• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin

Dilannmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
8
2
1
34
Nettende araştırdım burdada baktım hiç bi yerde bi açıklama bulamadım prolaktin yüksekliği için konu çokta düşüklüğü Hakkı'nda bi açıklama yok Nasıl yükseltilebilir gebeliğe engelmi en yesem düzelir yardım ederseniz çok sevinirim

Aslinda bu konuyla ilgili internette cok bilgi var. Kendi bilgilerimi paylasacagim. 2 senedir evliyim. 8 ay once dusuk yaptim. Prolaktin yuksek cikiyor dediler. Sut hormonu biliyorsun. Beyinin arkasinda bulunan hormonlari salgilayan hipofiz bezinde adenom olursa yukselirmis. Benim 30 28 45 gibi rakamlardaydi. 2 yildir aman yuksek degil aman ilac kullanma diye diye doktorlar surekli oyaladi gibi birsey. Parlod.. Isimli ilac hic ise yaramadi dusurmedi prolaktini . dostnnx. 2 . ayim da hamile kaldim suan ogreneli daha 5 gun oldu. Sadece bu ilac ise yariyor. Sut anne yi korurmus hamile kalmasina engel olurmus. ve prolaktin dusse hamile kalsan bile diger hormonlari baski altina aldigi icin tekrar dusukle sonuclanabilirmis. Ben de 2. Bi dusuk yasamak istemiyorum. Ilac kullanmakta gebeyken yasak. Ama kesinlikle onerim sut ve sut urunlerinden uzak dur. Yogurt incir ceviz sut yapan herseyden. Allah sifa versin.

Allah allah ilk okudugum da yanlis anladim. Bir suru sey yazdim . :) tekrar okuyunca da sairdim. Dusuklugu neden engel olsun ki. Zaten gebe kalinca otomatik yukseliyor.

Sağolun zahmet edip bir sürü şey yazmışsınız Malesef herşeyin fazlası zarar olduğu gibi düşük olmasıda da zarar mı diye merak ettim konu olarakta bi açıklama bulamayınca iyice merak ediyo insan inş dediğiniz gibidirde bi engel teşkil etmiyodur

Sağolun zahmet edip bir sürü şey yazmışsınız Malesef herşeyin fazlası zarar olduğu gibi düşük olmasıda da zarar mı diye merak ettim konu olarakta bi açıklama bulamayınca iyice merak ediyo insan inş dediğiniz gibidirde bi engel teşkil etmiyodur
Ne oldu doktora gidebildin mi? Benim de yüksekti smdi cok düsmüs ilacla 1.4e düsmüs

Back