Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

bende sürekli kullanmam gerektiğini düşünüyorum zaten bu yüzden önce endokrine gitmek istiyorum.
amannn boş verr sinirlendim ama üzülmedim
ilaç içiyosun sen ama nasıl yükselmiş olabilir ki:44: inşallah yükselmemiştir canım.benim 1 haftadan fazladır acıyo ve ara ara ağrı vuruyodu.
martta zaten tekrar tahlillerini yapıcaksın dimi.inşaalah yükselmemiştir.
eğer bi kaç gün daha acımaya devam ederse o zaman yükselmiş olabileceğini düşün.hemen stres yapma canım :)

canım çok sagol ilgin için tamam başlayalım onuda yapalım ama tam olarak nasıl yapacaz sogan kürünü ne zaman başlayacaz birde bnm bu ay akıntım çok sizce neden ki acaba çok merak ediyorum rabbim işimizi ras getirsin inş.engin bilgilerinizi bekliyorum

Evet canım haklisin stres yapmıyorum, stres yaparsam daha cok yükselir. Yarım doz halinde iciyorum canım sürekli ama tedaviye yeni başladığım için bilemiyorum yükselme olur mu. Belki yumurtlama donemiyle falan ilgilidir. Yumurtlayabilmissem tabii. Ben bekliycem adetimi tahlil yaptırmak için. Benim hiç süt gelmedi baklavam 145ken bile, her bünyede farklı etki yapıyor herhalde. Senin dostinex + klomen le kolayca hamile kalabileceğine inanıyorum canım, yeter ki doğru dürüst Dr lar ilgilensin. Bana bile yarım doz verdiler canım, prl de adenom da senden büyük. Belki yarım doz verilirse senin prl 0a düşmez. Ah iste ah o doktor doğru drlara rastlayacaksın canım, uzulme

Canım akıntının rengi ve kokusu var mı? Şeffaf kokusuz ise genelde zararlı değildir. Belki usutmus olabilirsin, veya mantar olabilir ama mantarsa anlarsın zaten. Soğan kurunu potipoto arkadasımız uyguluyor, biz denemedik.

günümüz doktorların dini imanı para olmş çoğunun.tabiki iyileri de var ama bize denk gelirse.....baklavacım çok geçmiş olsn.

soğan kürü akıntıya da çok iyi geliyo.içini süper bi şekilde herşeyden temizliyo.adetliysen hemen başla .günde iki kez sabah akşam aç karna .bildiğimiz bir yemeklik soğanı dilimleyip 1.5 bardak sıcak suya atıp 5-7 dk falan kaynat.ılıktan biraz sıcak iç.ben bu sayede hamile kalmştm ama düşük oldu.şu an adetliyim ve uyguluyorum.adetimin 5.günü klomeni de başlicm.klomen+soğan kürü muhteşem sonuçlar veriyo bende.pcoluyum ben senin sorunun tam olark ne?msjımı yanıtlarsan alıntı ile birlikte yanıtla ki göreyim yardımcı olablrsem ne mutlu bana...

ay tapidikcim sen de beni iyice soğankürü sarrafı yaptn hebu gidişle sayende yutuplara düşüp meşhur olrsam ve seda sayana çıkarsam hiiiiç şaşırmam:86::86::86::86:

arkadşlar ben de pkolyum ve prolktinim 52 çıktı en son. dostinexe başladım.. adetlerim hep gecikirdi 2-3 ayda bir olurum...acaba dostinex düzenler mi? bi de 6 aydır bebiş denioruz olmuo daha doğrusu 6 aydır evliyim hiç korunmadık..

Son düzenleme:
sevgili prolaktinimden yeni haberler
geçen ay 13 olan prl.bu gün 50 olmuş.:111: :119::119::119:
belirtilerinden dolayı bu gün ölçtürdüm malesef ki hislerim doğruymuş
yapcak bişey yok hadi hayırlı olsun

canım, ben ilk prl tedavimde doktor pek bilgilendirmemişti beni. bir kutu ilaçla iyileşeceğim sanmıştım. ilaç bitince 5-6 ayda eski düzensizliğe ve yanlış hatırlamıyorsam 140 lı bir prl değerine sahip olmuştum yine :)
ondan sonra tekrar başladım dostinexe ve hiç bırakmadım bu güne kadar(gebelik ve kürtaj sonrası kısa bir süre hariç)
bu hormon havadan nem kapmayı bahane edip yükseliyor canım. birden hızlı yükselmiş ama. bence ilaç kullanmasan bile birkaç gün sonra tekrar baktır hatta bu ayki reglin birkaç gün bile gecikmişse bir beta hcg testi yaptır, belki farkında olmadan bir gebelik olmuştur. benim de prl sınırdayken birden 60 küsür çıktı ya, dr eski değerlere baktı, pek gebeliğe ihtimal vermedi(ultrasonda görmemişti ve b hcg çok düşüktü diye), ama gebelikten dolayı da yükselmiş olabilir diye yorumladı prl yi...

güzelce uykunu al, dinlenmiş ve erken saatlerde (en geç 9:30 gibi) git ve hem prl hem de b hcg(gebelik belirtisi az da olsa hissettiysen )yaptır istersen.

