- 30 Nisan 2023
- 1.423
- 1.488
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
incir kürünü taa 2 ay önce kullandım, etkisi kalmıştır belki emin değilim. doktorum dostinex diye bi ilaç verdi, 3 günde bir yarım kullan dedi. bu sefer de prolaktinim çok fazla düşmez inş ya, bu söylediğiniz içimi rahatllattı bu aradaMaksimum 15 değil 25 olmalı hatta doktorum 30un üzerine ilaç veriyorum demişti. Benim de 23 çıkmıştı. Yani 22.95e ilaç vereceklerini sanmıyorum açıkçası. Strese bağlı hatta günün hangi saati kan alındığına bağlı bile yükselebilirmiş, incir kürü de yükseltmiş olabilir evet
şu anda internete bakıyorum cidden 25 diyor maximum sınır.Maksimum 15 değil 25 olmalı hatta doktorum 30un üzerine ilaç veriyorum demişti. Benim de 23 çıkmıştı. Yani 22.95e ilaç vereceklerini sanmıyorum açıkçası. Strese bağlı hatta günün hangi saati kan alındığına bağlı bile yükselebilirmiş, incir kürü de yükseltmiş olabilir evet
Ben ilaç kullanmadan düştü bilmiyorum doktor kullan dediyse kullanın tabi ama tercih sizinincir kürünü taa 2 ay önce kullandım, etkisi kalmıştır belki emin değilim. doktorum dostinex diye bi ilaç verdi, 3 günde bir yarım kullan dedi. bu sefer de prolaktinim çok fazla düşmez inş ya, bu söylediğiniz içimi rahatllattı bu arada
Merhaba ben de dostinex kullanıyorum adet gecikmesi yaşıyorum. Sizde böyle bı durum oldu mu?Ben ilaç kullanmadan düştü bilmiyorum doktor kullan dediyse kullanın tabi ama tercih sizin
İlaç kullanmadım benMerhaba ben de dostinex kullanıyorum adet gecikmesi yaşıyorum. Sizde böyle bı durum oldu mu?
İlaç kullanmadım ben
Merhabahanımlar merhaba, düzenli buraya yazıyorum beni tanıdınız artık. sonunda adetimin 2. günü doktora gittim hormon testi de yaptırdım. Pcos olmasına rağmen LH ım gayet iyi geldi ama prolaktinim yüksek çıktı , işte maksimum 15 olacaksa benim ki 22.95 çıktı. normalde de yüksekmiydi bilmiyorum ama 2 ay önce incir kürü yapmıştım acaba o mu yükseltti diye düşünüyorum. işte ilaç verdi doktor, diğer hormonlarım normal. bir tek prolaktin yüksek. ilaçla düşerse hamilelik olur mu sizce , bi an moralim çok bozuldu hiç beklemiyordum ve düşse bile yeniden yükselmeler olur mu benzer durumu yaşayan var mı
incir kürünü taa 2 ay önce kullandım, etkisi kalmıştır belki emin değilim. doktorum dostinex diye bi ilaç verdi, 3 günde bir yarım kullan dedi. bu sefer de prolaktinim çok fazla düşmez inş ya, bu söylediğiniz içimi rahatllattı bu arada
İnternetten araştırınca çok fazla yan etkisi olduğunu gördüm. Ama sanırım çok uzun süre kullananlarda daha fazla görülüyor yan etkiler.Benimde 32 stresten yükseliyormuş ilaçın yan etkisini gördün mü hiç ?
İnternetten araştırınca çok fazla yan etkisi olduğunu gördüm. Ama sanırım çok uzun süre kullananlarda daha fazla görülüyor yan etkiler.
Ben 2 hapı yarım yarım içtim. 3 günde 1, yarım şeklinde. En son yarımı içene kadar hiç yan etkisi olmadı. Hepsini uyumadan önce içtim ki gün içinde beni etkilemesin. Etkilemedi. Sadece en son hapı kullandıgım günün diğersi günü gözlerim karardı baya bi. O kadar başka bi şey olmadı.
hanımlar merhaba, düzenli buraya yazıyorum beni tanıdınız artık. sonunda adetimin 2. günü doktora gittim hormon testi de yaptırdım. Pcos olmasına rağmen LH ım gayet iyi geldi ama prolaktinim yüksek çıktı , işte maksimum 15 olacaksa benim ki 22.95 çıktı. normalde de yüksekmiydi bilmiyorum ama 2 ay önce incir kürü yapmıştım acaba o mu yükseltti diye düşünüyorum. işte ilaç verdi doktor, diğer hormonlarım normal. bir tek prolaktin yüksek. ilaçla düşerse hamilelik olur mu sizce , bi an moralim çok bozuldu hiç beklemiyordum ve düşse bile yeniden yükselmeler olur mu benzer durumu yaşayan var mı
Evet biliyorum ama şansıma bu sefer de yumurtam çok büyüdü, çatlatma iğnesi vurulalı 17. Gün oldu adet olmadım daha, kist mi oldu adetim niye gecikti kafama takıyorum birazHamileliği etkilermiş prolaktin yüksekliği ama sizinki çok yüksek değil prolaktin yüksek olup hamile kalan var
Sanki istedikçe hep bi şey çıkıyor karşıma, belki de zamanı gelmedi diyorum