• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin yüksekliğinizin sebebini öğrendiniz mi

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
sevgili arkadaşlar bebek sahibi olamadığım için dr.başvurdum ve prolaktin seviyem 98 çıktı dostinex kullanımına başladım diğer arkadaşların açtıkları konuları inceledim dikkatimi çeken yükseklikten bahsedilmiş ancak neden yükseldiğini kimse belirtmemiş troid ve beyindeki küçük urların sebep olduğunu belirtti dr.bende beyinde hipofiz bezinde 3 mm lik mikroadenom dedikleri küçük ur sapladılar..sebebini bilenlerin belirtmesini ayrıca dr.larınızın verdiği bilgileri benimle paylaşırsanız çok sevinirim benim yeni öğrendiğim bir rahatsızlık bu tek dr.kontrolündeyim şu an ilacı kullanmam da bitmedi bana vereceğiniz tavsiyeler doğrultusunda dr.araştırmasına gireceğim ..teşekkür ederim:emir_bebek:

geçmiş olsun canım bendede prolaktin yüksekliği vardı bebeğimi kaybetikten sonra üzüntü ve stresten yükselmiş mr çektirdim aklımızda bi şüphe kalmasın dieallaha şükür bişiy çıkmadıillaki ur yada başka bi neden olacak die gerekçe yok doktorumun sölyledine göre çok kadında görülen bi rahatsızlıkmış benim en son 38 di dostinek kulandım ve normal seviyelerine bir ayda düştü bnce sennde yapman gereken stresten uzak kalmam çünkü tek dostu stres bu belanın

geçmiş olsun canım bendede prolaktin yüksekliği vardı bebeğimi kaybetikten sonra üzüntü ve stresten yükselmiş mr çektirdim aklımızda bi şüphe kalmasın dieallaha şükür bişiy çıkmadıillaki ur yada başka bi neden olacak die gerekçe yok doktorumun sölyledine göre çok kadında görülen bi rahatsızlıkmış benim en son 38 di dostinek kulandım ve normal seviyelerine bir ayda düştü bnce sennde yapman gereken stresten uzak kalmam çünkü tek dostu stres bu belanın
canım sanada geçmiş olsun hatırlatmak gibi ama bebeği bu yüzden mi kaybettin hamilelik esnasında peki düştükten sonra ilacı bıraktın mı

hayır canım bebeğimi kanamadan dolayı kaybetim gebelik sonrasında yapılan testlerde çıktı prolaktinimin yüksek olduğu düşükten üç ay sonra yapıldı testler vucüt normal dengesine döndükten sonra dostinexi bir ay kullandım ve doktorum artık hamile kalabilirsin hiçbir sorunun yok dedi ama bu seferde başağrılarım çıktı ortaya zaten vardı dahada şiddetli gelmeye başladı mr çekildim allaha şükür bişiy yok..şimdi ilaç tedavisi görüorum iki ayım kaldı sonra allah izin verirse tekrar bi bebek istiorum belki giden oğlum tekrar gelir:çok üzgünüm:

hayır canım bebeğimi kanamadan dolayı kaybetim gebelik sonrasında yapılan testlerde çıktı prolaktinimin yüksek olduğu düşükten üç ay sonra yapıldı testler vucüt normal dengesine döndükten sonra dostinexi bir ay kullandım ve doktorum artık hamile kalabilirsin hiçbir sorunun yok dedi ama bu seferde başağrılarım çıktı ortaya zaten vardı dahada şiddetli gelmeye başladı mr çekildim allaha şükür bişiy yok..şimdi ilaç tedavisi görüorum iki ayım kaldı sonra allah izin verirse tekrar bi bebek istiorum belki giden oğlum tekrar gelir:çok üzgünüm:

canım allah sabrını bol versin kısmetimiz böyleymiş yaşayacakmışız allah eşine ve sana sağlık versin inanıyorum rabbim bizlerin yuvasınıda huzurla dolduracak ve güzel evlatlar verecek dilemeyi ve istemeyi sakın unutma

Back