Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

kızlar benim prolaktinim 36 ile 43 arası değişiyor.28 günde bir düzenli adet olyuorum normalde.yumurtlama oluyomudur bende bu durmda çok merak ediyorum

Canım cok teşekkür ederim bana bilgi verdigin için, cok sagol :)) bebeğini kucağına almissin, tebrik ederim, sağlıklı uzun ömürler dilerim yavruna. Hamileliğini takip eden Dr a hayret ettim, ben de gideceğim Dr un ilgili olması beni rahatlatmasını cok istiyorum. O Dr randevu alıp deneyeceğim. Cok teşekkür ederim canım :)

Son düzenleme:
maalesef tatlım var. bitek o vardı canıma yetiyordu. bu ay bide prolaktinim de yükselmiş 28e ne yapacağımı şaştım :84:
bend eprolaktin yüksek değldi ama incir kürü yaptm dye yükseldi 29a çkmştı geçen ay.dostinex içtm indi .yine yükselir mi acabaibrahim saraçoğlu,incir kürü prolaktini yükselrt dyo ve ben blmyrdm

soğan kürü ve klomen kullanyrm.perşembe günü yumurta takibine başlcm.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum...inş bu ay sonuş alrm

bend eprolaktin yüksek değldi ama incir kürü yaptm dye yükseldi 29a çkmştı geçen ay.dostinex içtm indi .yine yükselir mi acabaibrahim saraçoğlu,incir kürü prolaktini yükselrt dyo ve ben blmyrdm

çıkmaz artık inşaallah canım... bende bu ay soğan kürü yapmıştım onunla bi alakası var mı bilmiyorum her ay normal geliyo diye galiba doktorum bakmadı tahlile klomen yazdı onu kullan hamile kalmazsan başka tedavi uygularız tahlil sonucuna da o zaman bakarız dedi anlayacağın ilacımda yok prolaktin için seninki düşmüş bak ne güzel... çıkmasın bi dahada...

klomeni kullandın mı hamilelk oldu mu?benim klomen salı günü bitiyo ve ben perşembe takibe başlicam.yani doktrumn takibndeym.ben klomenle yumurtalıklarım hiç tepki vermyodu zerre kadar.ama klomen+soğan kürü bi arada kullandğm her ay yumurtalıklarm gelşyo çatlıyo.bi hamilelk de geçrdm bu şekilde.ama düşük oldu.ramazan ayında düşük yaptm.orucumu yemedm ttm düşük oldu

benımde doktorum dostineks verdi haftada 2 gun kullanıcam ve korunmana gerek yok dedi hamile olduğunu anlayınca bırak dedi ama hap benım regl dönemımden bir hafta önce de bitecek hamile kalırsam bebeğime etkilemez inşallah. önce Allahıma sonra doktoruma güvenıyorum korunmayacağım umarım bebeğim gelır ve etkilenmez ilaçtan

nedense doktorlar bu konuda hep farklı şeyler söylüyo..
ama sonuçta biz hastalar,elden ne gelcek?doktorumuz ne derse onu yapıyoruz mahkum..

bende şu an dostinex kullanıyorum ve banada doktorum hamile olursan bırakıcaz ilacı dedi,korunmuyorum yani..

senin kaç çıktı prolaktinin?

57 kusur çıktı canım ama çabuk yükselen bir şeymiş eğer bırakırsam bir sonrakı ay yıne yükselır de gebeliği engellerse ne olcak korunmamak en iyisi tek yapabileceğimiz Dua elden ne gelir senin kaç değerin

benim 11 ay önce bi düşüğüm oldu cnm..ondan sonra dert oldu bu prolaktin bana ilkinde 37 çıktı,ilaç kullandım 1 ay düştü..sonra bıraktım..aradan 5-6 ay geçti tekrar yükseldi şimdi 32.1 ay oldu yine ilaç kullanıyorum ve korunmuyorum da..çocuk istiyorum çünkü

geçmiş olsun canım inşallah sağ salım bebeğini kucağına almak nasip olur Allahım bizede evlat verir umarım. acaba bu prolaktın yüksek olduğunda mı düşük oluyor ilaçtan dolayımı orda kafam karışık sen biliyormuydun düşükten önce yüksek olduğunu

yok yoook düşüğün bu hormonla hiç bi ilgisi yok..
hatta tam tersi,bitek hamilelerde yükselmesi normal bi hormon bu süt hormonu diye geçiyo prolaktin ve emzirmek için göğüslerde süt salgılıyo doğumdan sonraya hazırlıyo kendini..o yüzden zaten hamilelerde yükselmesi gerekli..

hep okudum dostinex kullananların çoğu düşükle sonuçlandı demiş doktor da korunma dedi ama düşük yapan da çok olunca okuduklarım arasında aklıma kötü şeyler getmrk istemıyorum ama tabi endişelenıyorum ister istemez.

dostinex'in bi etkisi zararı var mı bilmem ama doktorlar hamile olursan bırak dediğine göre kullanılmaması lazım demek ki..
benim dediğim hormondu..yani prolaktin yüksek diye çocuk düşmez..ilgisi yok diye onu dedim

anladım canım sağol zaten benım dediğim gibi hap regl tarihimden bir hafta önce bitecek yumurtlama dönemımde flan kullanmış olucam bitecek hap olur da hamıle kalırsam hamileliğin ilk haftasında kullanmış olucam. bakalım umarım zarar vermez doktor korunma dedğine göre vardır bildiği çok ta detaylı düşünüp strese girmeme gerek. hakkımızda hayırlısı sana da geçmiş olsun

sağol cnm tşk ederim..
hayırlısı ve sağlıklısıyla inş güzel haberler alabiliriz..
sende,bende,isteyen herkeste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…