hay allah ya hepimiz aynı yollardan tek tek geçiyoruz yanii :))
keşke burya daha önceden üye olaydım da bu kadar geç kalmazdım herhalde :))
kesinlikle banada sürekli kullanma yolu gözüküyor.
uyukusuz kalmaya yorgunluğa bağlamaya çalışıyorum ama normal seviyede olsaydı bu kadar da yüzsek çıkmaz dı herhalde diye düşünüyorum.
regli olunca gebelik ihtimalini bile düşünmüyorum.hatta reglim 48 saatte geliyordu ilacı bırakınca bu sefer 36 saatte filan geldi azıcık erken oldu yani
ama yinede tavsiyeni es geçicek değilim bi kaç gün sonra tekrar baktırırım

amann yaa prlktinim yükselmiş ve göğsümün sızlamasına çare bulamasam bile neşem çok yerinde bu gün yaa

canım herkesin benzerlikler olsa da biyolojik saati farklı işliyor yine. bence 1-2 gün içinde sen prl ve bhcg yaptır. ben olsam yaptırırdım yani...
benim prl şu an 100 e yaklaşmış olabilir(60 ı geçtiği kesin), gebelik de var. ama göğüslerde hassasiyet yok. midem çok kötü ama prl mi bhcg mi etken bilemiyorum, yarın dr kontrolüm var, öğreneceğim artık. az buçuk stres değil ama heyecanla karışık endişem de var açıkçası. uyuyamadım hala :26:

hımm.baktırırım yine artık.yarından geçti sabahladık burda belki 2 gün sonra baktırabilirim en erken.
bu kAdar yüksekken hassasiyet yok .benim hassasiyet olmasaydı zaten hiç fark etmezdim :)
Ay canım ya sen demiyomuydun stres yapma.artık dinlenmeye baksan iyi olur
Yarın endişelerin ortadan kalkıcak inşallah Rabbimin izniyle..
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

ay tapidikcim sen de beni iyice soğankürü sarrafı yaptn hebu gidişle sayende yutuplara düşüp meşhur olrsam ve seda sayana çıkarsam hiiiiç şaşırmam:86::86::86::86:

sen söylemiyomuydun benim bebişim soğandan olacak.soğan bebişi olucak diye :))

hahaha e canım bizim konumuzda soğan kürünü uygulayan ve en çok bilgisi olan sensin diye öyle dedim. bak baklavacım da aynını söylemiş, sen bebişim soğandan olacak demiştin :) olsun bebecik de nereden isterse olsun. bebiş geldikten sonra sen de meşhur olursun, noolmuş? :)))

canım hem pko hem de prolaktin adet düzensizliği yapabilir. yani senin durumunda biri veya ikisi birden buna neden olabilir. dostinex prolaktini düşürür, ama pko nedeniyle adetlerin yine düzene girmeyebilir. pko için herhangi bir ilaç kullanıyormusun? ben de 6 aylık evliyim bu arada :)

malesef reglini düzenleyecek ilaç dostinex değil.o sadece prolaktini düşürmekte çok etkili bir ilaç.
inşallah daha fazla beklemezsin bebişine kavuşmak için..

mrb kızlar... bende 8 aylık evliyim bebek sahibi olamıyorum. vajinal ultrasyonla bakılınca pko görünüyü hormonlar normal çıkıyordu hep. prl ilk 24 çıktı ikincisinde 19 doktor ilkinde biraz yüksek gebeliğe belki o engeldir dedi dün yine tahlil yaptı bu sefer 28 çıktı. klomen verdi bu ay kullanıcam bakalım adet dönemimde tahlil sonuçlarınıda klomen sonucu gebe kalamazsan geldiğinde bakarım dedi. bu ay soğan kürüde yapmıştım. niye yükseldi bu şimdi yaaaaaaaa... bazı arkadaşlar kürün de prolaktini yükselttiğini söylemiş devam etsem mi bilemedim şimdi 8. gündeydim. Rabbim taşıyamayacağımız yükler yüklemez inşallah hayırlısıyla bütün isteyen kardeşlerim evlat sahibi olur.

merhaba. soğan kürü prolaktine etki ediyor mu bilmiyorum, öyle birşey okumadım ama incir kürü yapma. prolaktini yükseltiyor. benim de hormonlarım normal, ama ultrasonda yumurtalıklarımda kistler görünüyor. ben de adet dönemimde sonra yeni bor doktora gideceğim, bunu da detaylı soracağım. burda öğrendiklerimi paylaşacağım sizlerle. Allah yardımcın olsun, tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle.

merhaba arkadaşlar benimde prolaktınım 58 çıktı çok üzüldüm daha doktoruma gidemedim sadece test sonuçlarımı aldım anladığım kadarıyla sınır 24müş araştırdım gebeliğe engelmiş henüz ilk denememizde malesef gebelik oluşmadı ve doktora gttm iyi ki erken gtmişim. aylarca bekleyıp daha da üzülecektim umarım herkes hamiş haberlerini alır. geçmiş olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…