• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin

anemone

ALLAH ım sen koru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
818
0
96
Antalya
merhaba arkadaşlar
benim prolaktın hormonum 72.8 cıktı. ama adet gormeme ya da sut gelmesi gibi sorunlarım yok.yarın dr a gıdecegım ılac verecek. ama yazılanlardan okudugum kadarı ile yan etkileri cok fazlaymıs. onerılerınızı yazarsanız sevinirim.

mrb benim de prolaktin sorunum var süt gelme gibi sorunum yok benimde. dosinex kullanıyorum ben .yan etkileri halsizlik ve mide bulantısı yapıyor ilk kullanmaya başladığında ama eger gece yatarken içersen yan etkilerini görmezsin dostinexsin. birde parlodel diye bi ilaç var onun yan etkileri çok fazlaymış ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var dostinex çok kuvvetli bir ilaç haftada 2 gün içiyorsun zaten dr alatır yarın gittiğinde bu arada stresten uzak dur çünkü prolaktin hormonunun diğer adıda stres hormonu zorda olsa stresten uzak durman gerekiyor benim 3 senedir var prolaktin sorunum maalesef düştüğünde hep düşük seviyede kalmıyor çok oynak bir hormon anlayacağın . birde öneri eger bebek istiyorsan doktoruna söyle çünkü gebeliğide engelliyor bu hormon en kısa zamanda prolatin seviyen normal seviyye gelir inşallaha.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bebek istiyorsan ilaç al yoksa gerek yok ilacı bırakınca çıkıyor zaten ama ben de dostinex kullandım prolaktinim düştü ve yan etki yaşamadım

merhaba arkadaşlar benimde bu ay prolaktinim 30.1 çıktı çok fazla yüksek degil sanırım ama inşallah bir an önce düşer ve hamile kalırım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
banada doktorum dostinex verdi 3 günde bir yarım tablet alıccam bu akşam başlıyorum inşallah iyi gelir

Back
X