• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yükselmesi

denizyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
17
0
86
50
İzmir
Arkadaşlar
geçen sene prolaktin tedavisi gördüm bu sene yine tekrarladı
bu herzaman tekrarlıyacakmı?bilgisi olan varmı?

canım umudunu kesmek istemem ama kimden duyduğumu hatırlamıyorum ve senı kesinlikle yanıltmak istemiyorum. sadece duyduğumu soylemek istedim. evet aslında prolaktin problemi olan kadınlarda önce 3 ayda bir sonra 6 ayda bir sonra senede bir. yani ömür boyu senede bir tahlil yaptırman lazımmış. yani bu hormon her zaman başımıza dert olacakmış canım :(

canım ben 1senedır parlodel kullanıyorum prolaktınım duştu ama dr gerı yukselebılır ilacına devam etmelıyız dedı yanı evet kurtulamıyorsun

iki defa hormon tahlili yaptırdım iyi temiz çıktı....üç ay önce yine yaptırdım hormon tahlilimi bu seferde prolaktinim çok yüksek çıktı doktor bunu düşürmek için dostinex verdi,son kutuyu kullanıyorum şuanda bu ay sonunda yine yaptıracam hormon tahlilimi bakalım düşmüşmü artık....

valla ben tam 1.5 yıldır parlodel kullanıyorum.. prolaktinimde o kadar yuksek degıldı 36 cıkmıstı bazen dusup bazen yukseldıgı ıcın suan duzenlı bı sekılde devam edıyorum ılaca.. bu cok illet bı hormon dustu dıye sevınıp ılacı bırak 1 ay sonra yıne eskıye donersın doktor sadece hamıle kaldıgın an bırakıcaz dedı yanı içmeye devam...

kızlar aranızda prolaktini yüksek olunca ateş basması olan varmı?sıcağa tahammülsüzlük falan.benim prolaktin yüksekken üşümek ney bilmiyordum.şimdi prlktn normal ve donuyorum ısınamıyorum .benim gibi olam varmı?

benimde prolaktinim yüksekti 5 aydan beri düşürmeye çalıştık olmadı ve doktorum bana gecen ay parlodel ilacını verdi kullandım ve allahıma din şükürler olsunki düştü ve moralde önemli

Back