Gebeliğe Hazırlık Prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok yüksek olsaydı adet olamazdiniz zaten benim prolaktin tavandi 4 ay adet olamadım doktorumu değiştirdim ilaca başladı doğum kontrol hapini niraktirip o ay adet oldum.
Test günü etkiliyor test gününden önce cinsel ilişki, göğüs ucu uyarılması ve sabah erken saatlerde yüksek çıkıyor
stres de yükseltiyor
Kuru incir soda marul gibi besinlere biraz ara verebilirsiniz bunlarda yükseltiyor

Ayy inşallah öyledir canım yaa Adetimi geç oldum biraz ama oldum sonuç olarak

Bi bucuk senelik evliyim yaklaşık 7 8 aydır istiyorum ama benim eşimle ilgili problem ileri hızı 0
Rabbim inşallah nasip eder canım benim var öyle tanıdıklarım 8 ayda falan olan uğraşıpta

Ayy inşallah öyledir canım yaa Adetimi geç oldum biraz ama oldum sonuç olarak
Stresi biraz azaltmaya çalışın
Sürekli hamilemiyim diye düşünüp en ufak mide bulantısı olunca bile ilk akla gelen hamile miyim olunca vücut kendini adapte Edip prolaktin i yükseltiyor o yüzden herkes ne zaman bu ay hamilemiyim diye düşünmedim o ay hamile kaldım diyor

Evet yaa gerçekten öyle çok şükür geç olmadan farkına vardım abartıyoruz galiba biraz olucağı varsa olur

meraba benm de yuksekti mr cekildi korkulacak bsy degil beyinle ilgili oldugu icin istiyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…