Prolaktinim yüksek çıktı 😒

OzlemAydn61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
114
34
98
29
Merhaba kizlar prolaktinim yuksek cikti ve bu bebek olmasini önluyomus ilac tedavisine basladim ve konucu bekliycem bu durumu yasayip hamile kalan var mi 😢

Pek bilgim yok acıkcası ama Dr ilaç vs bir tedavi şekli soylemedı mı?
Hemen neden kestirip atıyorsun ki herseyi. Hayırlısını dile. Zamanı vardır herseyın.

Pek bilgim yok acıkcası ama Dr ilaç vs bir tedavi şekli soylemedı mı?
Hemen neden kestirip atıyorsun ki herseyi. Hayırlısını dile. Zamanı vardır herseyın.
Zaten ilac tedavisine basladim merak ettigim yuksek cikip ilac kullandiktan sonra hamile kalan var mi doktor konteolu altindayim zaten

Zaten ilac tedavisine basladim merak ettigim yuksek cikip ilac kullandiktan sonra hamile kalan var mi doktor konteolu altindayim zaten
Muhakkak vardır sıkma canını iyice etkileme kendini ilacını da ihmal etme. Stres yapma hersey den önemlisi. Kendıne dıkkat et. Bilgili arkadaslar yorum yazar yardımcı olurlar sanırım.
Benımde testlerim normal adet vs normal pko var. Sadece zaman lazım. Bunun öyle bı ilacı da yok bıldıgım anladığım.Hamılelık gec oluyor zamanı belli olmuyor ögrendıklerım kadar. Hayırlısı herseyın.

Benimde 2 sene önce bir sene korunmasız hamile kalmıyodum doktora gittim prolaktin 33 çıktı doktor ilaç vermek istedi ben önümüzdeki ay bidaha bakalım dedim aslında ilac kullanmak istemedim tabi gerektiğinde kullanmak şart doktor bana çıkıştı yüksek çıkmış işte ilaç yazicam tabi ben dinlemedim bir ay sonra tekrar hormon testi yaptırdım sonuç normal çıkmıştı dengesiz bu hormonlar :-)

Benimde 2 sene önce bir sene korunmasız hamile kalmıyodum doktora gittim prolaktin 33 çıktı doktor ilaç vermek istedi ben önümüzdeki ay bidaha bakalım dedim aslında ilac kullanmak istemedim tabi gerektiğinde kullanmak şart doktor bana çıkıştı yüksek çıkmış işte ilaç yazicam tabi ben dinlemedim bir ay sonra tekrar hormon testi yaptırdım sonuç normal çıkmıştı dengesiz bu hormonlar :-)
bende anlamıyorum bu işi ya valla sinirlerimi bozuyor.

Merhaba kizlar prolaktinim yuksek cikti ve bu bebek olmasini önluyomus ilac tedavisine basladim ve konucu bekliycem bu durumu yasayip hamile kalan var mi 😢
Merhaba Özlem Hanım,
17 Nisa’nda doğumkontrol hapını bıraktım
Bebek düşündüğümüz için dr gittim
Yaşım 41
Prolaktin 1058
Amh 0,7
Ancak aşılama veya tüp bebekle olur dedi dr
Prolaktin için ilaç kullanmayı reddettim şuan 5 haftalık hamileyim doğal yollarla...
Bence prolaktininizin yüksek olduğunu unutup hayatınızdan devam edin
Müjdeli haberleriniz gelsin inşallah 🙏🏻

Merhaba Özlem Hanım,
17 Nisa’nda doğumkontrol hapını bıraktım
Bebek düşündüğümüz için dr gittim
Yaşım 41
Prolaktin 1058
Amh 0,7
Ancak aşılama veya tüp bebekle olur dedi dr
Prolaktin için ilaç kullanmayı reddettim şuan 5 haftalık hamileyim doğal yollarla...
Bence prolaktininizin yüksek olduğunu unutup hayatınızdan devam edin
Müjdeli haberleriniz gelsin inşallah 🙏🏻
Amin insallah ama ne yazikki sorun sadece prolaktin yuksekligi degilmis onu dusurdum simdide amh hormonum yuksek cikti 12.89 bunun dusmesi icin ilac kullaniyorum simdi cok kafam allah bullak baska hic bi sorun yok cunku yumurtaliklarimda falan doktorum bu ise yaramazsa asilama yada tup bebek dedi ve dunyam basima yıkildi bi anda

Back
X