- 26 Mart 2018
- 114
- 34
- 98
- 29
- Konu Sahibi OzlemAydn61
Merhaba kizlar prolaktinim yuksek cikti ve bu bebek olmasini önluyomus ilac tedavisine basladim ve konucu bekliycem bu durumu yasayip hamile kalan var mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 ciktiKaç çıktı?
Zaten ilac tedavisine basladim merak ettigim yuksek cikip ilac kullandiktan sonra hamile kalan var mi doktor konteolu altindayim zatenPek bilgim yok acıkcası ama Dr ilaç vs bir tedavi şekli soylemedı mı?
Hemen neden kestirip atıyorsun ki herseyi. Hayırlısını dile. Zamanı vardır herseyın.
Muhakkak vardır sıkma canını iyice etkileme kendini ilacını da ihmal etme. Stres yapma hersey den önemlisi. Kendıne dıkkat et. Bilgili arkadaslar yorum yazar yardımcı olurlar sanırım.Zaten ilac tedavisine basladim merak ettigim yuksek cikip ilac kullandiktan sonra hamile kalan var mi doktor konteolu altindayim zaten
Merak etme düser benim 52 cıkmıştı tiroite bağlı olarak. Tiroit ilacı ictim bir ayda 32 ye düstü ilaca devam ediyorum seninde düser cok yüksek ihtimalle45 cikti
bende anlamıyorum bu işi ya valla sinirlerimi bozuyor.Benimde 2 sene önce bir sene korunmasız hamile kalmıyodum doktora gittim prolaktin 33 çıktı doktor ilaç vermek istedi ben önümüzdeki ay bidaha bakalım dedim aslında ilac kullanmak istemedim tabi gerektiğinde kullanmak şart doktor bana çıkıştı yüksek çıkmış işte ilaç yazicam tabi ben dinlemedim bir ay sonra tekrar hormon testi yaptırdım sonuç normal çıkmıştı dengesiz bu hormonlar![]()
Testi tekrarlayın en iyisibende anlamıyorum bu işi ya valla sinirlerimi bozuyor.
Şu ilacım bitsin ole yapacağımI
Testi tekrarlayın en iyisi
Merhaba Özlem Hanım,Merhaba kizlar prolaktinim yuksek cikti ve bu bebek olmasini önluyomus ilac tedavisine basladim ve konucu bekliycem bu durumu yasayip hamile kalan var mi![]()
Amin insallah ama ne yazikki sorun sadece prolaktin yuksekligi degilmis onu dusurdum simdide amh hormonum yuksek cikti 12.89 bunun dusmesi icin ilac kullaniyorum simdi cok kafam allah bullak baska hic bi sorun yok cunku yumurtaliklarimda falan doktorum bu ise yaramazsa asilama yada tup bebek dedi ve dunyam basima yıkildi bi andaMerhaba Özlem Hanım,
17 Nisa’nda doğumkontrol hapını bıraktım
Bebek düşündüğümüz için dr gittim
Yaşım 41
Prolaktin 1058
Amh 0,7
Ancak aşılama veya tüp bebekle olur dedi dr
Prolaktin için ilaç kullanmayı reddettim şuan 5 haftalık hamileyim doğal yollarla...
Bence prolaktininizin yüksek olduğunu unutup hayatınızdan devam edin
Müjdeli haberleriniz gelsin inşallah![]()