Gebeliğe Hazırlık Prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zekta

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
2.984
3.823
53
Arkadaşlar prolatinim yüksek çıktı doktor haftaya bir daha test yapalım dedi emin olmak için eğer aynı çıkarsa emar çekilmesi gerek dedi ama testin yapıldığı gün önemli mi sizce hastaneden eve geldimde regl olduğumu gördüm son zamanlar hamile kalamadığım için stres yaptım bir hafta içinde kendiliinden düzene girermi sizce regl olduktan sonra kendiöi çok rahatlamış hissettim lütfen bilhisi olan yazabilirmi

Onun regli ile bi ilgisi yok. Emarida ilk kez duydum yapilacagini normalde kanda gorulen bisey

Ya biraz araştırdım adetin 3. Günü falan yapılaması gerekiyormuş doktor bana iyi huylu tümör olabilir dedi yani kafamı karıştırdı açıkcası 56 çıktı yüksekliği

Aynen prolaktinin süt hormonuyla ne ilgisi var anlamadım süt hormonu değilmi o. Canım bu hormon düşüyo çok gördüm burda. İstersen birde adetin 3. Günü baktır genelde adetin üçüncü gününde hormon testlerine bakılıyor.

Geçen cumartesi baktı işte değişkenlik gösterebilir dedi haftaya cumartesi yine gel dedi adet olursan cumartesi gel olmazsan pazartesi dedi aktara gittim canım bitkisel bir hap verdi bakalım işe yarar inşallah

Çocuk olmasını engelliyor dedi umarım düşer

Geçen cumartesi baktı işte değişkenlik gösterebilir dedi haftaya cumartesi yine gel dedi adet olursan cumartesi gel olmazsan pazartesi dedi aktara gittim canım bitkisel bir hap verdi bakalım işe yarar inşallah
Evet değişirde hap falan kullanma belki doktor birşey verir . İlk önce Cumartesi bi git bakalım ne dicek .düşer inşallah hemen

Evet süt hormonuymuş o yükselince vücut kendini hamile sanırmış çok tuhaf gerçekten. Nasıl bir matematik şükürler olsun Allah a.

Evet değişirde hap falan kullanma belki doktor birşey verir . İlk önce Cumartesi bi git bakalım ne dicek .düşer inşallah hemen
Ya bu aslan pençesi hayıt tohumu civan perçeminin olduğu bi karışım bitkisel hormonları düzene sokuyormuş güvendiğim bi aktar normalde uğraşmam ama bakalım

Evet süt hormonuymuş o yükselince vücut kendini hamile sanırmış çok tuhaf gerçekten. Nasıl bir matematik şükürler olsun Allah a.
Gerçekten öyle canım yaa geçen ay çok istiyodum hamilelik sonuç negatif olumca biraz stres yaptım sanırım adetimde gecikti iyice sinir stres hormonlara vurdur demekki şuan düşünüyorum da ne saçmalamışım Rabbim doğru vakti bilir içimde bi huzur oluştu böyle düşünmeye başlayınca

Evet ilk başlayınca bir iki ay streslı oluyor. Bende öyleydim. Ama artık daha hazırlıklıyım çok stres yapmıyorum artık çınkü bütün dengem bozuldu adetim düzensi olmaya başladı. Stres herşeyi düşmanı. Dediğin gibi Allah bir can yaratacaksa ve seni vesile edecekse o mutlaka olacak vaktini bekliyor

Sen ne kadar süredir istiyosun

Benim ark prolaktn tedavisi gordu cook yuksekti hatta ne yapacaklarini bilemediler ama tedavi sureci cok kolay gecti ilac kullandi hersey yoluna grdi dogum kontrol hapi kullanirlyordu gebelik icin birakmisti tedavisini oldu hemen kisa surede hamile kaldi 6 ay gb kisa bir surede

Kaçtı acaba yüksekliği

Tam olarak rakamini hatrlamiyorum yuksekkligini hatrliyorum ama haddinden yuksekti bir tik falan degil gonlunu ferah tuten kolay prolaktin

Ne ilacı olduğunu biliyor musun? Dr. Bana da bi ilaç yazdı aynısı mi acaba?

Ne ilacı olduğunu biliyor musun? Dr. Bana da bi ilaç yazdı aynısı mi acaba?
Canim bi bilgim yok sen dr nin verdigi ilacini kullan duzene sokarlar merak etme hemen insallah kavusursun bebegine sadece kolay bir surec dustugunun takibini yaptir rabbim gonlune gore versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…