Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım prolaktin normal fakat diğer değerlerin yüksek doktor ilaç vermedi mi onları kullansan kafana göre bitki çayı kullanmamalısın daha kötü olmasın sonraTarlusal bitince aslan pençesi çayı yapabilirmiyim
Yaşınız yazdığı gibi 46 ise menepoz yakın ihtimal prolaktin normal ama fsh ve lh yüksek.Prolaktin 14.17 çıktı normalmi fsh 28.67 Lh 33.00 çıktı menepozami giriyorum ltfn yardımcı olun
Menepoz değil demi çok korkuyorum hiç evlenmedim yaşım 46 covid oldum bide regli değilken test yapıldı sağlıklı değil demi Dr tarlusal verdi yarın bitecek ilaç ne zaman adet olurim çok ağlıyorum insalah küstü menepoz değildir tarlusal bitince ne zamnda adet olurum ilk defa kullanıyorum ilacı hep düzenli olurduCanım prolaktin normal fakat diğer değerlerin yüksek doktor ilaç vermedi mi onları kullansan kafana göre bitki çayı kullanmamalısın daha kötü olmasın sonra
Regli değilken test yapıldı ama reglim gecikti diye gittim covidmi bide pazartesi gidecektik karantinadayim gidemedim cuma gidecegm Dra hiç evlenmedim çok korkuyorum tarlusal regli yaparmi Dr yazdı yarın bitecek ilaç karnım belim çok agriyor sarı akinti var bide aslan pençesi soğan kürü ise yararmi ilaç bittikten sonra yapsamYaşınız yazdığı gibi 46 ise menepoz yakın ihtimal prolaktin normal ama fsh ve lh yüksek.
Canım inşallah değilsindie menepoz tarlusal bittikten 3 4 gün sonra adet olunuyor genelde. Olur olmaz git inşallah kötü birşey yoktur üzülme dua et Rabbime bol bol o olmazları olduran ne biz ne de doktor bişey yapabilir dua herşeyi değiştirir dua et ..Menepoz değil demi çok korkuyorum hiç evlenmedim yaşım 46 covid oldum bide regli değilken test yapıldı sağlıklı değil demi Dr tarlusal verdi yarın bitecek ilaç ne zaman adet olurim çok ağlıyorum insalah küstü menepoz değildir tarlusal bitince ne zamnda adet olurum ilk defa kullanıyorum ilacı hep düzenli olurdu
Hiç evlenmedim bekarım insalah menepoz degldir Allah nasip ederse evlenirim ama çocuğum olmasın regli olayım yeterki heray düzenli oluyordum hava değişikliği covid etkilemiş olabir annem 50 yaşında girms menepoza kiloda verdim ondan galiba değerlerim yükseldi yumurtalıkların küçülmüş dedi sıkışık değildim karından nsl baktiysa moralimi bozdu kizkardesim düşük yapti ona üzüldüm bayag omu etkilediki acaba çok soru sordum kusura bakma ilk defa başıma geldi çünküCanım inşallah değilsindie menepoz tarlusal bittikten 3 4 gün sonra adet olunuyor genelde. Olur olmaz git inşallah kötü birşey yoktur üzülme dua et Rabbime bol bol o olmazları olduran ne biz ne de doktor bişey yapabilir dua herşeyi değiştirir dua et ..
Tarlusal regli söktürür. Bu hormonların reglin 3.günü bakılması gerekiyor. Evlenme çocuk yapma gibi planınız varsa yakın zaman içinde doktora gidip iyice bir muayne olun. Menopozu geciktiren kürler duydum ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir doktor yardımcı olacaktırRegli değilken test yapıldı ama reglim gecikti diye gittim covidmi bide pazartesi gidecektik karantinadayim gidemedim cuma gidecegm Dra hiç evlenmedim çok korkuyorum tarlusal regli yaparmi Dr yazdı yarın bitecek ilaç karnım belim çok agriyor sarı akinti var bide aslan pençesi soğan kürü ise yararmi ilaç bittikten sonra yapsam
Tarlusal regli söktürür. Bu hormonların reglin 3.günü bakılması gerekiyor. Evlenme çocuk yapma gibi planınız varsa yakın zaman içinde doktora gidip iyice bir muayne olun. Menopozu geciktiren kürler duydum ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir doktor yardımcı olacage
Gecen sene bakıldı regliyken FS 11.47 Lh 5.0 prolaktin 1.17 testesteron 0.45 çıkmıştı 6 aydan 6 aya kontrole gel dedi gitmedim sonuç bu insalah degildr covidm oda etkiliyor galiba hormonları kilo verdim çok ağlıyorum evlenmeden menepoza girmek istemem çünkü çok soru sordum kusura bakma ilk defa başıma geldiTarlusal regli söktürür. Bu hormonların reglin 3.günü bakılması gerekiyor. Evlenme çocuk yapma gibi planınız varsa yakın zaman içinde doktora gidip iyice bir muayne olun. Menopozu geciktiren kürler duydum ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir doktor yardımcı olacaktır
Gecen sene bakıldı regliyken FS 11.47 Lh 5.0 prolaktin 1.17 testesteron 0.45 çıkmıştı 6 aydan 6 aya kontrole gel dedi gitmedim sonuç bu insalah degildr covidm oda etkiliyor galiba hormonları kilo verdim çok ağlıyorum evlenmeden menepoza girmek istemem çünkü çok soru sordum kusura bakma ilk defa başıma geldi
Olur mu öyle şey ne kusuru adet olunca tekrar verin test en doğru sonuç öyle çıkarGecen sene bakıldı regliyken FS 11.47 Lh 5.0 prolaktin 1.17 testesteron 0.45 çıkmıştı 6 aydan 6 aya kontrole gel dedi gitmedim sonuç bu insalah degildr covidm oda etkiliyor galiba hormonları kilo verdim çok ağlıyorum evlenmeden menepoza girmek istemem çünkü çok soru sordum kusura bakma ilk defa başıma geldi
Tskr cnm çok korkuyorum insalah değildir sizin yaşınız küçük galibaOlur mu öyle şey ne kusuru adet olunca tekrar verin test en doğru sonuç öyle çıkar
Evet 24 yaşındayım ben ama bebek istediğim için bir süredir konuya hakimim epeyce. Geçmiş olsun bu arada korona için ilaçlar dahada zarar veriyor yumurta rezervine bol istirahat ve c vitamini alın inşallah çabucak geçerTskr cnm çok korkuyorum insalah değildir sizin yaşınız küçük galiba
İnsalah sende bebeğini kucağına en kısa zamanda alırsın cnm Meryem süresini oku bol bol faydası varmışEvet 24 yaşındayım ben ama bebek istediğim için bir süredir konuya hakimim epeyce. Geçmiş olsun bu arada korona için ilaçlar dahada zarar veriyor yumurta rezervine bol istirahat ve c vitamini alın inşallah çabucak geçer