klomeni kullandın mı hamilelk oldu mu?benim klomen salı günü bitiyo ve ben perşembe takibe başlicam.yani doktrumn takibndeym.ben klomenle yumurtalıklarım hiç tepki vermyodu zerre kadar.ama klomen+soğan kürü bi arada kullandğm her ay yumurtalıklarm gelşyo çatlıyo.bi hamilelk de geçrdm bu şekilde.ama düşük oldu.ramazan ayında düşük yaptm.orucumu yemedm ttm düşük oldu
canım sen ilaçsız düzenli adet olablyon mu ???ben ilaç kullanmam gerkyo her ay:2canım yaa üzüldüm Allah yaşatmasın bidaha... ben daha adet görmedim martın 5inde falan görcem gecikmezse... doktorum bana yumurta takibi falan da demedi... nası olcaksa böyle ufff
merhaba canım.. bende dostinex kullanıyorum ve bebek istiyorum doktor hamilelik testi pozitif olana kadar ilacı kulllan dedi.. ancak hamilelik oluşması durumunda ilaç kullanmş olacağız.. en erken hamilelik ne zaman belli oluyor bir bilginiz var mı??
dostinex kullanmadan sadece hayıt tohumu ıcerek baya bı etkılı prolaktın düşüşü yaşayan kısıler var bende oyle ... dostınexı doktorum verdıgı zamn ıcmısdım fakat bu sureklı yukselen bısey oldugu ıcın herzamn hayıt destegı yapıyorum cunkı dostınexı herzamn ıcmıyorum 1 ay sure verıyosa o kadar... eger tekrar yukeslmesınden korkuyosanız haftada 3 _4 gun kendınıze hayıt cayı yapın dier hormonlarıda dengelıyo aynı zamnda ...arkadaşlar prolaktin tedavisi için ilaç(dostinex vs..)dışında bitkisel birşeyler kullanıyor musunuz...??????
benimde prolaktin sorunum var 358 benim prolaktinim ve çocuk sahibi olamıyoruz 8 yıllık evliyim ilaçlarla düşüyo ama sonraki ay tekrar fırlıyo sebebini bilemiyorum psikolojim prolaktine göre dahada tavan yapmış durumda.
19 yaşındayken 3 kez beyin ameliyatı geçirdim ve bende adet kesildi 8 yıldır adet görmüyorum şuan 27 yaşındayım 8 senedirde hastanelerdeyim endokrinede gittim oyalıyolar sonrada başlarından yolluyolar gittiğim her hastane kibarca kovdu beni uğraşmak istemiyolar.
hersene beyin emarı çekiliyorum ayrıca yumurtalıklarımada baktırdım tembelmişler bi işlem yaptılar yolunda şimdi
canım hipofiz adenomu beyin mr ında çıkmıyor, onun adı direkt hipofiz mr diye geçiyor.
çekimleri farklı yapılıyor diye biliyorum.
hangi hastanelere gidiyorsun bilmiyorum cnm ama ünv hastanelerinde detaylı hastaları komisyonlarda görüşüyorlar, üstünde tartışıyorlar. eğer senin durumun hakkında bilgisi yoksa dr lar o zaman başka yerlere yollayıp oyalayıp duruyorlar belki. büyük illerden birindeysen mutlaka ildeki tıp fakültesine git. dr lara açık açık sor, çocuk sahibi olma olasılığın nedir? nasıl bir yol izlemen gerekir? kendileri bilmiyorsa da seni bilen birilerine yönlendirsinler.
beyin ameliyatını neden geçirdin 3 kez, sorunun neydi? beyin ameliyatı dediğin hipofiz ameliyatı değil, de mi?
bu ameliyat için kullandığın ilaçlar olmuşsa, bazen ilaçlardan kaynaklı prolaktin çok salgılanırmış.
8 yıldır regl olmuyorsan, çocuğun olmaması da olağan bir durum. önce tedavilerini ol. sonra çocuğu düşün bence. hangi ildesin?
geçmiş olsun canım inşallah sağ salım bebeğini kucağına almak nasip olur Allahım bizede evlat verir umarım. acaba bu prolaktın yüksek olduğunda mı düşük oluyor ilaçtan dolayımı orda kafam karışık sen biliyormuydun düşükten önce yüksek olduğunu
hooops bebişim son durum nedır ? yaaa ne oldu aşamaları anlat bakalım ?
topidikiiiiim.....baklavaaaaam...canlarım bugüb yumurta takibine başladm ve doktr ne desn yumurtam çatlamış dediayın 18inde adet oldm ve bugün 28i.ilaca hç tepki vermeyen nötr yumurtam soğan kürüne tepki verdi ve 11 gün çatlamış dua edin de inş bebiş olur ve bu arada prolaktinim de düzelmş .ay valla bu soğan bi mucize
topidikiiiiim.....baklavaaaaam...canlarım bugüb yumurta takibine başladm ve doktr ne desn yumurtam çatlamış dediayın 18inde adet oldm ve bugün 28i.ilaca hç tepki vermeyen nötr yumurtam soğan kürüne tepki verdi ve 11 gün çatlamış dua edin de inş bebiş olur ve bu arada prolaktinim de düzelmş .ay valla bu soğan bi mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?