• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinim Düştüü...:)

dejavu_one

canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
27.926
15.243
823
Evet bayanlar.. Aylarca ilaç kullandım ve kontrol zamanımı iple çektim ve sonunda geçen güm muayenemi oldum. Kan testimi yeniledim. Muayene de bu sefer ufak bir kist görüldü. Kan testini de bugün aldın iyi huylu çıktı kist. Vee Prolaktinim düşmüşş.:lepi:.49.3 olan değerim 7 lere inmiş. Çok sevindim yaa.. Şimdi kist için yasmin kullancam 3 ay süreyle yine. Ama dostrıxten şu an için kurtuldum. İnşallah bir daha da çıkmaz. Bir de şu kisti atlatırsam tamam olacak başka hiçbir sorunum yok. Alllah tüm prolaktinin düşmesini bekleyenlere aynı sevinci yaşatsın İnşallah.. a.s.:teytey:

benimde prolaktin 32 lere çıkmıştı üç ay boyunca dostinex kullandım bir daha doktora gitmedim..bilmiyorum düşüp düşmediğini..

gönülyarası; ilacon bittiyse gitmelisin canım. Sürekli kontrol edilmesi gereken bir hormon bu. Eğer düşyüyse sorun yok ama düşse bile bir iki ay sonra yine bir test yaptırmak gerekiyor. Yine çıkabiliyor. Büyük hitimalle seninde düşmüştür ama bazılarına metobolizmadan kaynaklanıyormuş ve o zaman düşemeyebiliyormuş. Sen yine de muayeneni ol.

gönülyarası; ilacon bittiyse gitmelisin canım. Sürekli kontrol edilmesi gereken bir hormon bu. Eğer düşyüyse sorun yok ama düşse bile bir iki ay sonra yine bir test yaptırmak gerekiyor. Yine çıkabiliyor. Büyük hitimalle seninde düşmüştür ama bazılarına metobolizmadan kaynaklanıyormuş ve o zaman düşemeyebiliyormuş. Sen yine de muayeneni ol.

benimde prolaktinim 98 çıkmıştı 3 aylık dostınex kullandım yarın dr. gidicem ilaçlar bitti inş.düşmüştür ama şimdi ne ile karşıulaşacağımı bilmiyorum ve ürküyorum ..allahım yardım etsin hayırlı bir evlat sahibi olmak istiyorum ..hepimiz gibi bende ..

eflatunbebek; dostrıx çok etkili bir ilaç.. Düşmüştür büyük ihtimalle ama kontrollerini aksatma düşmüse bile sürekli kontrol ettir eğer yine çıkarsa ilaç kullanmak zorundasın. Amaa doktorum bana eğer çıkarsa ilaç kullanırkende hamile kalabileceğimi ve hatta 12. haftaya kadar da devam etmem gerektiğini söyledi yani bu ilacı kullanmak hamileliğe engel değilmiş..

Back