- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
Arkadaşlar prolatinim yüksek çıktı doktor haftaya bir daha test yapalım dedi emin olmak için eğer aynı çıkarsa emar çekilmesi gerek dedi ama testin yapıldığı gün önemli mi sizce hastaneden eve geldimde regl olduğumu gördüm son zamanlar hamile kalamadığım için stres yaptım bir hafta içinde kendiliinden düzene girermi sizce regl olduktan sonra kendiöi çok rahatlamış hissettim lütfen bilhisi olan yazabilirmi
Dostinex mi.?Ne ilacı olduğunu biliyor musun? Dr. Bana da bi ilaç yazdı aynısı mi acaba?
Diaformin. Yani metformin grubundanDostinex mi.?
Diaformin kan şekeri için kullanılıyor diye biliyorumDiaformin. Yani metformin grubundan
Bi bucuk senelik evliyim yaklaşık 7 8 aydır istiyorum ama benim eşimle ilgili problem ileri hızı 0Sen ne kadar süredir istiyosun
Evet onlar iyi kullan bencedeYa bu aslan pençesi hayıt tohumu civan perçeminin olduğu bi karışım bitkisel hormonları düzene sokuyormuş güvendiğim bi aktar normalde uğraşmam ama bakalım
Hem o amaçla hem de yumurtlama sağlamak için kullanılıyormuş. Aslında binevi şeker HapıDiaformin kan şekeri için kullanılıyor diye biliyorum
Fazla kilonuz var mı.?Hem o amaçla hem de yumurtlama sağlamak için kullanılıyormuş. Aslında binevi şeker Hapı
Hayr. Şuan 57 kiloyumFazla kilonuz var mı.?
Hayr. Şuan 57 kiloyum
Anladım. Evet zayıflama amacıyla da veriliyormuş:)Bazen yumurta etrafı fazla kilodan yağlanma yaptığı için diyet amaçlı da veriliyor bı yakinima bu sebeple vermişti doktoru o yüzden sordum
Ayy inşallah öyledir canım yaa Adetimi geç oldum biraz ama oldum sonuç olarakÇok yüksek olsaydı adet olamazdiniz zaten benim prolaktin tavandi 4 ay adet olamadım doktorumu değiştirdim ilaca başladı doğum kontrol hapini niraktirip o ay adet oldum.
Test günü etkiliyor test gününden önce cinsel ilişki, göğüs ucu uyarılması ve sabah erken saatlerde yüksek çıkıyor
stres de yükseltiyor
Kuru incir soda marul gibi besinlere biraz ara verebilirsiniz bunlarda yükseltiyor
Rabbim inşallah nasip eder canım benim var öyle tanıdıklarım 8 ayda falan olan uğraşıptaBi bucuk senelik evliyim yaklaşık 7 8 aydır istiyorum ama benim eşimle ilgili problem ileri hızı 0
Stresi biraz azaltmaya çalışınAyy inşallah öyledir canım yaa Adetimi geç oldum biraz ama oldum sonuç olarak
Evet yaa gerçekten öyle çok şükür geç olmadan farkına vardım abartıyoruz galiba biraz olucağı varsa olurStresi biraz azaltmaya çalışın
Sürekli hamilemiyim diye düşünüp en ufak mide bulantısı olunca bile ilk akla gelen hamile miyim olunca vücut kendini adapte Edip prolaktin i yükseltiyor o yüzden herkes ne zaman bu ay hamilemiyim diye düşünmedim o ay hamile kaldım diyor
meraba benm de yuksekti mr cekildi korkulacak bsy degil beyinle ilgili oldugu icin istiyor doktorArkadaşlar prolatinim yüksek çıktı doktor haftaya bir daha test yapalım dedi emin olmak için eğer aynı çıkarsa emar çekilmesi gerek dedi ama testin yapıldığı gün önemli mi sizce hastaneden eve geldimde regl olduğumu gördüm son zamanlar hamile kalamadığım için stres yaptım bir hafta içinde kendiliinden düzene girermi sizce regl olduktan sonra kendiöi çok rahatlamış hissettim lütfen bilhisi olan yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?