile tedavinizi yürütmeye çalışın. araştırma veya ünv hastanelerine gidin.
farklı bir şey için ilaç tedavisi görüyor musunuz?
sadece stresle bu kadar yükselmez bence...
slm özel mesaj gönderemediğim için burdan yazmak durumunda kaldım
marmara ünversitesinde ışın tedavisi gördüm
kartal eğitim araştırmada ilk ameliyatımı oldum
yeditepe ünversitesinde son iki ameliyatım yapıldı
ve hepsindende güzel sonuçlar almıştım ameliyatlarımla ilgili ama sizinde tavsiyeniz üzerine çocuk durumunda daha bi heveslendim en kısa zamanda gidicem o hastanelere ilginiz için teşekkür ederim.
canım ayın 18inde adet olmuştm ve dun ayın 28iydi doktora gttm yumurta takibine ve doktr dedi ki çatlamş yumurtan.ilk çalışmamız dün oldu işte.ondan önceki günler çalışma falan hiç olmadı.ben nerden bleym ki yumurtam bukadr erken çatlasnCanimmm ben de seni düşünüyordum bugun, herhalde aksama haber verir demiştim. Cok sevindim canim, gozun aydin! :)) 9, 10 ve 11. Gunler calisma olmus muydu? Insallah olumlu sonucu alirsin tatlimm. 14 gun sonra adetin gelmezse test yaptir. Prl nin dusmesine de cok sevindim canim, incir kurunden yukselmisti galiba. Safak 14 :)))
baklavam canımsın bu ay soğan kürünü dene derimhadi hayrolsun
inşallah bu ay Rabbim nasib eder
inşallah güzel haberlerle gel bu ay
baklavam canımsın bu ay soğan kürünü dene derimbak bu ay incirkürü yüzünden prlktn hormonum yükselmşti diye soğan kürüne hiç ara vermedn içtm sabah akşam.ve bu ay yumurtam çok erken çatladı.ayın18i adet oldm.28i yani dün doktora gttğmde yumurtamın çatladğnı söledi.yani dün mü çatlmş ama 2 veya 1 gün önce mi çatlmş orası meçhul malesf.yine de dün ilişki dedi.bakalım nasip kısmet.bu ay olmazsa da soğan kürünü bırakmicam günlük her sabah aç karna içicem hiç ara vermedn ve adet gününden itibaren de sabah akşama çıkarcm kürü.bu şekilde çok daha erken çatlıyomş bu aydan tecrübe edndm canım sen de pcolusn bence sana da etki edr.
minorlady;
rica ederim. memnun kalmışsanız, bildiğiniz dr lar ve hastaneler ile devam etmeniz çok daha iyi olur. hastanenin kayıtlarında hastalık - tedavi geçmişiniz duruyordur. gerektikçe dr larınız, ameliyatlarınızı yapan dr lar ile daha kolay iletişime geçerler. size en uygun olan tedaviyi uygularlar.
moralinizi yüksek tutup, doğru yerlerde tedavinize devam edin. inş bebeğinize kavuşursunuz.
özellikle böyle kurumlarda, dr lar karışık durumu olan hastaları daha çok seviyorlar. bu tedaviler onların mesleki başarıları için de bir fırsat oluyor, daha çok üstüne düşüyorlar diye düşünüyorum.
güzel sonuçlar almanız dileğiyle.
Gölcükte ikamet ediyorum aslında dediğiniz doğru dr ların havada kapmaları lazım ama burdakiler başlarından salıyolar biraz bakıyolar sonra kibarca bi daha gelme diyolar umudum var ama...
minorlady;
rica ederim. memnun kalmışsanız, bildiğiniz dr lar ve hastaneler ile devam etmeniz çok daha iyi olur. hastanenin kayıtlarında hastalık - tedavi geçmişiniz duruyordur. gerektikçe dr larınız, ameliyatlarınızı yapan dr lar ile daha kolay iletişime geçerler. size en uygun olan tedaviyi uygularlar.
moralinizi yüksek tutup, doğru yerlerde tedavinize devam edin. inş bebeğinize kavuşursunuz.
özellikle böyle kurumlarda, dr lar karışık durumu olan hastaları daha çok seviyorlar. bu tedaviler onların mesleki başarıları için de bir fırsat oluyor, daha çok üstüne düşüyorlar diye düşünüyorum.
güzel sonuçlar almanız dileğiyle.
Gölcükte ikamet ediyorum aslında dediğiniz doğru dr ların havada kapmaları lazım ama burdakiler başlarından salıyolar biraz bakıyolar sonra kibarca bi daha gelme diyolar umudum var ama...
gölcükte değilde belki izmitte ihtiyaçlarınıza uygun doktorlar vardır.
çok doğru bazıları bir zorluk gördümü hemen şutluyorlar başka bir yere.
hiç biri geliştirmeye açık değil kendilerini...
ArkadAslar prolaktini herhangi bi gun olcturebiliyomuyuz?doktor ilac bittikten sonra olctur gel dedi ama zaman vermedi
kızlar bu prolaktin denen arkadaş göğüslerde sızlama yapar mı hani süt hormonuymuş ya... koltuk altlarıma kadar acıyo benimkiler bi haftadır adet göreceğim zaman olurdu ama bu kadar değil çok rahatsız oldum bu sefer adetimde gecikti yineklomene başlıycaktım bu ay oda olmadı 2 gündür bekliyorum yoook adet görecekmişim gibi bi ağrı geliyo arada hah tamam geliyo artık diyorum ne gelen var ne giden... gidip bi tarlusal mı alsam ne yapsam...
teşekkürler canım aslında çok yüksek değil 28 ama ondan mı artık ya da adet göremedim ondan mı kıyafetim değse bile sızlıyo biraz daha bekleyim bakalım olmazsa doktora giderimherkeste yapmasada yapar eğer yüksekse.
bende yapıyor yükseldiği zaman anlıyorum.acıyor.ve ara ara bir ağrı vuruyor.bende ayrıyetten süt gibi bir şeyde geliyordu.
bence kafana göre ilaç kullanma tahlil filan yaptırmadan sakın.biraz daha bekle canım.yine olmazsa doktorunla görüş bence
kızlar bu prolaktin denen arkadaş göğüslerde sızlama yapar mı hani süt hormonuymuş ya... koltuk altlarıma kadar acıyo benimkiler bi haftadır adet göreceğim zaman olurdu ama bu kadar değil çok rahatsız oldum bu sefer adetimde gecikti yineklomene başlıycaktım bu ay oda olmadı 2 gündür bekliyorum yoook adet görecekmişim gibi bi ağrı geliyo arada hah tamam geliyo artık diyorum ne gelen var ne giden... gidip bi tarlusal mı alsam ne yapsam...
Endokrine gittim.
Terar Mr a girmekten vazgeçtim.DR da gerek görmedi zaten.
tahliler istedi.ben sormadan kendi ne varsa açıklamalar yaptı zaten.
Ayrıca doktoru da çok beğendim
sonuçlar için tekrar randevu verdiler cuma gününe.
Ama Dostinex önermedi :44::44: Parlodel diye bir ilaç söyledi.doktoru beğendim ama neden dostinex vermedi kibu ilaçda başka bişeyi tetiklemesin dostinex bildiğimiz bir ilaç tı bunu bilmiyorum
neyse hayırlısı
öncelikle geçmiş olsun. ben dostinex kullanmıştım ilk başta . ama çocuk düşünmeye başladığımda doktora gidip çocuk düşünüyorum dediğimde dostinex i kesti ve bana parlodel kullanmamı söylemişti.bende öyle yaptım. her hangi bir yan etki görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?