- 23 Mart 2025
- 13
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi acelya550D
Kızlar prolaktini yüksek çıkıp gebe kalan var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim 40 çıkmıştı doktorum ilaç verdi 1 ay sonra 12'ye düştü korunmayı bıraktıgım 2. ay hamile kaldımKızlar prolaktini yüksek çıkıp gebe kalan var mı aranızda
prolokatinim yüksek çıkmıştı, ilaç kullandım, düştü, 2 ay sonra hamile kaldım.Kızlar prolaktini yüksek çıkıp gebe kalan var mı aranızda
Merhaba canım. Benim de yüksek çıktı dostinex kullandım 4-6 aya yakın, çok şükür şuan 18+2 haftalık gebeyimKızlar prolaktini yüksek çıkıp gebe kalan var mı aranızda
Merhaba çok sevindim sizin adınıza umut oldunuzmerhaba benim 40 çıkmıştı doktorum ilaç verdi 1 ay sonra 12'ye düştü korunmayı bıraktıgım 2. ay hamile kaldım![]()
Çok sevindim sizin adınızaprolokatinim yüksek çıkmıştı, ilaç kullandım, düştü, 2 ay sonra hamile kaldım.
Merhaba canım çok sevindim senin adına bana da nasip olur inşallahMerhaba canım. Benim de yüksek çıktı dostinex kullandım 4-6 aya yakın, çok şükür şuan 18+2 haftalık gebeyim![]()
yok hayır zaten evlendigimiz ilk 1 sene korunmuştuk sonra çocuk istedik rutin bir kontrol amaçlı doktora gittim o şekilde olduMerhaba çok sevindim sizin adınıza umut oldunuzkorunmayı doktorunuz mu önerdi peki
Prolakdin yuksekken hamilelik olusmuyor ilac tedavisi gormelisin ve yediklerine dikkat etmelisin onu yukseltecek seylerden uzakdur hakkinda hayirlisi olsun ama kadin dogumdan tedavi al mutlakaKızlar prolaktini yüksek çıkıp gebe kalan var mı aranızda
Çok teşekkür ederimyok hayır zaten evlendigimiz ilk 1 sene korunmuştuk sonra çocuk istedik rutin bir kontrol amaçlı doktora gittim o şekilde olduyuksek cıkarsa da endişelenmeyin cok kısa ve basit bir tedavisi oluyor genelde
![]()
Bugün doktor randevum var teşekkür ederimProlakdin yuksekken hamilelik olusmuyor ilac tedavisi gormelisin ve yediklerine dikkat etmelisin onu yukseltecek seylerden uzakdur hakkinda hayirlisi olsun ama kadin dogumdan tedavi al mutlaka